Галеви не били в неизвестност, а в бизнес срещи

&nbsp;Пламен Галев (вляво) и Ангел Христов<br />

© Асен Тонев

 Пламен Галев (вляво) и Ангел ХристовНе сме се укривали от полицията, мобилните ни телефони бяха изключени, защото имахме бизнес срещи - това заяви единият от дупнишките бизнесмени, известни като братя Галеви - Ангел Христов.Той даде изявление за медиите преди да влезе в Националната следствена служба за разпит. Преди него със следователите говори съдружникът му - Пламен Галев. Разпитът продължи около три часа. Малко след 15ч. дойде редът и на Христов. Двамата обявиха, че са отишли доброволно в следствието, за да разберат защо са били търсени от органите на реда, за което научили от медиите.
След разпита Пламен Галев заяви, че е бил разпитван за фирмите, в който участва като собственик. Той отрече да знае, че след проверките вчера в Дупница разследващите органи са образували досъдебно производство за пране на пари. "Срещу нас няма такива неща", каза той. Нямало от какво да се притесняват, защото "те идват сто пъти, какво да открият", попита Галев. Той обясни масирана операция в Дупница с думите, че "всеки път, когато има някакви скандали в държавата, правят такива акции".


Вчера, след като в продължение на часове униформени служители на реда блокираха пътя към имението на бизнесмените в с. Ресилово, МВР обяви, че двамата са в неизвестност. Те били извикани на разпит в окръжната дирекция на полицията в Кюстендил, но не отишли. Не били и в къщата си при появата на полицаите.


"МВР лъже, че сме се крили. Основният виновник за целия цирк, който стана, е шефът на полицията в Кюстендил Чавдар Караджов", заяви Пламен Галев. По думите му Караджов им обяснил по телефона, че двамата - Галев и Христов, са призовани по надлежния ред и да дойдат при него към осем часа вечерта. "Питам го има ли нещо, трябва ли да си вземе адвокати, а той отговори: "Абе не се излагай, какви адвокати", твърди Галев. И допълни: "Какво да си говорим с него".


"Ако някой не ни е намерил, не значи, че сме в неизвестност", заяви Галев. Той посочи, че не са получавали призовка за разпит.


Малко преди това Ангел Христов заяви, че след 20ч. вечерта двамата са били "по кафенетата" в Дупница, но нямало вече с кого да говорят.


Той отрече да са били предупредени предварително за масирана целодневна акция на прокуратурата, следствието, Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), МВР, Агенция и други институции, при която бяха проверявани автокъщи и офиси в Дупница.


Разказа обаче, че след като предната вечер от окръжната дирекция на полицията в Кюстендил им се обадили за "приятелски разговор" и им съобщили, че трябва да се явят на разпит, двамата направили анализ на ситуацията. Според думите му размислите им гласели: "Събират се трима човека - на прокуратурата, на МВР и на ДАНС. (Най-вероятно става дума за състоялата се в понеделник в Съдебната палата среща между главния прокурор Борис Велчев, генералният комисар на МВР Павлин Димитров и шефа на ДАНС Петко Сертов - бел. ред.). Тримата замислят нещо. Седмица се говори, че има големи операции. Нас ни канят на такъв баламски разговор и на гости в ОДП-Кюстендил и въпрос на анализ е, че ще има нещо".


Христов уточни, че със съдружника му разбрали за обиска в дома им в Ресилово късно снощи. Той уточни, че "т.нар. имение Галеви са къщи, в които живеем под наем". Бизнесменът подчерта, че двамата с Пламен Галев не притежават автокъщи, нито участват в този бизнес. Обясни, че по време на акцията е бил претърсен офис на счетоводна къща, която обслужва техните бизнес интереси. Не отговори дали е открито нещо нередно в дейността на къщата, като препрати въпроса към управителя й. По думите му обаче вчера разследващите не са намерили нищо, което да уличава двамата в престъпление.


"Дошли са с автомати, влезли са вътре културно, не е имало никакви ексцесии, прегледали са", разказа малко-по късно за акцията в счетоводната къща Пламен Галев.


"Нямаме автокъщи, за съжаление", каза Галев. По думите му двамата нямали никаква връзка с проверяваните в сряда автокъщи. Той не пожела да каже в колко фирми участват с Христов като съсобственици или в управлението им. В момента не можел да се сети, но уточни, че били много, а дейността на дружествата - различна.


