Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Шефът на софийското летище оглави въздухоплавателната администрация

От Дневник
Последна промяна в 18:24 на 17 фев 2017, 4047 прочитания, 11 коментара
Досегашният изпълнителен директор на "Летище София" Христо Щерионов е назначен за главен директор на "Гражданска въздухоплавателна администрация", съобщи пресцентърът на Министерството на транспорта. Това е станало със заповед на министърът на транспорта Христо Алексиев.

В съобщението се изтъква, че Щерионов е специалист с дългогодишен опит в авиационния сектор, а по време на неговото управление софийското летище е постигнало значително увеличение на обслужените пътници. Ръководството на министерството очаква от него подобни добри резултати и на новата му позиция.

Досегашният директор на службата Иван Иванов ще оглави дирекция "Авиационна безопасност" във въздухоплавателната администрация.

На днешното заседание на Съвета на директорите на "Летище София" за изпълнителен директор е избран Пламен Станчев. Той е бил шеф на летището и между 2006 г. и 2010 г.
  • Зарче
Етикети
Реклама
Най-ново от Кариерен клуб: Финанси
Управление на портфейл
Формирането на инвестиционна стратегия зависи най-вече от стратегическите цели на инвеститора, нивото му на толерантност към риска и бъдещите му нужди от капитал. За формиране на различни стратегии е необходимо и наличието на различни по вид и брой финансови активи - акции, облигации, валути, деривативни инструменти и други. За опростяване моделът може да се сведе до две основни стратегии за управление на портфейла - пасивна и активна. Българският капиталов пазар все още е доста ограничен от страна на търгуваните продукти, което се пренася и върху възможностите за структуриране на голям брой стратегии.
Още от Речник
Реклама