Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Шефът на софийското летище оглави въздухоплавателната администрация

От Дневник
Последна промяна в 18:24 на 17 фев 2017, 4017 прочитания, 11 коментара
Досегашният изпълнителен директор на "Летище София" Христо Щерионов е назначен за главен директор на "Гражданска въздухоплавателна администрация", съобщи пресцентърът на Министерството на транспорта. Това е станало със заповед на министърът на транспорта Христо Алексиев.

В съобщението се изтъква, че Щерионов е специалист с дългогодишен опит в авиационния сектор, а по време на неговото управление софийското летище е постигнало значително увеличение на обслужените пътници. Ръководството на министерството очаква от него подобни добри резултати и на новата му позиция.

Досегашният директор на службата Иван Иванов ще оглави дирекция "Авиационна безопасност" във въздухоплавателната администрация.

На днешното заседание на Съвета на директорите на "Летище София" за изпълнителен директор е избран Пламен Станчев. Той е бил шеф на летището и между 2006 г. и 2010 г.
  • Зарче
Етикети
Реклама
Най-ново от Кариерен клуб: Финанси
Маркет-мейкър / Market maker
Инвестиционен посредник или банка, които имат задължението да поддържат оферти купува/продава за дадена ценна книга, като са в готовност да купуват и продават на пазарни цени. По този начин поддържат ликвидността на дадена позиция. Посредниците трябва да разграничават маркет мейкинг бизнеса си от брокерските си услуги за индивидуални клиенти, за да не се изпада в ситуация да препоръчат дадена ценна книга само защото са и маркет мейкър.
Още от Речник
Реклама