Ненчев: Драги Радане, Гроздане и Христо, да изградим общ демократичен блок

© Юлия Лазарова

Първи конгрес на Реформаторския блок. Николай НенчевЛидерът на БЗНС и бивш министър на отбраната Николай Ненчев призова в писмо лидера на ДСБ и "Нова Република" Радан Кънев, на "Да, България" - Христо Иванов и на "Гражданския съвет" Гроздан Караджов "да загърбим дребните лични и тяснопартийни амбиции" и "да изградим общ демократичен блок". Ненчев, който остана със партията си в Реформаторския блок, кани тримата на среща в удобно за тях време на 2 февруари.
Ето и цялото писмо:


Драги Радане, Гроздане и Христо,


Позволявам си да се обърна така към Вас, защото мисля за Вас като за приятели и съидейници. Обръщам се към Вас като председател на ПП БЗНС, който е част от Реформаторския блок, но и като човек, който в последните 25 години бе ангажиран с политическия живот в страната.Пиша Ви в един изключително важен и труден за българската демокрация момент. Пиша Ви с горчивина в душата, защото съм убеден, че, когато за пореден път през този четвърт век с непремисленото си докрай поведение на политици в дясното политическо пространство, объркваме демократично мислещите граждани и наши избиратели. Надявам се и вярвам, че осъзнаваме отговорността, която, като лидери на политически партии, носим именно днес, когато съществува реалната опасност след предстоящите парламентарни избори България да бъде отклонена от пътя, за който години наред заедно работихме и в постигането, на който има и частица от нашите усилия.


Приятели,


Обръщам се към Вас воден от вярата, че няма да допуснем за пореден път разделението в дясното политическо пространство да убие надеждите на хората за справедливо и честно управление на европейска България. Неведнъж, за съжаление, чрез отделни наши действия и поведение, ние, вместо вяра, донасяхме разочарование. Това трябва да остане в миналото, като горчив опит. Затова и вярвам, че ще извлечем поуки от допуснатите през годините на прехода грешки, когато неразбирателството и разделението между десните и дясноцентристките партии, подаряваше победата на нашите политически противници.


Днес отговорността е наша. Ние ще трябва да понесем тази отговорност в деня след изборите, ако сега, веднага, без ненужно отлагане, не предприемем онези действия, които да гарантират нашето разбирателство, единодействие и обща политическа воля за успех на предстоящите парламентарни избори. А за мен това означава да градим мостове, а не да рушим надежди. Да разширяваме политическото пространство на своите партии така, че все повече хора да гласуват за нас. А това означава обединение на демократичните ни усилия.


Драги Радане, Гроздане и Христо,


Обръщам се с призив към Вас – да осъзнаем отговорността, пред която сме изправени всички. Отговорността, пред която изправяме и своите избиратели. Нека помислим още веднъж, нека в името на далеч по-важната цел да загърбим дребните лични и тяснопартийни амбиции. Да отхвърлим това, което неведнъж ни е препъвало: личния и партиен егоизъм, меркантилността. Нека заедно защитим българския национален демократичен интерес, да защитим европейска и натовска България, каузата на честната и справедлива демокрация, в името на всички граждани, които ни вярват и подкрепят, но и които очакват от нас отговорно, разумно и умножаващо успехите ни демократично обединение. Затова нека заедно, водени от това съзнание и отговорност, да изградим общ демократичен блок, с който да дадем успеха на хората, които го заслужават.


Убеден съм – това е нашата задача, нашата мисия днес!


Затова и се обръщам към Вас и настоявам пред Вас, в този Ден на памет за жертвите на комунистическия режим, в името на страдалците отдали живота си за свободна и демократична България, наистина настоявам и ви каня утре четвъртък, 2 февруари, да се срещнем в удобно за вас време, за да обсъдим и решим само един въпрос: КАК ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО, за да не допуснем връщането на власт на тези, които за този четвърт век нито се извиниха, нито се покаяха за страданията, които са причинявали и причиняват на българския народ.


