Добави в любими!

Статистика

  1. 195054 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Защо амишите живеят толкова дълго

/ Свят 14
karabastun karabastun / Неутрално
Амишите са известни с това, че се обличат семпло и не използват модерни технологични изобретения като например автомобили и електричество. Те са поставили преграда между себе си и останалото общество поради религиозни причини, не служат в армията, не ползват социално осигуряване, финансова помощ от правителството и много от тях отбягват застраховките. Амишите говорят немски диалект, известен в САЩ като пенсилвански немски.
(Виж повече >)

Защо амишите живеят толкова дълго

/ Свят 14
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
Разликата между ислямските и християнските фундаменталисти - едните взривяват, разстрелват, палят и колят хора по цял свят, другите живеят изолирано и не се бъркат в ничия работа, произвеждат прекрасни плодове и зеленчуци и може да помогнат на науката да потисне процеса на стареене. Според левашката преса и политици са еднакви и винаги когато първите направят мизерия, се реве "Ама то има и християни-фундаменталисти"...
(Виж повече >)

Защо амишите живеят толкова дълго

/ Свят 14
lhc47540902 lhc47540902 / Неутрално
Едва ли е от гените. Работа, движение, въздух, храна, вода, състояние на духа, липса на стрес и не на последно место вяра и предполагам добри мисли и дела. Но лудите учени ако си немат работа нека тестват гени.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.