Ангел Христов извел семейството си от къщата в с. Ресилово, за да им спести стресовата ситуация. Основното му опасение било, че в дома му ще нахлуят барети. Прекарал изминалата нощ в дома си, откъдето след обиска не липсвало нищо.


Христов заяви още, че разследващите не са открили нищо конкретно при акцията си вчера, той самият не знаел защо проверката е била толкова масирана.


Проверката не е насочена срещу нас, а е много обща и просто сме едни от проверявяните, уточни малко след това бизнес партньорът му Пламен Галев.


Акцията на органите на реда вчера беше обявена като операция за събиране на доказателства за финансови, данъчни и осигурителни престъпления и включваше обиски на офиси, автокъщи и жилища в Дупница, Перник и София. Според публикации в медиите днес за нея е било известно още от вторник вечерта. Посочва се, че към полунощ Красимир Оков, сочен като приближен до Галеви, звънял на журналисти, за да ги покани да присъстват на насрочен за полунощ "екшън край къщата на "братята". Регионалният вестник "Струма" обяви, че при пристигането на полицаите всички лампи в имението на Галев и Христов били светнати, а вратите отворени. В интервю за Дарик радио тази сутрин бившият шеф на ГДБОП Ваньо Танов прогнозира, че дупнишките бизнесмени ще се появят още днес.Статията е обновена за последен път в 16:33 ч.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg и утре във в. "Дневник"

 Коментарът на Пламен Галев на излизане от Националната следствена служба

Ключови думи към статията:

Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на сомс
  сомс
  Рейтинг: Неутрално

  е, хубави са си момчетата.

 2. 2 Профил на Орган
  Орган
  Рейтинг: Весело

  Сигурно пак някой „полицейски орган” им е обещал, че няма да ги задържат или бавят много, та затова са отишли. Кой да ги задържи бившите-настоящи ченгета ли? Дето се крият зад „полицейски орган”
  Ще ги ‘фанат за „органа” „братята”, както обикновено правят нашите пишман институции

 3. 3 Профил на SA
  SA
  Рейтинг: Неутрално

  По-рано днес:"Бившият директор на ГДБОП ген. Ваньо Танов: "Аз не смятам, че те ще се покрият. Може би още днес ще се появят" - справка http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1242148.

  Висш управленски кадър си го каза по-рано, т.е. ЯВНО държат връзка с мафиотите и преговарят, или по-точно-договарят се.
  Не, няма връзка между мафията и държавата. Никаква.

 4. 4 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: Весело

  Качулки изтърбушиха Дупница
  От отсрещния баир Клара маринова наблюдаваше с бинокъл..Броеше кашоните със старо бельо и дрехи , които се изнасяха от имението на „братята”..Намерени бяха малко стари бутилки с къркане, един –два-костюма –от „баретния” период на двамата, малко разписки за лизинг и дарения на БКП-БСП..Фасове от срещата им с Р.Петков..Топчета с тоалетна хартия и „съобщения „ от кмета на Дупница , които най- коленопреклонно ги молеше да го посетят..Имаше и малко маслини, снимки на къщи в Гърция..)Токът и телефоните –не бяха платени –уведомления .)..Дори мацета- на ‘повикване „ , не бяха намерени..Имали са време да се гримират, пооблекат и ..слезнат надолу към града, преди суперавтомобилите на ДАНС-танцуващите да дойдат..).Братята бяха забелязани да прекосяват полето с велосипеди, но качулките нямаха заповед да арестуват вело- туристи..).Данъчните се „отчетоха „ с три стари калника –за Фиат- без документи, един полски Фиат –също и 28 броя гуми –втора употреба..Ценните веществени доказателства бяха намерени в Авто- къщите на ‘братята”..)..Кметът успокояваше селото на Галевите и обясняваше , че нема страшно – сигурно Партията е допуснала ..грешка..Туризмът на ДАНС- из дупнишко струваше малко – един –два милиона лева..Дори телефонният разговор с „братята” – да се ЯВЯТ на кафе , е бил по евтината тарифа за разговори...))..ДАНС и другарят МИКОВ изпратиха подробен доклад до ЕС-замалко са щели да ‘арестуват” колумбийски наркобарони,..ама за малко..Другарят Р.Петков си траеше и ..пикаше тайно зад вратата на Позитано 20 ..Беше раннаутрин и никой не го видя...)) Партията се готвеше за ..Конгрес, номер..??..))...

 5. 5 Профил на със
  със
  Рейтинг: Неутрално

  Видни представители на бизнесмените в БГ.

 6. 6 Профил на Ri
  Ri
  Рейтинг: Неутрално

  готино номер 4.
  Та като спомена колко струваше акцията и кави бяха резултатите и закакво беше всичко това.

  Ние резултати тепърва чакаме, след като са на разпит да видим какво ще излезе. - въпреки че знаем какво що ще излезе двама чисти брята ще излязат с бодра стъпка...

 7. 7 Профил на НАРОДА
  НАРОДА
  Рейтинг: Неутрално

  Хората, постепенно се отърсват от "гьобелсовата" пропаганда на комунистите и разбират, че единствения свестен политик в България е Костов.
  Той е единствен от едната страна на барикадата и чака народа да се осъзнае и да го поведе в историческата война срещу червената мафия за спасяването на България

 8. 8 Профил на EMIGRANT
  EMIGRANT
  Рейтинг: Неутрално

  Вижте им само мутрите - с една дума мутри
  и такива имат влияние в управлението на страната
  скоро ще бъдем не само последните в ЕС
  а и Азия ще е по напред от нас
  Ето пример - казахстан , Азербайджан - далеко дръпнаха напред
  ама там държавата е силна не кат нашта

 9. 9 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: Неутрално
 10. 10 Профил на ...
  ...
  Рейтинг: Неутрално

  Държавата надува мускули за пред хората - Ако въобще имаше държава - такива като галеви нямаше да има , или щяха да бъдат в небитието на обществения живот
  Нищо 4удно - утре други ден Съда да ги оправдае . после да станат някои звезди в някое реалити Шоу , Да полу4ат и орден Стара Планина нищо 4удно

 11. 11 Профил на Temelko Nenkov
  Temelko Nenkov
  Рейтинг: Неутрално

  Добре де, кой ще наследи сега бизнеса? Явно са ги подкарали и ще ги съсипят. Кой ще върти сега далаверата? Това е въпросът другари

 12. 12 Профил на 2+10
  2+10
  Рейтинг: Неутрално

  Десетката (№10), ти си си в "десетката" на фактологията и като такъв навярно вече въобще си напълно примирен- като повечето от нормалните хора, избягващи вече и разходките до урните.

 13. 13 Профил на Комитет по наградите към Правителство и Президент
  Комитет по наградите към Правителство и Президент
  Рейтинг: Неутрално

  Търсихме ги да им дадем и на тях по един орден "Стара планина", пък те се уплашили, че идва ФБР и се скрили
  Абе момчета, докато ние сме на власт, нито американци, нито европейци могат да ви пипнат...

 14. 14 Профил на Гоце парван
  Гоце парван
  Рейтинг: Неутрално

  Приличат на партизани-много интелигентно излъчване-това са топ кадрите на компартията.

 15. 15 Профил на Гоце парван
  Гоце парван
  Рейтинг: Неутрално

  Приличат на партизани-много интелигентно излъчване-това са топ кадрите на компартията.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 17. 17 Профил на Червенотиквеничковче
  Червенотиквеничковче
  Рейтинг: Весело

  Абе ей! Нема НАТО, нема Европейски съюз, каквото кажат братя Галеви, това става! Как не го разбрахте, бе?

 18. 18 Профил на Istorik Goce
  Istorik Goce
  Рейтинг: Неутрално

  Действително единият прилича на Тодор Живков като млад!

 19. 19 Профил на Делян
  Делян
  Рейтинг: 521 Неутрално
 20. 20 Профил на що нямаше и музика?
  що нямаше и музика?
  Рейтинг: Неутрално

  вече повече от 24 часа се опитват да правят свестните хора в българия за пореден път на балами и хахо-вци с тази акция срещу тези бабаити...след кафетата, ДАНС смети тактиката с качулките...другия път поканете цеца величковеч да пее срещи 300 лева в клуб "напикан фонтан" и всичките, които додат на концерта ги хванете-те ще са ви спонсори, но са и "оперативно интересни лица и г.зове"....щото вчера липсваше някак си музикален фон на представената ни по естетически начин държавност в дупница, а оттам е и сашка васева и можеше да попее на 15-те екипи на мвр, данс, нап и др.

