Кой казва, че България е бедна държава,като навсякъде има уран!?

Статистика

  1. 192225 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ДСБ и "Да, България" направиха заявка за "продемократично и антикорупционно движение"

/ България 163
lz2 lz2 / Неутрално
[quote#64:"Norman Granz"]Незначителни партийчици, половин файтон хора, а днес следобед под друга статия събраха за 2 часа 300 коментара от АБСОЛЮТНО ЕДИНОДУШНИ комунисти, гербери, атакаджии и симпатизанти на МВРО.[/quote] Това е защото тия "пет партии" са продукт на проваления Иван Костов, Иво Прокопиев, Сашо Дончев, домусчиев и други все олигарси! И когато се мъчат със сетни сили да завладеят дясното пространство, въпреки, че са болшевики в същността си, много хора се възмущават! Усещат фалша и лакомията им и реагират! Но каквото и да правят тия поредни имитатори на демократи, те просто няма да успеят, защото са продукт на фалша и имитацията! Никой не го е страх от тях, просто възмущението е голямо от наглостта им!
(Виж повече >)

Колко е успехът на прокуратурата по делата за безстопанственост (графика)

/ България 42
lazar.vasilev lazar.vasilev / Неутрално
[quote#40:"Hutya Puylo"]Свинщината в държавата е безподобна, а на раята не и пука. Скоро България ще стане резерват, в който туристи ще идват да виждат първата държава, затрита от тъп манталитет, и откровена деволюция. Нищо чудно местния плебс да забрави да говори и да ходи на два крака след няколко десетилетия. [/quote] Изключително точно! По-горе, някой беше написал, че това положение трябвало да се промени, за да тръгне България напред.Като лозунг бива, но откъм реалност издиша здраво.Нито има кой да се бори за промени, нито на някой му пука.Посредственост и ниска култура навсякъде, а малкото хора с идеи и проекти водят неравна борба с търтеите на държавна работа и с купищата недомислени закони и разпоредби.
(Виж повече >)

Протест в Генерал Тошево срещу добива на шистов газ

/ България 73
Lemmy Lemmy / Неутрално
До коментар [#41] от "ka2": Не, забраната е абсолютна, а когнитивните утепляци да си сменят заглавието. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/01/18/1747742_parlamentut_prie_pulna_zabrana_za_shistoviia_gaz_samo/
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.