Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Ще бъде сменен шефът на Селскостопанската академия

От Дневник
Последна промяна в 12:23 на 15 фев 2017, 1995 прочитания, 16 коментара
Министърът на земеделието Христо Бозуков, който е бил председател на Селскостопанската академия, ще поиска оставката на сегашния й ръководител проф. Тотка Трифонова и предполага, че ще има и други кадрови промени в системата.

"Бях нарочен, че при мен е едва ли не дъжд от оставки. Но вече гледам, че моите колеги значително ме изпреварват", казва той в интервю за "24 часа" и припомня, че досега е приел само две оставки - на шефа на фонд "Земеделие" Румен Порожанов, поискана от министъра, и на директора на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството Васил Николов по негови лични причини.

"Ние сме си с всички правомощия на редовно правителство. Точно по тази причина смятам, че трябва да действаме без оглед на периода на нашата дейност", казва Бозуков. По думите му той има много сигнали за нередности и дори има хора, готови да свидетелстват за схеми за злоупотреба. От друга страна уверява, че всичко трябва да се провери.
  • Зарче
Етикети
Реклама
Най-ново от Кариерен клуб: Финанси
Стойност на портфейла
Сборът от стойностите на всички активи в портфейла към даден момент плюс паричните средства. Стойността на портфейла е динамична величина, тъй като цените на търгуемите финансови активи постоянно се променят.
Още от Речник
Реклама