С най-добри чувства:
Николай Ненчев


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (194)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Любопитно

  Драги Ненчев, скрий се и да не те виждаме повече! Заради такива като тебе се борите за 4 %

 2. 2 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  А сега де. Ама не ми се вярва, а и мъката ще продължи. По-добре всеки да си получи заслуженото и веднъж завинаги да се тръгне начисто.

 3. 3 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 831 Неутрално

  Лидера на "БЗНС" - още един кратък виц.

 4. 4 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Неутрално
 5. 5 Профил на Terra pura
  Terra pura
  Рейтинг: 703 Неутрално

  И защо да ти отговорят на поканата? За да може след изборите да се направи нова коалиция с Боце и пак същото? Вие верно сте килера на ГЕРБ...

 6. 6 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  Драги Ненчев, с Кунева и ЛУКарски сте обречени! Ако това са ви реформаторите, дръжте си ги в килера! Много ви беше сладко във властта, а сега ревете като видяхте накъде вървят нещата. Употребиха ви и ви захвърлиха. Ходете целувайте шлифера на Бойко сега за да ви приеме под крилото си. Друг шанс нямате.

 7. 7 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Неутрално

  Орел, рак и щука. Ако не се обединят - няма Народно събрание за тях.

 8. 8 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#1] от "Paolo Di Canio":

  Не мога да ви разбера отношението към Ненчев. Всъщност му се сърдите че е останал министър след като Радан е решил че не трябва повече да бъде министър. Защо обаче Радан да е човекът който да решава кога и по какви причини да се напуска поста. Това си беше чисто еднолично решение на Радан.

 9. 9 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Е то заедно, заедно ама нали трябва от ГЕРБ отделно ? Оставете тази патерица РъБъ и отивайте в Нова република щом ще се обединяваме

 10. 10 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  И защо да ти отговорят на поканата?
  —цитат от коментар 5 на Terra pura
  Щото има още 3 години оперативни програми. След това лапачката свършва. Им се иска и те да продължат да блажат. Последно 10.

 11. 11 Профил на Али Ибн Абдул Обстул Бей
  Али Ибн Абдул Обстул Бей
  Рейтинг: 690 Весело

  Клиента на Прокуратурата се е замозабравил. Явно е забравил шута от Генерала, и е решил пак да става военен министър?

  No pain, no gain!
 12. 12 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 4329 Неутрално

  "Прав сте, г-н премиер, поведението ми е изключително безотговорно! Знам какви усилия полагате за справяне с проблема с бежанците",


  ...тук некъде, Ненчев изгуби възможността да е част от нещо дясно.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 13. 13 Профил на Антикорупционен блок-Да Корупция!
  Антикорупционен блок-Да Корупция!
  Рейтинг: 5072 Весело

  Боже, какви мижитурки. За един министерски пост, се изгавриха с избирателите си
  —цитат от коментар 8 на Роси

  "Прав сте господин премиер. Абсолютно безотговорни сме за бежанците, ние, всички политици, пред лицето на голямата вълна. Аз знам усилията ви за бежанците." Това е заявил министърът на отбраната Николай Ненчев
  "Страх ли те е, Лукарски? Пиле шарено ли съм, Москов? Кунева, искаш ли да спра парите на учителите, след като ги давам предизборно?", питал риторично Борисов.
  "Имаме вашата подкрепа и благодарение на нея постигаме резултати. Трябва да намерим начин да продължим", е казала вицепремиерът Меглена Кунева и се оправдала с

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 14. 14 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Неутрално

  До коментар [#6] от "gogo2011":

  Всички проучвания досега дават над 4% на РБ и прескачане на бариерата. И обратното никой не дава повче от 1.5% за Радан или за Христо. Така че се знае отсега кой е губещ ако няма обединение.

 15. 15 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 3953 Весело

  Аман от дилетанти! РБ едва се отърва от топуза на шията си- ДСБ и сега този иска да го окачи обратно.Връщането на ДСБ в РБ ще отврати и отблъсне хора и от двете страни. Не знам, колко квадратен ум може да има човек, за да не проумее тази очевадна реалност.

 16. 16 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#5] от "Terra pura":

  За да може след изборите да се направи нова коалиция с Боце и пак същото?
  —цитат от коментар 5 на Terra pura
  Къде по-добре ще е като Радан да спечели с 50%. И понеже това никога няма да се случи всъщност обричате България на Орешарски.

