Анализи

Какво постигна Тръмп за година на власт

Какво постигна Тръмп за година на власт

"Вижте колко много постигнах. Вашата страна започва наистина да се справя добре. Фондовите борси са в подем, армията става истински силна, ще построим СТЕНАТА, най-ниска безработица от 17 години. . . " - така президентът и главнокомандващ Доналд Тръмп поздрави в Туитър сънародниците си за Деня на благодарността (23 ноември).


/ Свят 94

Коментари на часа

Какво постигна Тръмп за година на власт

/ Свят 94
gozambo gozambo / Неутрално
Онзи ден Тръмп направи голямо постижение в областта на свободата на словото. Премахна монопола и цензурата в интернет. Обама бе направил интернето така, че всички да имат еднакъв достъп до вече цензурираните пропагандни новини. Същият еднакъв додтъп до новините имахме по времето на комунизма и същия еднасъв достъп до информацията. Тръмп даде свобода за източниците на новини, това е свободата на словото, а не еднаквият достъп до Работническо дело.
(Виж повече >)

Какво постигна Тръмп за година на власт

/ Свят 94
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Оранжевият Тромпет освен че направи Америка за смях, друго не е постигнал. До момента няма нито един приет икономически закон който да може да повлияе на икономиката по какъвто и да е начин. Това което се вижда сега е икономиката на Обама. Да не говорим че в какво положение взе икономиката Обама и в какво положение я взе Тръмпона. Иначе за всеки нормален човек е ясно че Тръмп е нищо повече от един бай Тошо. Като го гледам - същия вайб! Тъпак, койтоо започва едно изречение без да знае как ще го завърши. Речник на 5 годишно дете и то от по-тъпичките. Достатъчно е само да видиш кой му се възхищава и на кой той се възхищава. Мерси! Не е по моя вкус. А сега за всички тъпигьози - Тръмп ако не си отиде след 3 години ще си отиде след 7 и Америка пак ще си е Америка. Вашият Путин е до гроб - като херпес! Ние поне можем да му се присмиваме на Оранжевия идиот всяка вечер по комичните програми на телевизията. Вие ще трябва да боготворите вашия плехар до смърт - вашата или неговата. Не ви е лесно! Трогателни сте в надеждите си другаря Путин и другаря Тръмп да плеснат и да се прегърнат и отново Световната Социалистическа Революция да тръгне победоносно напред ...... е няма да стане.
(Виж повече >)