Нинова въобще не е права! Това, което те загубиха, по  право се падаше на нас!

Статистика

  1. 180609 Комикса общо
    /
    69 Комикса за деня

Коментари на часа

Управляващите планират спиране от движение на автомобилите без катализатори

/ Скорост 50
БМЗ БМЗ / Неутрално
Нещо за кражбата на катализатори да кажете, господа управляващи? Осъдени, това онова? Или идеята е хората да си слагат катализатори, а едни други хора да им ги крадат?

Управляващите планират спиране от движение на автомобилите без катализатори

/ Скорост 50
primaxm primaxm / Неутрално
Отвратен съм. Тези индивиди продължават да са изключително вредни и откровено нахални. За 5 пари истинска работа не са свършили, но идеите как да оберем гражданите извират отвсякъде. От 10 години само за глоби, забрани и заплахи слушаме. Как един път не направаих нещо полезно за улеснение на гражданите, за подобряване на техният живот. Примерно да затегнат контрола на харчене на обществени средства /което и най-големият проблем в държавата според мен/ и ефективността му ще подобри каèството на живот многократно. Вече има въведени толкова правила и забрани за спазване, че човек не знае откъде ще му дойде. Все по зле става.
(Виж повече >)

Управляващите планират спиране от движение на автомобилите без катализатори

/ Скорост 50
qwertqwert qwertqwert / Неутрално
До коментар [#2] от "pavelski": Да накараш огромен брой хора да броят по 1000 лв за катализатор? Помислете пак. ------------ Лесно е. Данъка ти се умножава по 10 , оттам нататък сам си избираш какво да правиш. Преди две години механика в Диана чистосърдечно си призна,че с моите показания ще мине поне един приятел с трошляк. Независимо от инсталираните камери и всички проверки, които му правят. А на последния годишен преглед в друг сервиз дори не закачиха сондата за проверка на газовете.....
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.