Някой от вас ми препика магнолийте !       Увяхнат ли , Правителството си ..отива ..

Статистика

 1. 189462 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Северна Корея заплаши да взриви ядрена бомба в океана

/ Свят 217
Starkad Starkad / Весело
До коментар [#212] от "klimentm": Да,да точно така :)Не ми обяснявай щo e SCOTUS и POTUS SCROTUS e "So- Called Ruler of the United States " не си ли си купил анти тръмп t-shirt с надпис SCROTUS още,защото Ким я има ?
(Виж повече >)

Северна Корея заплаши да взриви ядрена бомба в океана

/ Свят 217
daskal1 daskal1 / Любопитно
До коментар [#206] от "klimentm": Определено си прав за елемента на неопределеност, който съществуването з значителна част от времето си хората прекарват във виртуалната реалност. Тя навлезе доста дълбоко в съзнанието на хората, и то до степен когато тя става интегрална част при вземането на решения. Дано Ким е играл по-малко електронни игри или до него в един момент да има някой от реално мислещите военни който да се жертва за народа си и му тегли куршума.
(Виж повече >)

Всички печелим със CETA

/ Свят 70
kumcho___valcho kumcho___valcho / Неутрално
До коментар [#8] от "atmanpg": До коментар [#23] от "Дедо Либен": Колко пъти вече ви се обяснява, че в споразумението няма никакви разпоредби, свързани с ГМО и тъй като те отсъстват, важи европейското и местното законодателство. СЕТА няма никакво отношение и по никакъв начин не променя европейските и националните ограничения за ГМО продукти и селскостопански химикали
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.