Ще трябва да отслабна малко, да не си помислят, че нищо не работя, само ям.

Статистика

  1. 191707 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Джон Маккейн предупреди Ирак да не използва американско оръжие срещу кюрди

/ Свят 30
eti mehter eti mehter / Неутрално
До коментар [#25] от "Иво": Явно, са постъпили мъдро и са отстъпили града без бой на иракската армия и милиции ========= Мъдро ли ? Гледах по телевизията ....плачеха не само цивилните и излъгани кюрди ..... Плачеха и бойците на Пешмерга , които открито изразяваха недоволството си ,че заповедта за оттегляне е грешна. ... Трябва сам да го видиш ....как хора искрено повярвали в каузата , са измамени ..... И войници и цивилни !
(Виж повече >)

Спас Василев остава в ареста, вероятно се е предал сам (допълнена)

/ България 120
bokster bokster / Неутрално
Дребна измама, на няколко откъснати от действителността дребни софийски кандидат-първенюта с бурен фейсбук живот, някое от тях с дебела връзка с "медиите" в самодостатъчното населено място образувано от 29493 села - София и БУМ - мега-проблем за цяла България. Като най-обидното е, че е от кУчериново, т.е. тях умните граждани ги е излъгал селянина. В същото време в България освен всички други много едри проблеми, възрастни хора дават последните си спестявания на мафия с протекция от най-високо и със съдействие на полицейски началници и после се самоубиват и същите по-горни интелекти ги наричат глупаци, защото трябва да си глупав, за да си дадеш парите на хора, които ти крещят с часове в слушалката, че ще ти отрежат главата и ще те убият, а те не са глупави, че от алчност и първенющина са си дали парите на Спас от Кучериново! И днес централна емисия БосфорТВ - старт 10 мин само Спас от Кучериново.
(Виж повече >)

Руски ракети могат да стигнат до България, но не е казано, че те са насочени към България, обяви военният министър

/ България 120
deutschwagen deutschwagen / Неутрално
До коментар [#117] от "Judjuk": Брей, каква логика. Русия нямала никакво намерение да ни напада, но лошите натовци само дебнат удобна причина да нападнат Русия, и то ако може през нас. На вас верно са ви боядисали мозъците в ярко червено.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.