Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Петър Карабоев

id.capital.bg/petarka И аз самият понякога се изненадвам, че съм в журналистиката повече почти 20 години. Познавам я във всичките й форми, всяка от тях е силна по своему, но в "Дневник" правя нещата така, както ги разбирам професионално. Започнах от самото начало като оглавих Международния отдел. Скоро след това станах и зам.-главен редактор, което в някакъв смисъл ме направи повече мениджър, отколкото журналист (за добро или за лошо). Все пак това може да бъде феноменален занаят - да ви изпрати на всевъзможни места по планетата, да ви срещне със световни лидери или готини обикновени хора, да ви отвори врати, през които не минава всеки... Женен съм с две деца. Зодия Близнаци. Контакт с автора RSS емисия за статиите от автора
Всички статии от Петър Карабоев
 • 17:46 21 мар, 16
 • Андреас Бекман, WWF: Патриотично ли е да унищожаваш природен парк

  Андреас Бекман, WWF: Патриотично ли е да унищожаваш природен парк

  Петър Карабоев, 4537 прочитания, 33 коментара

  Има базови проблеми с управлението – кой взима решенията, с каква цел, в чия полза... Това засяга управлението на природни ресурси, върху което е фокусирана дейността на WWF, но също и как действа икономиката, как се взимат решения, засягащи обществото.

 • 07:05 16 дек, 15
 • Анна Рурка: В Полша вече мислят за граждански сектор, независим от еврофондове

  Анна Рурка: В Полша вече мислят за граждански сектор, независим от еврофондове

  Петър Карабоев, 2797 прочитания, 12 коментара

  Полякинята Анна Рурка е ръководител на Конференцията на международните неправителствени организации към Съвета на Европа. Разговаряме за впечатленията ѝ от посещението в София и общите проблеми и тенденции, които среща в сектора предимно в страните от Източна Европа.