Регистрация

БългарияАбониране за RSS емисията на рубрика България Следене на най-важните новини от Дневник в twitter

Най-новото МВР - Варна: Организаторите на акции срещу джебчийките не са регистрирани като сдружение

МВР - Варна: Организаторите на акции срещу джебчийките не са регистрирани като сдружениеПоследна промяна: 12:07, 2 коментара

Още

Цитат на деня: Македонците в края на ХІХ век още не са били измислени

Македонците в края на ХІХ век още не са били измислени. Цитат от писмо на директора на НИМ Божидар Димитров, по повод македонски претенции към Желязната църква в Истанбул

Затягат се мерките за сигурност в училищата

Сред конкретните разписания до училищните директори е проверка на багажа на всички посетители, скенери по входовете на училищата и записване на всеки посетител. Охранителите пък се задължават да обхождат сградите и дворовете и да следят всички външни лица, влязли на територията на училищата.

Още новини от България
 • 11:08 29 яну, 15
 • Цитат на деня: С всеки следващ ВСС ние възпроизвеждаме едни и същи дефекти

  Цитат на деня: С всеки следващ ВСС ние възпроизвеждаме едни и същи дефекти

  Дневник, 462 прочитания, 12 коментара

  "ВСС е правителството на съдебната система. С една оставка нещата няма да се решат. Имаме структурен проблем. С всеки следващ Висш съдебен съвет ние възпроизвеждаме едни и същи дефекти." Вицепремиерът Меглена Кунева коментира доколко вината за състоянието на съдебната система е на ВСС

 • 10:52 29 яну, 15
 • Затягат се мерките за сигурност в училищата

  Затягат се мерките за сигурност в училищата

  Дневник, 581 прочитания, 9 коментара

  Сред конкретните разписания до училищните директори е проверка на багажа на всички посетители, скенери по входовете на училищата и записване на всеки посетител. Охранителите пък се задължават да обхождат сградите и дворовете и да следят всички външни лица, влязли на територията на училищата.

 • 10:49 29 яну, 15
 • Паметникът пред НДК - между "Тайната вечеря" и "фазер под фигурите"

  Паметникът пред НДК - между "Тайната вечеря" и "фазер под фигурите"

  Георги Марчев, 974 прочитания, 16 коментара

  Това са част от репликите между панелистите в дебат на тема "Паметникът 1334 /!/ години България - какво да правим с него?", който се проведе в Червената къща в сряда вечерта. Продължилият близо четири часа дебат беше прекъсван от подвиквания и на двете страни по спора - защитниците и противниците на монумента.

 • 10:43 29 яну, 15
 • Реформаторският блок поиска оставките на КФН и БНБ

  Реформаторският блок поиска оставките на КФН и БНБ

  Дневник, 3641 прочитания, 73 коментара

  Съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев поиска от парламентарната трибуна прекратяване на мандатите на финансовите регулатори.

 • 10:20 29 яну, 15
 • Ясен Тодоров: Във ВСС има хора, които работят против интересите на България

  Ясен Тодоров: Във ВСС има хора, които работят против интересите на България

  Петя Владимирова, 1111 прочитания, 31 коментара

  Заседанието на Висшият съдебен съвет, за избор на председател на Върховния касационен съд, започна със скандал заради изказване на председателя на етичната комисия на съвета Ясен Тодоров. Подразнен от предложение на Юлия Ковачева (от съдийската квота), преди да се пристъпи към избор да се обсъди начина на гласуване, той обяви, че във ВСС има хора, които работят против интересите на съвета и на България и искат да злепоставят кадровия орган на съдебната власт.