 21. 21 Профил на що нямаше и музика?
  що нямаше и музика?
  Рейтинг: Неутрално

  вече повече от 24 часа се опитват да правят свестните хора в българия за пореден път на балами и хахо-вци с тази акция срещу тези бабаити...след кафетата, ДАНС смети тактиката с качулките...другия път поканете цеца величковеч да пее срещи 300 лева в клуб "напикан фонтан" и всичките, които додат на концерта ги хванете-те ще са ви спонсори, но са и "оперативно интересни лица и г.зове"....щото вчера липсваше някак си музикален фон на представената ни по естетически начин държавност в дупница, а оттам е и сашка васева и можеше да попее на 15-те екипи на мвр, данс, нап и др.

 22. 22 Профил на xa-xa-xa-xa
  xa-xa-xa-xa
  Рейтинг: Неутрално

  полицията ги посетила изненадващо всички врати отключени(да не ги чупет качулките)и си преместили домочдието и са тругнали на бизнес срещи баси изненадата са им спретнали на тва имение гледах го по ОФ на карбовски да отключиш всички врати ти трябват 2 дена

 23. 23 Профил на Petar-Nigeria
  Petar-Nigeria
  Рейтинг: Неутрално

  Към 7-Хората, постепенно се отърсват от "гьобелсовата" пропаганда на комунистите и разбират, че единствения свестен политик в България е Костов.-смешно и глупаво-та Костов
  е назначен-и пробутан-от Луканов-той продаде Нефтохим на Лукойл-той остави мафията в енергетиката-той е очевадно свързан със КГБ-иначе никога не биха го пуснали нито за премиер,нито за шеф на СДС, от което изгони всичко свестно и честно, преди да го затрие!!

 24. 24 Профил на kostov
  kostov
  Рейтинг: Неутрално

  направи вси4ко вазможно,за да падне от власт и то насран.този 4овек наистина има6е силата ,да обарне историъата но 4ервеното минало не про6тава никому.никаква контактност властолъубив ,до немаи каде не умел интригант.Един лидер се обра6та за народа си за помо6т.костов се обарна, кам миналото си,и се зае с партиино строителство.вси4ки знаем сега каде е сдс.

 25. 25 Профил на tita
  tita
  Рейтинг: 418 Весело

  Че те направо се изгавриха и над ДАНС, и над МВР, и над прокуратурата ! А новият МВР министър, след като се оказаха "в известност", днес беше принуден да заяви, че акцията не била насочена (само) към тях. Почти извинение! Пък някой си rb в http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=565506 упрекваше останалите, че вместо да подкрепят акцията на държавата, те критикарствали! Май е имало защо.

 26. 26 Профил на Мунарев
  Мунарев
  Рейтинг: Неутрално

  Това, че не изглеждат много начетени нищо не означава. Справка показва, че единият от тях (Ангел) членува в МЕНСА, а другият е завършил втора английска с отличен успех.

 27. 27 Профил на tita
  tita
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Не, 23! Глупостите са си твои. КГБ започна още през 1999-а скъпо платена клеветническа кампания срещу Костов, защото "руските интереси" в България бяха застрашени, защото не ги пусна в Прищина, защото изгони руски дипломат-шпионин и руски мафиоти-КГБ агенти като Майкъл Чорни и..., как се казваха, още трима имаше. А днес Гоце награждава мафиота и адвокат на Чорни - Батков - със "Стара планина". Май доста услуги му е правил! Пфу!

 28. 28 Профил на мен
  мен
  Рейтинг: Неутрално

  съобщението на мвр (червеното каренце) казва всичко ясно - разследват се административни и жилищни сгради- е ако можеха сградите да извършват престъпления ...

 29. 29 Профил на ххххх
  ххххх
  Рейтинг: Неутрално

  "Пламен Галев и Ангел Христов твърдят, че не са били в неизвестност, по телефона им се обадил "за приятелски разговор" шефът на полицията в Кюстендил"

  Значи шефът на полицията в Кюстендил е приятел с Галевите,щом ги кани на приятелски разговор.Това отново потвърждава здравите приятелски връзки,които съществуват между органите на реда и добре облечените бизнесмени.

 30. 30 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Мунарев, # 26, не само че изглеждат неначетени, но от погледите им просто лъха ограниченост и скодоумие. Да не говорим за наглостта, като хора с много пари. Много неща личат в погледа - нещо, което човек не може да скрие с добре скроени дрехи или с лъскава лимузина.
  А относно оценките и членуването в МЕНСА - това не значи кой знае колко.

  Не съм съгласен с Вашето мнение, но съм готов да умра за правото Ви да го изказвате. Волтер
 31. 31 Профил на Кой каквото си заслужи
  Кой каквото си заслужи
  Рейтинг: Неутрално

  Прочетете внимателно думите на този Ангел - тотална гавра и подигравка със всички нас.Думи от които лъха само непоколебимата увереност за ненаказуемост.Защо ли този човек е толкова уверен?Отговора го знаем всички

 32. 32 Профил на .
  .
  Рейтинг: Гневно

  Логиката - ако криминалните типове в България имат логика - на нашите нови светила на тъмния свят, е проста като тях самите.
  А тя е - с парите от незаконна дейност - проституция, наркотици, убийства, пране на пари, черноборсаджийски пинизи и прочее - ще бъдат построени основни средства за печелене на нови пари, този път - законни. В условията на една фалирала държава, каквато е уж демократична и уж европейска България от 1878 година до днес - в условията на три национални катастрофи и загуба на 1/2 от териториите си - няма друг начин за икономичеки просперитет освен този на плановата икономика, който да гарантира на една малка част от най-тъмното по убеждения население на страната - нейния елит, каймак, военнизиран и милитаризиран псевдоелит - някакъв житейски успех. Нашият криминален елит, скрит зад фасадата на партийки - няма друг начин на изява освен незаконният, фалшивият, противоестествен, антидемократичен и определено крайно десен път на свличане надолу, който те смятат, че е път нагоре.
  Логиката на нашият новопръкнал се подофицерски елит, в съдружие с пандисчиийският елит, гарниран с чалга и огромна доза простащина, ни доведе до Четвърта Национална катастрофа. Трагедията е, че тя става с активното неучастие на така наречената Социалистическа партия - формация от отритнатите, най-некадърните, най-продажните и безспереспективни кадри на една неопределена част от обществото, търгаши зад паравана на лявата идея - бившите кадесари, дипломати, управленци, партийни секретари и прочее измислени татови продукти - която част на народа е срам. Също такъв срам, какъвто са и онези привидно десни негодници, разрушили икономиката ни, привнесли елементаризма, безхаберието, корупцията, перверзиите и както виждаме - убийството - като норми на поведение на едно ретрогардо, мухлясало,вредно, антизападно, античовешко, нека кажем - фашистко развитие назад и надолу.
  Нищо и никой не може да спаси страната. Катастрофата този път е наистина, задълго и вероятно с нищо неспасяема. Господ да ни е на помощ. Тоест - никой.

 33. 33 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: Неутрално

  В осем били по кафетата в Дупница но вече нямало с кого да говорят, хахахаха. Егати спецакцията - след 8 часа по креватите . Тоя не се подиграва на нас, тоя се подиграва на цяла България вкл. милиция, ДС и т.н.

 34. 34 Профил на .
  .
  Рейтинг: Неутрално

  нали има закон за конфискация. да са конфискували нещо досега по тоя смешен закон. първо трябваше да конфискуват имотите на Батков и неговата фирма за пране на пари

 35. 35 Профил на kiowa
  kiowa
  Рейтинг: Неутрално

  не се притенявайте ще ги пуснат и всичко пак ще си остане същото

 36. 36 Профил на обективен
  обективен
  Рейтинг: Неутрално

  Били са при някой адвокат с един сак пари и указания как и на кого и по колко трябва да се занесат. Затова са били съсредеточени. Проста работа. И после говорят глупости, защото толк
  ова са им умствените възможности.

 37. 37 Профил на егато и акцията
  егато и акцията
  Рейтинг: Неутрално

  кой кого лъже
  ние ги лъжем че ги гоним те ни лъжат че бягат

  ама да има свестни институции а не зависими продажници на съвест щеше всичко да си е на ред
  тука нема причина за да се съмняваме
  мвр, прокуратурата и ДАНС правят показна кция на бг електората и ЕвроКомисията за борба с престъпни елементи.
  е ква е тая оперативна несъвместимост между опертивно интерсните лица и оперативно ангажираните служби
  най-малко по телефона могат да ги локализират, кога къде и как могат да бъдат намерени би трябвало да е игра за ДАНационолна Сигурност
  егати и клощавата Национална Сигурност щом тия апаши могат да знаят в кой ден, в колко часа ще ги посетят на обиск
  е каъв е извода - че нито едно свестно доказателство няма да е намерено по случая
  ще разследват ще търсят под камък вол и ше си заминат по живо по здраво

 38. 38 Профил на teatar
  teatar
  Рейтинг: Неутрално

  "Большой театр"
  Представлението не беше шведско а съветско,
  за което се извиняваме на зрителите.

 39. 39 Профил на БОНДУАР ЛАСО
  БОНДУАР ЛАСО
  Рейтинг: Неутрално

  До №4
  Биг Ал, ти си гениялен разказвач!
  Чета с удоволствие твоите коментари.... от теб научих преди месеци, че столицата на България е Кофия.

 40. 40 Профил на Pepo
  Pepo
  Рейтинг: Неутрално

  Много начетени и ученолюбиви момчета с исключителмо интелигентни физионимий.

 41. 41 Профил на manekenkata
  manekenkata
  Рейтинг: Неутрално

  Боже какви хубави мом4ета та това са на6ти бизнесмени от Дупница а те 6тели да ги арестуват и разпитват има някъква гре6ка това неможе да бъде....

 42. 42 Профил на сухи
  сухи
  Рейтинг: Неутрално

  много е интересен битовизма в цялата акция; обажда им се шефа на мвр кюстендил: абе ,момчета, елата там да видим и пр

 43. 43 Профил на Свирка
  Свирка
  Рейтинг: Неутрално

  Акцията е за да тушира напрежението около ДАНС.Шумна и парадна. Журналисти са били предупредени през нощта за нея. Галевите също.Демонстративно са отворили вратите на имението и запалили лампите.За добре дошли на полицията. Шефът на РПУ Дупница е човек на Галевите. Нищо няма да стане. Сега ще се появят и ще дадат пресконференция.Всяка неделя при тях е депутатката от БСП Май Манолова. Техен избор е и другата депутатка от БСП -Маргарита Панева.Галеви са обещали за парламентарните избори да вкарат трима депутати от БСП. Спонсори са на червените.

 44. 44 Профил на култура ми янко
  култура ми янко
  Рейтинг: Неутрално

  и аз мога да влизам културно с автомат и да разлеждам без ексцесии....пълна подигравка

 45. 45 Профил на студент
  студент
  Рейтинг: Неутрално

  А някой от Дневник да е прочел днешната статия в New York Times за връзки на български политици с организираната престъпност
  http://www.nytimes.com/2008/10/16/world/europe/16bulgaria.html?pagewanted=1&_r=1&hp
  Днешните акции са само заблуда, че ДАНС/МВР/Прокуратура имат работа. Истинските престъпници са в НС, МС и президенството и техните имена са известни на всички - включително и на нашите партньори от НАТО и ЕС.

 46. 46 Профил на .
  .
  Рейтинг: Неутрално

  истинските престъпници са в... Европейския съюз и в САЩ - мафията. защото Галеви са само марионетки на италианските и американските гангстери, които перат кинти и купуват политици в България

 47. 47 Профил на чул недочул
  чул недочул
  Рейтинг: Неутрално

  преди малко включих нова и там някакъв зрител каза че Милен Цветков бил взел 10 000 от братя Галеве.
  това верно ли е?

 48. 48 Профил на Евробарометър
  Евробарометър
  Рейтинг: Любопитно

  Що за държава е тази, която може да се занимава два дена вече при наличието на други много сериозни и системни проблеми с двама примата от местно значение като горенаименованите "братя"?

  И ако въпросните "братя" са толкова важни на държавно ниво пак същият въпрос - що за държава е това?

 49. 49 Профил на Испания
  Испания
  Рейтинг: Неутрално

  Ма разбирасе!Били са на бизнес среща!

