Този отгоре ми е свидетел!  че е само той, взел съм мерки. Добре,

Статистика

  1. 196754 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ отмениха принципа интернет да е еднакво достъпен за всички

/ Свят 104
oziris7 oziris7 / Неутрално
Тук републиканците настъпиха мотиката. Неутралността на мрежата се ползва с близо 80% доверие и това определено ще се използва от демократите. А и може съвсем скоро републиканците да загубят мнозинството си в сената и това скандално решение да бъде отменено със закон.
(Виж повече >)

Три столични квартала излизат на протест срещу мръсния въздух

/ Зелен 34
Emil Dimov Emil Dimov / Весело
Три столични квартала излизат на протест срещу мръсния въздух?! До коментар [#3] от "lustmord": Крана поляна, Овча купел и Западен парк - точно кварталите дето обграждат Татарли и Факултета - станциите, които при тихо време отчитат тройно по високи нива на замърсяване от Орлов мост или Сточна гара ама някой все държат да ни обясняват как основния проблем бил транспорта...? Не, че транспорта (адски или градски) не е от значение, но и в трите посочени квартали живеят от избиратели на "баце", а те требе да се "обгрижват"?!!!! Така, че "споко" - малко "мръсен" въздух няма да ви се отрази зле?!!!! Важното е да има разбиране и стабилност - нал' тъй!!!! Гарантирано от ....., но вие си знаете от КОЙ!!!!
(Виж повече >)

Коалиционото споразумение се спазва много стриктно, обяви Борисов

/ Бизнес 29
tihata tihata / Неутрално
ПАК ЩЕ НАПИША ЧЕ БОЙКО Е МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК. ПЪЛЕН СЕЛЯНДУР. ПЪЛЕН СМЕШНИК, А ОЩЕ ПО СМЕШЕН СТАВА, КОГАТО САМ СИ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ. СЕ ГЛЕДА ДА СЕ ДОКАРА, КАТО СТАРА СЕЛСКА КЛЮКАРКА АМА НЕ СТАВА, НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МУ ВЯРВА НА ОНЕЩАНИЯТА И ЛЪЖИТЕ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГАДНИ ЦИГ_АНИ. БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ. НА БЪЛГАРСКЯ НАРОД МУ Е НЕОБХОДИМО ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.