Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Заместник на Порожанов оглави фонд "Земеделие"

От Дневник
Последна промяна в 17:22 на 15 фев 2017, 2326 прочитания, 6 коментара
Досегашният зам.-директор на фонд "Земеделие" Живко Живков е назначен за изпълнителен директор днес. Той заема мястото на Румен Порожанов, който подаде оставка след като тя му беше поискана от служебния министър Христо Бозуков.

Живков поема поста с решение на управителния съвет на фонда.
В разпространената от Министерството на земеделието биографична справка за новия директор се разбира, че той е роден на 11 януари 1979 г. Магистър е по право от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" и по агрономство от Лесотехническия университет в София. Владее английски и руски език. От 2003 г. до 2005 г. е експерт в областната дирекция на Министерството на земеделието и храните във Велико Търново. От 2009 г. до 2014 г. е директор на областната дирекция на фонд "Земеделие" във Велико Търново. От 1 септември 2014 г. е заместник изпълнителен директор на фонда с ресор "Директни плащания на площ" и "Информационни технологии".

  • Зарче
Етикети
Реклама
Най-ново от Кариерен клуб: Финанси
Възвращаемост на активите / Return on assets (ROA)
Финансов коефициент показващ колко е печеливша една компаня с активите, които притежава т.е. каква печалба е реализирала компанията от инвестирания капитал (активите). Изчислява се чрез формулата нетна печалба/среднопретеглени активи за периода. Представя се в проценти.
Още от Речник
Реклама