 17. 17 Профил на Karamelski
  Karamelski
  Рейтинг: 231 Неутрално

  Ехх, Ненчев, Ненчев, защо не "умря"при Кубадин?! Много си закъснял с това "трогателно" писание. Истинските демократи не са лакеи на мутрите в името на министерските си кресла!!

 18. 18 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Любопитно

  Не мога да ви разбера отношението към Ненчев.
  —цитат от коментар 8 на emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!
  Заради този човек, фенове на коалициите от умрели партии, в момента Румен Радев не е командващ на ВВС, а е президент на републиката. Мога да продължа с изложението с факти, но това изречение съдържа всичко.

 19. 19 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 12740 Весело

  Виж ти на Драгия аграрен ръководител к'во му се прищяло - Ненче Първи - Обединителят!!!

  karabastun@abv.bg
 20. 20 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 4329 Неутрално

  До коментар [#8] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

  Съдебната реформа беше част от документ, който управляващата коалиция разписа преди съставянето на правителството и подписът на Ненчев също е там. След отмятането от нея, логично би било всички несъгласни с това отмятане да си подадат оставките, включително и Ненчев.

  Сещаш ли се? Знам, че е трудничко, ама опитай.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 21. 21 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 2071 Неутрално

  Струва ми се,че мернах 2-3 мокри петна.
  Ей,не се научиха тия хора,че с такова държание единствено отблъскват избиратели.
  Може ли такова малодушие и наивност бе,Ненчев?Какъв ефект ще постигнеш с тези полу-любовни писма,освен че и кокошките на село ти се смеят?Сводник ли го играеш?Отврат.

 22. 22 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 4329 Неутрално

  До коментар [#16] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

  Ние сме един файтон хора. Не можем да обречем никого на нищо - ти сам каза - под 50 000 гласа. Тогава кво те брига?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 23. 23 Профил на БX
  БX
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Майка му стара, защо тия хора заобикалят присъствието на пръмова в този политически проект. Това отблъсква огромен брой привърженици на изборите. Тя е гьон-сурат и сама няма да се махне, като много добре си уведомява коя е.
  Покрай нея има още някои навлеци за пръждосване и нещата малко ще замязат.

  Неет блядь, народ надо менять!
 24. 24 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 2157 Неутрално

  Ненчев, загробваш идеите на БЗНС в името на кариеристите Кунева и Лукарски и лудостта "Веднъж министър - винаги министър". Какво постигна БЗНС и Корман Исмаилов. Съюзихте се със саботьорите на Съдебната реформа. Реформата на реформите. Какво трепериш сега. Постове? Облаги? "Г-н министър"?

  Жалко за дребнавото ти тщестлавие. Демократите идваха на Славовица да подкрепят славната история на БЗНС. Ти я захвърли в просташкия килер на Борисов.

  Не ти прави чест. Погуби уважението ни.

  Navigare Necesse Est
 25. 25 Профил на palivec
  palivec
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Драги Ненчев, ако решиш да станеш анти-комунист ще плюеш на миналото си и на предстоящите избори заедно с мен и Иван Костов ще гласуваш за ДСБ.

 26. 26 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5615 Неутрално

  Хубава идея,
  но това с каненето на
  Башиите,демек на Генералните
  Секретари на Лаф-моабет,
  един вид-да се съберем
  БойкоБорисовците и да
  се разберем като началници
  е малко карикатурно...

 27. 27 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#10] от "Paolo Di Canio":

  Щото има още 3 години оперативни програми. След това лапачката свършва.
  —цитат от коментар 10 на Paolo Di Canio
  Т.е. не искате да имате нищо общо с програмите. Така ли да го разбирам? Искате БСП да разпределя порциите? 28. 28 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  И понеже това никога няма да се случи всъщност обричате България на Орешарски.
  —цитат от коментар 16 на emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!
  Опорна точка, до болка втръснала на всички. Ореха е история. Най-много да влезе депутат от ДПС и толкоз. Истинският проблем е групировката наречена ГЕРБ - хората на Бацко, Цацко и Цецко! Трябва да се справим с тези хора, те обричат България на разруха!

