Прокурорите \nса частни.

Статистика

 1. 185991 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Балтимор бързо демонтира 4 статуи на военни от Конфедерацията

/ Свят 21
karabastun karabastun / Любопитно
'' четири паметника на сражавали се за защитаващата робовладелството Конфедерация от южни щати...''???????????????? МИТЪТ ЗА ''РОБОВЛАДЕЛСКИЯ ''ЮГ ! Населението на Юга преди Войната от 1861-65 г. било 12 милиона души: 9 млн. бели и 3 млн. цветнокожи. За да се наречеш плантатор трябвало да имаш минимум 20 роби. Излиза, че към 1860 г. в Юга имало всичко 46274 плантатора, от тях по-малко от 8000 притежавали по 50 роби, 2892 имали по 100 роби, 11 притежавали по 500 роби и трима (!) владеели по хиляда роби. Оказва се, че броят на плантаторите в Юга бил по-малко от 0,5% от населението. За какво се сражавали тези южняци, които имали по един-двама роби? Даже ако отчетем всички южняци и мъже, и жени които имали поне по един роб, и в този случай броят им не надвишавал 350 000. А цялата армия на Юга наброявала около 600 000 души. За какво воювали те? Отговорът е един сражавали се, защото считали, че правото им на собствен, независим живот било погазено. Сражавали се, защото се чувствали като нация, заплашена от опасност.
(Виж повече >)

Балтимор бързо демонтира 4 статуи на военни от Конфедерацията

/ Свят 21
karabastun karabastun / Любопитно
Гражданската война в САЩ изобщо не е заради робството!!!!!!! Конгресът вдига митата за европейските промишлени стоки, за да защити американските производители, които са предимно в северните щати. В отговор европейците вдигат митата за суровини и храни( памук, царевица...), които се произвеждат в Юга. Тогава южните щати се отделят от съюза. Това е истинската причина за войната.
(Виж повече >)
Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1316 Весело

  Да . На корпорацията ДПС + БСП ! Но това не е новина . Новина ще е , ако прокурорите са на държавата ! А най голямата новина ще е , ако има държава !

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  До коментар [#1] от "Радко":

  БХ си го избра.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.