и  сем. МАРИШКИ!

Статистика

  1. 177402 Комикса общо
    /
    102 Комикса за деня

Коментари на часа

Екатерина Захариева: Да се иска наказателна процедура от Брюксел заради срещата в ЦУМ е абсурдно

/ България 23
iceman_bg iceman_bg / Весело
Браво на организациите, поискали наказателна процедура за нашата „държава”, по повод Цумгейт. Нашенските гьонсурати, окупирали държавата, разбират само от груба сила под формата на спиране на еврофондовете. Така ще ги заболи право в джоба - обръчите от фирми, които отглеждат и са тайни съдружници. За българските управляващи партии, думи като „срам”, „приличие”, „почтеност” и „справедливост”, нямат значение и смисъл.

Та г-жо Захариева, вицепремиер по съдебна реформа и министър на външните работи, искаме да изклатим управляващите политици и партии, узурпирали държава. И ззпоа тях е по-добре изклатването им да стане по културен и цивилизован начин. Щото има и други начини, когато им писне на хората.
(Виж повече >)

Почина Збигнев Бжежински

/ В памет 185
gr52 gr52 / Неутрално
До коментар [#146] от "Ixquick": Виж какво, Русия е световна сила само във въображението на путьовците. Даже и техният бог - путя, и той не вярва в това. Русия е регионална сила, съизмерима донякъде, но само донякъде с Турция отпреди Ердоан; с все още кемалистката Турция. Всичките простотии на Путя - от първата до последната, като външна политика са безнадеждно обречени, но те изпълняват една изключително сериозна функция във вътрешната му политика - контрамярка са срещу огромния срив на самочувствие през руснаците след началото на 90-те. Когато се оказа, че са имали шанс да заживеят като нормалните хора в нормалните държави, но този шанс закономерно се пропуска, по простата причина, че те не могат да живеят така - 70 години комунизъм са били достатъчно, за да ги осакатят окончателно. То след комунизъм за никого не е лесно, де - виж ни нас, с какъв труд се оправяме. Робското се изстисква трудно от душите на хората. И все пак - да си роб в собствената си държава, да си наясно, че изхвърлянето на големите престъпници само е освободило полето за действие на по-дребните, и нищо, ама нищо в начина ти на живот да не е нормално - ами това е ужас в душата, и даже алкохолът не може да го преодолее. Аз затова дълго време не ги осъждах, съжалявах ги - докато не забелязах, че като им разкопчеят белезниците, те почват да реват за тях и да си ги искат. Остава въпросът, защо тогава им обръщат внимание? Ами по почти същата причина, поради която обръщат внимание и на Северна Корея. Те са най-великите в целия свят, и затова всички им завиждат и искат да ги нападнат. Ама те ще си направят една голяма атомна бомба и ще им гръмнат на ония, от външния свят, задниците. То и селският идиот никой за нищо не го има, ама като го знаеш, че утре от идиотизъм ще хукне да пали селото, все му хвърляш по едно око. Та Ким си прави атомна бомба, а Путя води хибридна война. "Те не ни признават за велика сила, ама утре, като ме поканят на гости, аз ще им се из***а в средата на хола!" И понеже е ясен, и никой не го кани, той реве: "сваляйте санкциите, или през нощта ще ви потроша прозорците с камъни!" На никого не му се ще да осъмне с потрошени прозорци, но това изобщо не прави Путя велик. Путландия пък хептен.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.