- Шефе, назначи директно Пеевски и да мирясаме Стига маймунджулуци! никога не може да е виновен - Пеевски

Статистика

  1. 191950 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Айс-Крим" - колко би струвала днес сделката за Аляска между САЩ и Русия от преди 150 г.

/ На път 10
SSS SSS / Неутрално
Единственото, което биха сторили ръшаните, ако не бяха продали Аляска, е да го превърнат във втори ГУЛАГ. Дай им да правят каторги и затвори.Студено било...Да не би в 2/3 от територията им да е топло.

Какво се крие зад имотните сделки на кандидата за председател на Върховния административен съд

/ България 27
iceman_bg iceman_bg / Весело
До коментар [#17] от "Judjuk": Радев един единствен път направи нещо смислено като върна кандидатура на Чолаков, и дали го направи от принципни позиции или заради студената война с ГЕРБ, е друг въпрос.... Но няма да забравя, че Радев проспа и не наложи вето на безумните промени в НПК и ЗСВ и стана съучастник на случващото се.
(Виж повече >)

Какво се крие зад имотните сделки на кандидата за председател на Върховния административен съд

/ България 27
iceman_bg iceman_bg / Неутрално
До коментар [#15] от "Роси": „Чолаков, като знае, в какво се е забъркал, защо има наглостта да се кандидатира за шеф на ВАС. Или си мисли, че никой ням ада се заинтересува от тъмната му страна.” За такива хора и тези зад тях, думата „наглост” не съществува, за тях наглостта е норма на поведение. Те смятат, че властта им принадлежи. И изобщо не ги тревожи, че някой ще се заинтересува. Тези хора не биха издигнали за председател на ВАС човек, който не е омърсен, който не е оцапан достатъчно. Такъв човек би бил опасен, би имал друго мнение, би държал за принципи. Ясно в кои хора от стария и новия ВСС и от политиците стоят зад подобни кандидати....
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.