Ние сме шампионите  Тръмп ряпа да яде

Статистика

  1. 194790 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Маскирани въоръжени мъже и танкове отцепиха центъра на Луганск

/ Свят 303
c.b.o. c.b.o. / Неутрално
Две неща правят впечатление в цялата тази история. 1. Има ли връзка с разговорите за Сирия между Путя и Дръмбо? Ако да, каква ли е сделката – Украйна за Сирия или? Но това предполага, че именно Кремъл е организирал вчерашния пуч в Луганда, което е малко странно предвид неподготвеността и паниката сред путинската пропаганда. 2. По–вероятно е Корнет самосиндикално да е събрал "вежливи човечета", чиито униформи и били ленти недвусмислено да изпратят сигнал сред населението, че това е действие на Русия и хората да не се притесняват. Това добре, само дето набута Русия в междукланова свада в изключително неподходят за Путин момент и на практика разсея всякакви съмнения под чий контрол се намират Луганда и Донбабве. Това е гаф на Корнет, сравним с постовете на Гиркин при свалянето на МН17. Получилось как всегда...
(Виж повече >)

Защо жертвите на сексуален тормоз не се оплакват веднага

/ Свят 58
Lemmy Lemmy / Неутрално
Превръщането на темата в моден тренд както виждаме води до нейното опошляване до вид на евтино забавление по мрежите. А проблемът наистина е сериозен и едва ли ще бъде разрешен с медийни кампании. И както забелязаха някои от колежките тук, опошляването води със себе си и вълна от груби шеги и подигравки. Но това го разбират само жените, които отказват да се изживяват като жертви в най-широкия смисъл на думата. А именно жената-жертва е любима парадигма на феминацитата, от където идват най-яростните импулси на истерията.
(Виж повече >)

Маскирани въоръжени мъже и танкове отцепиха центъра на Луганск

/ Свят 303
c.b.o. c.b.o. / Неутрално
[quote#301:"ПРОРОК ИЛИЯ"] Снайперистите, застреляли по време на безредиците в центъра на Киев около 80 души, се оказали грузинци, пристигнали в украинската столица по разпореждане на бившия грузински президент Михаил Саакашвили и получавали заповеди от американски инструктори. Това са Кварацхелия Залоги, Александър Ревазишвили и Коба Нергадзе, които принадлежали към тайната служба за сигурност на бившия грузински лидер. Италианският журналист след двегодишно разследване намерил двама от тях в Скопие, а третия открил в неназована източноевропейска страна [/quote] Мда, и си пиели турско кафенце с небезизвестния испански диспечер. :))) Снайперистите бяха руски спецназовци, които изненадаха както беркутовци, така и майданци. Това беше потвърдено от множество източници – западни дипломати, независими разследвания, та даже им намериха имената и адресите в Русия. Също като МН17.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.