 50. 50 Профил на Realist do 46
  Realist do 46
  Рейтинг: Неутрално

  истинските престъпници са в... България и Русия. Те са създадени след 9 септември 1944 за да носят твърда валута на комунистическите мракобестници.

  За жалост тези мафиоти и трафиканти от бившата ДС и КГБ днес спонсорират политическия елит от БСП, ДПС и НДСВ, трите партии от управляващата коалиция.

 51. 51 Профил на до 46
  до 46
  Рейтинг: Неутрално

  Ти други автори освен Марио Пузо не си ли чел?!?

 52. 52 Профил на коко
  коко
  Рейтинг: Неутрално

  "Акцията" на мвр е само стръв за маймуни.Как ще погнат хора от техните редици.Кой ще дава после пари за изборите?Айде,не ни вземайте зьа толкова глупави.Освен нас това го значт и в Брюксел и са вдигнали ръце от нас.Новината не е това-прочетете уводната статия на Нюйорктаймс за българската мафия-там директно казват кой подхранва мафията у нас!

 53. 53 Профил на Mischo
  Mischo
  Рейтинг: Любопитно

  Познахте къде съм се маскирал? да под #50, и къде още ?Тапанари такива, не можете да познаете антируския ми стил!

 54. 54 Профил на Mischo
  Mischo
  Рейтинг: Гневно

  Много обичам да ПЛЮЯ по България и Русия, кеф ми прави , мразя ги тия раси! а забравих хапчетата

 55. 55 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: Весело

  Не си се маскирал с мен. Аз не съм червен глупендер. На няколко пъти съм ти чел коментарите и те познавам много добре. Обичаш да се изказваш на руска тема.

  Иначе радвам че сте малко. Надявам следващите избори да ви изритаме на "бунището на историята", нали така ни учехте едно време.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 58. 58 Профил на незнайния войн
  незнайния войн
  Рейтинг: 572 Весело

  Не се сърдете на братята. Те си вършат работата. Подставени лица, бивш борец и бивш милиционер, които въртят чужди пари. Вършат си работата и си я вършат добре. Щом са живи още. Аз даже им правя евала, малко... Щото поне без мноо нерви показаха на цяла България какви смешници са правителството и специално това човече с вид на алкохолик Миков... Станишев нарече хората на БББ циркаджии... Г-н премиер, те може и да са циркаджии, ама вашия министър на МВР е баш циркаджията. Е.баси и нещастниците щом хора, като тия двамата ги направиха за смях...А на Галевите , още веднъж евала...Това са хора, които могат да поемат отговорност / техния бизнес с живота си/, що ги псувате ? Щото направиха за смях МВР/ДАНС/ПРОКУРАТУРА заедно ли? Е те ли са виновни, наще горе са Е.БАСИ СМЕШНИЦИТЕ

  "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 61. 61 Профил на .
  .
  Рейтинг: Неутрално

  59 ако беше както казваш, то тогава САЩ и З. Европа да са цъфнали че няма комунисти там. ама нали виждаш, че и без комунисти пак има криза и то доста тежка. значи някой друг, а не комунистите, е причина за тия икономически кризи.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 63. 63 Профил на .
  .
  Рейтинг: Неутрално

  доживотен затвор и Белене за банкерите, фирмаджиите, реститутките, гангстерите и кредитните милионери за да се върне доверието във властта

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 65. 65 Профил на nad zakon sme idioti
  nad zakon sme idioti
  Рейтинг: Неутрално

  ние сме наи голями селски тарикати бандити, рекетори в ЕВРОПА и свята /помеяри / над закона и над ва6
  това е

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 67. 67 Профил на xxxl
  xxxl
  Рейтинг: Неутрално

  велики сме от на6 страхуват народа, европа
  наи богат сме в ЕВРОПА а от наи беден град нали сме селски тарикат
  беден град богати бизнесмени

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 70. 70 Профил на DOKTORA
  DOKTORA
  Рейтинг: Неутрално

  ние сме си виновни-народа.ако бяхме по-единни до сега да бяхме изклали тази паплач-които са единни без значение дали са червени зелени или бели-в един цирк са

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 72. 72 Профил на alderweireld
  alderweireld
  Рейтинг: 1291 Весело

  След Тодор Батков е редно орден да бъде връчен и на братя Галеви. Подкрепете петицията:

  http://www.bgpetition.com/orden-galevi/index.html

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах