Кой казва, че България е бедна държава,като навсякъде има уран!?

Статистика

  1. 183529 Комикса общо
    /
    89 Комикса за деня

Коментари на часа

Каракачанов иска да ремонтира и модернизира старата военна техника

/ Политика 52
shumnalia shumnalia / Неутрално
Проруските мекерета имат една цел, да пълнят джобовете на господарите си в Масква. Кой може да ремонтира старата ни и ръждясала военна техника и кой ще вземе пари за това... господарите му в Масква. А това, че сме в НАТО, че трябва техниката да ни е съвместима със стандартите на НАТО, няма значение. Важно е да се изпълняват заръките на страната превърнала се в държава-мафия Россия. Този вторник в Конгреса на САЩ окончателно ще гласуват нови, много по-силни и обхватни сакции срещу Москва. Вторник ще е началото на края на Кремълската мафия. Надявам се след това руската примка около врата ни малко да се охлаби.
(Виж повече >)

Каракачанов иска да ремонтира и модернизира старата военна техника

/ Политика 52
Hawaii Hawaii / Неутрално
ДАНЪК РУСИЯ вече маскиран като "пари за ремонт" !?!?!?! Познайте от един път, как би постъпил ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ако има ВЕХТА ЖИГУЛКА,купена в началото на 80-те години на МИНАЛИЯ ВЕК и също така има ПАРИ ЗА НОВ ЗАПАДЕН АВТОМОБИЛ Дали ще даде всичките си пари за РЕМОНТА НА ЖИГУЛКАТА ?!?! Вместо да си купи ЧИСТО НОВ ЗАПАДЕН АВТОМОБИЛ !!!! Всеки би си купил НОВА КОЛА Само РУСКИТЕ АГЕНТИ ЩЕ БЪРЗАТ ДА ПЛАТЯТ ДАНЪК РУСИЯ
(Виж повече >)

Знаеш ли тората, си готов за всичко - защо половината ортодоксални евреи в Израел не работят

/ Свят 121
mushashi mushashi / Неутрално
[quote#115:"GreenEyes"][/quote] А същевременно ако кажеш нещо срещу Сорос левичарите веднага ще те обвинят в антисемитизъм.Нищо учудващо-щом дори и Полша обявяват за съюзник на Путин,а поляците приеха закон,който задължава да се премахнат всички съветски паметници.Способни са на всичко,за да очернят опонентите си.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.