За радост на кучкарската мафия

През 2004 г. България ратифицира Европейската конвенция за закрила на домашните любимци, с което пое ангажимент да прилага ефективните практики в управлението на своите популации от кучета и котки. Това задължение виси и сега неизпълнено.


Коментари (6)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на geny77
  geny77
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Мафията си има държава ! Това е ...
  Ама матриала памет няма.Той само слуша и гледа ТЕЛЕвизора ,който показва някого постоянно и след това,омагьосан и зомбиран от дългото гледане гласува за НЕГО и ето ти резултата.

  http://i1121.photobucket.com/albums/l516/poprangelov/66.jpg
 2. 2 Профил на йотата
  йотата
  Рейтинг: 585 Неутрално

  Ай! Ма то да имаш безстопанствени кучета май било по-изгодно от това да имаш един булевард за годишно "закърпване", а? Горките животинки, станали са дойна цица за някои.

  Интересно, точно тоя БВП (все пак са услуги с публични средства, нали? ) как от МФ го хващат като "бял" или като "сив" с методиката за определяне на "сивия" БВП (новина май в предишния Дневник).

  Още не мога да спя, много искам да я докопам тая методика, някой няма ли да помогне, бе?

  Българин. Изчезващ вид. Заради липса на държава.
 3. 3 Профил на lyolyo
  lyolyo
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много е интересно защо до сега нито веднъж не видях във връзка с bездомните кучета да се засегне проbлема с отговорността на стопаните, които редовно изхвърлят домашните си (раз)люbимци. Почти всяка седмица в моето населено място хора от bлизкия град изхвърлят по някое вече отгледано, а често и доста породисто куче. Най-гадният случай bеше, когато тази зима! изхвърлиха красива bременна женска и тя отгледа кученцата си в bлизката улица, на снега (роди 5). Какво става с регистрацията (с чипове) на домашните люbимци и дали това ще доведе до поне малко по-голяма отговорност в тези bезотговорни стопани?

 4. 4 Профил на Камен
  Камен
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  "всеки от сега действащите екипи на "Екоравновесие" извършва средно между 4 и 5 залавяния за работен ден."

  защо не минат през нашия квартал (красно село) - ще заловят не 4-5, а 40-50, и то не за цял работен ден, а за един час.

 5. 5 Профил на Андрей Куртенков
  Андрей Куртенков
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Очаквам кандидат-кметовете най-сетне да съберат смелост и да започнат да наричат нещата свързани с проблема с истинските им имена - както в столицата, така и навсякъде из страната.
  Никога няма да има решение, ако те продължават да се подмазват на кучозащитническите организации и да им пълнят джобовете.

 6. 6 Профил на animalprograms
  animalprograms
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Всъщност, т.нар. "кучезащитници" нищо друго не защитават, освен частните си интереси. Те са в основата на конфликта хора - животни, защото техният поминък зависи от кризата със свръхпопулацията. Самите животни са просто оставени на произвола на хората и винаги са жертва. Истинските защитници, за какъвто се считам и аз, не са противообществени типове и винаги търсят изход от кризата.
  Колкото до "подмазването" от страна на кметовете, такива кметове всъщност са поръчителите. Те използват кучкарите - мафиоти за да експлоатират до безкрайност градовете като ферми за кучета, в които невежият електорат просто изхранва стоката им.За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах