Преглед на печата от 25 март

Преглед на печата от 25 март

© ДневникДържавно управление


Ключови думи към статията:

Коментари (6)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 7258 Неутрално

  "Площадката за „Белене” – на търг"
  Прекрасна възможност за комунетата, да забогатеят!Да си я купуват и да правят АЕЦ, и да забогатяват, не да плачат, аз да им плащам пенсиите!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 2. 2 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 1035 Любопитно

  Център за разследваща журналистика , заедно с журналисти от Румъния, България, Босна и Херцеговина и Албания, е блестяща светлина в света на електрическа енергия. Нашето разследване разкрива един свят, където корупция, спорни бизнесмени и политически интереси са свързани в електрическата енергетика.
  Румънския Център за разследваща журналистика, заедно с Центъра за разследващи репортажи в Сараево и журналисти от България и Албания, е блестящ светлина в света на електрическа енергия. Нашето разследване разкрива един свят, където корупция, спорни бизнесмени и политически интереси са свързани в електрическата енергетика.
  https://reportingproject.net/powerbrokers/sub_country01.html
  Те също така разкриха участието на Православната църква в търговия с електрическа енергия и присъствието на синдикалните лидери сред акционерите на частни фирми, които се занимават в електрическа енергия.

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 3. 3 Профил на kok007
  kok007
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Неможали нашия'ю,уж умен генетичнонарод да разбере, че комунистите са наиголемитекрадции и льжци. Темислят само засебеси.Боико може да нее идеален но по природаечкстен.Единствено тои от досегашните рьководители носкшеличнаотговорност , а недасе крие подобщата.

 4. 4 Профил на Jorro Jorrov
  Jorro Jorrov
  Рейтинг: 583 Любопитно

  Електрически брокери
  Електрически брокери разглежда въпроси, свързани с търговия с електрическа енергия на Балканите в момент, когато все повече и повече хора се разпадне от електропроводите в региона. Работата бе извършена от екип от журналисти, отразяващи Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания, Македония, България и Balkan Energy разследващ проект погледна в един от най-доходоносните бизнес в Източна Европа. Регионалния екип разследва най-силните играчи в трансграничната пазара на електроенергия в региона и посочи на социалното въздействие на регионалните сделки на електроенергия. Намерихме корупцията и съмнителните сделки на пазарите на електроенергия и нарастващия брой на домакинствата, които са били изключени от силовите линии, които принуждават хората да живеят в тъмнината. Освен производство истории, екипът съставя регионални бази данни на компанията записи на всички енергийни брокери и създаде уебсайт, трябвало да бъде един бъдещ ресурс за разследващи журналисти се интересуват от темата. непрекъснато обмен на информация между членовете на екипа, довели до констатации, които не са възможни.
  Екипът също така е изправенипред трудности. Компаниите, които ще погледна много на натиск върху разследващия екип. Те са използвали бивши офицери от разузнаване и организирана престъпност полицейски служители, за да се свържете с нас и се опита да подкупи нас. Те се опитват да спрат истории да бъдат публикувани. Разследващият проект за енергийните брокери на Балканите, разработени в продължение на повече от половин година. Това е много по-дълъг период от първоначално очакваното период. Сложността на предмета, заедно с Целта на този проект, да бъдат поставени в международно приета журналистическа форма допринася за това.
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:SniWtuhwV38J:iscoop.mocsystems.com/index.php%3Fid%3D24%26tx_ttnews%255Btt_news%255D%3D57%26tx_ttnews%255BbackPid%255D%3D15%26cHash%3D64dc17e93cc130e1a2a29ffeaac183d9%26MP%3D24-44+&cd=2&hl=bg&ct=clnk

 5. 5 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 609 Неутрално

  ГЕРБ ще възстановяват ДДС на коректните фирмите за 7 дни...

  Това може да го предложи или голям тъпак или голям лъжец, защото е НЕВЪЗМОЖНО!

 6. 6 Профил на pimpalicious
  pimpalicious
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#1] от "lz2":

  Не! Това, приятелче, е прекрасно само и единствено за ГЕРБ. Ама вие нали си излизате на улиците и протестирате срещу скъпия ток?! Ще продължавате да го правите и за в бъдеще...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах