Гледай само колко още просто- тии съм нагласила за казване   до изборите, че и за после!

Статистика

  1. 196953 Комикса общо
    /
    45 Комикса за деня

Коментари на часа

Какво ни чака в света след истината

/ Анализи 17
mara71 mara71 / Неутрално
Съветския модел на управление се оказа най-лесен и ефективен сред управляващите на бившите контролирани от Кремъл държави. Лесно се управлява, когато прокуратурата е от сталиниски тип и когато има отдел да се крижи истинските новини да не стигат до хората. Лесно е двзимаш от народа и да му посочваш други врагове. Бългатия е пример. Виждаме този месец наглото и безскруполно поведение на управляващите. 1. Антикорупционния закон само се нарече така и се измени в закон за защита на корупцията. 2 КЕВР били независим регулатор и можели да вдигат цените в енергетиката. Изобщо не се съобразиха с хората от вън. 3. Едно нищо се оказаха хората с редки болести и онкоболните. 4. ББ директно предупреди г-н Карадайъ, че Новогодишното парти в Сарая наближава, че просто мълчанието през следващите шест месеца е задължително. През този месец се вижда истинското лице на политиците. Присто ще се налага от следващия месец да се правят на европейци и бързат да си приберат шестмесечната дажба. По-лесно е да имаш свободата да крадеш чрез лъжи и обещания за светлобъдеще, отколкото да стиш на една заплата и да гледаш от високо един народ живеещ добре от труда и ума си.
(Виж повече >)

Какво ни чака в света след истината

/ Анализи 17
WWW WWW / Неутрално
А свободната преса, свободата на словото е основен стълб на демокрацията. ------- Няма такова нещо като "свободна преса". "Пресата" си има собственици, и това почти винаги са силни и богати корпорации, кланове и финансови кръгове. Който владее "свободна преса", той и определя каква линия се следва в тази "свободна преса". Пеевски владее една част от "свободна преса" и там се обяснява колко е лош Прокопиев. Прокопиеввладее друга част от "свободна преса" и там се обяснява колко е лош Пеевски . Ето свободния пресовик Владимир Левчев му се плаща от "свободната преса" на Прокопиев, и като "свободен журналист" ни дудне едно и също години наред - колко е лош противника на Прокопиев Пеевски. Както и колко са лоши противниците на клана на който служи Прокопа - Тръмп в САЩ, Путин в Русия, Орбан колко е зловещ ..... Борба на кланове, при това интернационална. БОрба на интереси. Думата "свобода " тук е неуместна.
(Виж повече >)

БСП-София организира конференция за бъдещето на лявото днес

/ Политика 11
ralita68 ralita68 / Неутрално
Ще прочетат история на БКПто, някой друг тезис от априлския пленум, ще заклеймят капитализма, ще изтъкнат водещата роля за мир на братска Русия и толкоз. Те идеи нямат, визия пък хептен! Мухлясали хора!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.