 29. 29 Профил на BG New
  BG New
  Рейтинг: 2483 Неутрално

  Фатално късно, Ненчев!
  Писмото е с грешен адресат. Пиши: "Драги Бойко, Цецо и Цецка..."
  Видяхме ви колко струвате,
  и оттук нататък - всеки по пътя си. Който не го е гнус да гласува за смокиновия лист на Баце, нека ви подкрепи.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 30. 30 Профил на fallada
  fallada
  Рейтинг: 1236 Неутрално

  Не става, хем при клъопачката в килера, хем в хола на миндера. Хората с цел, чест и достойнство, направиха Нова република и Да, България, а службогонците се скупчиха пред вратата на ГЕРБ.

 31. 31 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 9829 Неутрално

  Нали сте едно, нали Радан ти е адвокат или ти иска много пари и се разделихте

 32. 32 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 2988 Неутрално

  Най-голямото грешка на дсб беше наивното създаване на реформаторския блок. Ако на предишните избори ДСБ се бяха явили сами щяха да получат резултата на РБ, ако не и по-висок. И сега щяха да са със стабилна подкрепа.

 33. 33 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  До коментар [#14] от "Wornoxmaniak 🙄":

  Тези проучвания ги знаем. Ще прескочат 4% само с купен вот и подкрепа от братската герб. Иначе за тях ще гласуват само семействата им.

 34. 34 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5615 Любопитно

  В момента Ненчев къде е ?
  В Реф.Блока на Лукарски
  и Кунева ли е ?
  И ако е там,като КАКЪВ
  и от ЧИЕ ИМЕ чука тези срещи ?!

 35. 35 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#27] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

  Боце и ГЕРБ са рожби на БКП. Искам различни хора, не посочени от тези и на тумните кръгове около Цацаров и Пеевски. Този кръг следва да бъде победен веднъж и завинаги. В дългосрочен план страната и обществото е обречено, както е съдебната система в момента.

 36. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#4] от "Wornoxmaniak 🙄":

  Във всяка истинска държава Ненчев ще е в затвора!

 38. 38 Профил на Зарзават
  Зарзават
  Рейтинг: 2157 Весело

  Плача от умиление!

  Христо Иванов за Народната Република: "жълтопаветната, самонарекла се демократична, общност, която сега сама драматично обявява, че не става за чеп за зеле".
 39. 39 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  БЗНС е партия, която на избори е получавала гласове от българите хиляди пъти повече отколкото Кънев, Каназирева и Иванов някога ще получат, не разбирам как може този да се излага така!?

 40. 40 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 2071 Неутрално

  Ако на предишните избори ДСБ се бяха явили сами щяха да получат резултата на РБ, ако не и по-висок.
  —цитат от коментар 32 на stanislavdi
  Мурджо,мурджоо..и тебе вятър те вее на пияна кобила.

 41. 41 Профил на Добрин
  Добрин
  Рейтинг: 4517 Неутрално

  Е баш на 2 февруари не ги ангажирай бе, Ненчев...

  От вашето гласуване нищо не зависи.
 42. 42 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Неутрално

  До коментар [#22] от "Darth Plagueis":

  Ама Бареков ви го каза в очите: Ако вика не направим нещо аз и Радан Кънев ще гледаме парламента отвън като безработни. Това ли искате? Дори този смотаняк да се окаже по-умен от вас?

  Какво падение и за двете страни.

 43. 43 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#20] от "Darth Plagueis":

  Съдебната реформа беше част от документ, който управляващата коалиция разписа преди съставянето на правителството и подписът на Ненчев също е там. След отмятането от нея, логично би било всички несъгласни с това отмятане да си подадат оставките
  —цитат от коментар 20 на Darth Plagueis
  Всъщност Радан реши че има отмятане. На базата на един прокурорски глас се реши дали има отмятане или не. Той посъветва ли се с някого? Като блок обсъдиха ли кое е достатъчно условие за да се счете че има отмятане. Обмислиха ли общо някаква стратегия и поведение, някаква обща реакция? Реши Радан че така ще бъде и тръгна да разлайва кучетата. Ей така урбулешката и еднолично взе решението. По чувство, а не задължително по разум. Затова и сега е на 6% доверие и 1% гласоподаватели.

