Хората почнаха да ме забравят. Пак трябва да си взема стола и сценаристите и да седна я пред НС, я пред МС.

Статистика

  1. 186237 Комикса общо
    /
    78 Комикса за деня

Коментари на часа

Камбрилс - каталунският курорт, който се оказа свързан с 11 септември

/ Свят 4
Dr_Doolittle Dr_Doolittle / Неутрално
От 718 г постепенно Испания губи 9/10 от територията си завзета от арабите и едвам си я връща чак 1492 г . когато най-накрая обединението на испанските кралства изхвърля арабите от Европа. С много, много усилия. Въпреки тези тежки исторически уроци пак не са си направили изводи.
(Виж повече >)

Камбрилс - каталунският курорт, който се оказа свързан с 11 септември

/ Свят 4
lustmord lustmord / Неутрално
"По данни на вестника в Каталуня има 79 салафитски молитвени дома" Е какво още трябва са се случи за да се забрани салафизма и да ги сринат с булдозери тия развъдници на тероризъм?

Путин призова за създаване на руска Мека край Севастопол

/ Свят 103
evlampi evlampi / Весело
До коментар [#96] от "SCROTUS": "Ти защо не си в Русия?" Дори русоробите не са ЧАК толкова глупави. Руското робство им харесва понеже лелеят да се мазнят на господаря и да са надзиратели в трикастовия феодален строй който представлява руското робство. Обаче ако отидат в русия няма да могат да ДОПЪЛЗЯТ до такъв статус, а ще са обикновени иванушки-робчета. В страна потънала в мизерия с ниска продължителност на живота, тежка криминална престъпност, ширеща се хероинова и амфетаминова наркомании и алкохолизъм като норма. Та не са чак ТОЛКОВА тъпи русоробите. Ей и тука - един бил в Щатите, втори в Юкей, трети в Дойчланд, само в кочината русия няма
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.