 44. 44 Профил на az22
  az22
  Рейтинг: 1354 Неутрално

  Ненчев бих го преглътнал, ако напусне дружките си Лукарски, Кунева и Москов.

  Конституцията на една държава се основава на морала на своите граждани
 45. 45 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Неутрално

  До коментар [#37] от "Paolo Di Canio":

  За какво по точно?

 46. 46 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 4329 Неутрално

  До коментар [#43] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

  Общата стратегия беше ясно написана и разписана.
  Въпросът е съвсем лек, дори за теб - документът, който гласуваха Герб, ДПС и БСП същият ли е, като този, под който си бяха сложили подписите преди това?
  Да или Не, можеш ли да дадеш кратък, еднозначен отговор? Чакам - Да/Не?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 47. 47 Профил на voyko
  voyko
  Рейтинг: 1762 Неутрално

  Напразно се напъват реформаторите. Дори и да се обединят, бъдещето им не е розово, дори може да не влязат в новия парламент.

 48. 48 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1728 Неутрално

  Ако на предишните избори ДСБ се бяха явили сами
  —цитат от коментар 32 на stanislavdi
  .......нямаше да влязат в парламента, точно както през 2013 г.
  Както няма да влязат и на предстоящите избори.
  Изборът си е техен/ваш.......

 49. 49 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 2073 Весело

  До коментар [#41] от "Добрин Велков":

  Що да не би некой да жули катерицата?

 50. 50 Профил на Добрин
  Добрин
  Рейтинг: 4517 Весело

  До коментар [#44] от "az22":


  Ненчев бих го преглътнал, ако напусне дружките си Лукарски, Кунева и Москов.
  —цитат от коментар 44 на az22

  Не напускайте Кунева, ще съжалявате...

  От вашето гласуване нищо не зависи.
 51. 51 Профил на bad_owl
  bad_owl
  Рейтинг: 766 Весело

  Тука най-веселото е , че земеделския е по-скоро прав.
  Не вярвам да влязат и обединени, но пък по еденично съм готов да си заложа перушината , че нема как да стане.

  Атлантистите са фашисти маскирани като социалисти, действащи като комунисти и веят байрака на демокрацията. А тия дето им верват....
 52. 52 Профил на John Galt
  John Galt
  Рейтинг: 210 Неутрално

  Изводът от това писмо е: РБ-2 са направили собствено проучване и са видели истинската подкрепа, която имат. Сега са в паника и си търсят ракета-носител към парламента.

 53. 53 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Весело

  До коментар [#28] от "Paolo Di Canio":

  Ореха е история. Най-много да влезе депутат от ДПС и толкоз.
  —цитат от коментар 28 на Paolo Di Canio
  Смяташ ли че наистина толкова буквално съм имал предвид Орешарски? Чувал ли си някога за алегория?

 54. 54 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 2157 Неутрално

  Нова република е отворена политическа платформа за унищожаване на корупцията в България. Всеки е добре дошъл да се присъедини. Всякакви други призиви са за запазване на корупционното статукво.  Navigare Necesse Est
 55. 55 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Весело

  До коментар [#46] от "Darth Plagueis":

  кратък, еднозначен отговор? Чакам - Да/Не?
  —цитат от коментар 46 на Darth Plagueis
  Не. Отпадна тайното гласуване така както Радан беше поискал, но не бяха подписали.

 56. 56 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 12740 Весело

  До коментар [#54] от "Schopenberg":


  Нова република е отворена политическа платформа
  —цитат от коментар 54 на Schopenberg

  Ми толкова е отворена, че даже Ненчев усети, че вее вятър отвсякъде и си вика другарчетата да се приберат обратно на завет!

  karabastun@abv.bg
 57. 57 Профил на mushashi
  mushashi
  Рейтинг: 3089 Неутрално

  нямаше да влязат в парламента, точно както през 2013 г.
  Както няма да влязат и на предстоящите избори.
  Изборът си е техен/ваш.......
  —цитат от коментар 48 на pag

  Щом няма,няма.Подобни прогнози няма да ме накарат да гласувам за друга партия.Така или иначе от 2001г насам партиите,за които съм гласувал не са управлявали.Щом не управляват така или иначе не е толкова важно дали са в парламента или не.

 58. 58 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 2157 Неутрално

  До коментар [#47] от "voyko":

  Ти, като отявлен привърженик на комунистическия режим в България и жалката Русия, няма никакво значение какво казваш.

  Navigare Necesse Est
 59. 59 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 1146 Неутрално
 60. 60 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 2988 Неутрално

  До коментар [#48] от "pag":

  Грешиш, нагласите бяха точно такива. ДСБ да е алтернатива на всички останали.
  Всъщност протестираха основно гласоподаватели на ДСБ и по-малко на ГЕРБ.

 61. 61 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 1146 Неутрално

  До коментар [#36] от "dustman":

  Gilipoyas!

 62. 62 Профил на bad_owl
  bad_owl
  Рейтинг: 766 Весело

  До коментар [#50] от "Добрин Велков":

  РБ на Куневица, безспорно ще вземе повече гласове от ДСБ+ДБ накуп Последните две се борят за 1%.
  Пък и като знаем колко са много 1% и за партията ще стига , че и за избирателите

  Атлантистите са фашисти маскирани като социалисти, действащи като комунисти и веят байрака на демокрацията. А тия дето им верват....
 63. 63 Профил на emil     БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  emil БИЙ БЕЗРОДНИТЕ ПЕТОКОЛОННИЦИ ОТ БСП!
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#46] от "Darth Plagueis":

  Няма да спорим за тези дребнавости. Всъщност изборите са тези на които ще се реши чие действие е било правилно и оправдано. Най-вероятно е обаче ДСБ да се преустрои в църква, а Радан да стане пастор.

 64. 64 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 2157 Весело

  До коментар [#56] от "karabastun":

  Ти толкова се изложи да не си пръв под статията, че по-добре се покрий с форумен срам и тъга. Издишаш и ти липсва ентусиазъм. Както вървят нещата, няма шанс нито една от представите ти за успех. Само леден вятър на варненския вълнолом.

  Navigare Necesse Est
 65. 65 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  Нека всеки си премери електоралната тежест пък тогава да се случват 'общи фронтове'.
  Щото ми се струва/не конкретно Ненчев/, че има много народ, който иска да скочи с чуждия парашут.
  Ако има желание за конкретни действия по въпроси за които има общи виждания, то те могат да се случат без разни общи структури.

 66. 66 Профил на mushashi
  mushashi
  Рейтинг: 3089 Неутрално

  Къде по-добре ще е като Радан да спечели с 50%. И понеже това никога няма да се случи всъщност обричате България на Орешарски.
  —цитат от коментар 16 на emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!

  Викаш друго си е да управлява човек,който има два руски ордена,който постоянно хвали Тодор Живков и присъства на откриването на паметника му.Който подписа договора за Южен поток и мечтае за хъбове с руски газ.Който наля милиарди в АЕЦ-Белене,вкара руската банка ВТБ в БТК и Булгартабак и оставя Лукойл да си прави каквото иска в държавата.
  И седнал да ме плаши,че въпросният нямало да управлява.

 67. 67 Профил на bond
  bond
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Драга ми Гергино (Ненчев), когато седя министър и подлагаше главица на Баце що не се сети за единство?
  Няма кой да ти повярва

  james bond
 68. 68 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5370 Неутрално

  До коментар [#41] от "Добрин Велков":

  Заети ли ще са?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 69. 69 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1584 Неутрално

  До коментар [#3] от "Иван Петров":

  Той за това драпа обединение... да се промъкне в НС. АКО му се наложи сам с БЗНС да ходи на избори, два селянина на кръст няма да гласуват за този "земеделец"

 70. 70 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 5794 Неутрално

  ‘що се обръща персонално към Гроздан?
  Да не смята, че зад Караджов стоят многохилядни фенове?

  I Want To Believe


ощеЗа да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах