Влачим баби, влачим музикални уредби...  Влачим всичко...!

Статистика

  1. 196953 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"ЦСКА - София": Кой всъщност е ощетеният в мача с "Лудогорец" (видео)

/ Спорт 24
phuncky phuncky / Неутрално
До коментар [#14] от "Чардо": Не се излагай. Помня, че ти беше един от първите, които се отрекоха от пребоядисания "Литекс". Сега си тръгнал да ги защитаваш. Принципи, чест нямаш ли? Този клуб на стадион "Българска армия" няма нищо общо с армейския дух, честност, отговорност. Собственици и фенове могат единствено да обвиняват другите за собствените им неволи и некадърност. Техните оръжия са вой, пари, зависимости, пропаганда. Ако не си с тях, значи си против тях. Без значение колко им помагаш, винаги ще намерят за какво да те оплюят, хулят, да те изкарат по-лош от дявола, само и само да принизят всички на тяхното ниво, под метановия облак от екскременти, в които пълзят. Този отбор на измамници е въплъщение на най-лошите нрави, които се практикуват по тези земи.
(Виж повече >)

Читателска фотогалерия: Локоротондо

/ Галерии от вас 28
baba_zozolana baba_zozolana / Неутрално
До коментар [#27] от "Pontif New Dnevnik SUCK": Да, това със сигурност може да се смята и за диагноза, съгласна съм. Аз съм виждала и дъното, и лекото оттласкване от него. Това ме научи да се радвам на всеки миг, когато мога да се насладя на слънцето, което грее, на гората, която шумоли, на факта, че мога да изляза и да походя между дърветата, да гледам облаците, които плуват по небето, и да науча нещо ново. Няма никакво значение дали мога да имам нещо лично или да го видя на живо. С това, разбира се, не ангажирам никого. Неведнъж съм писала, че красотата не е красота, ако няма хора, които да я видят, т.е. ако не е споделена. За съжаление причинно-следствените връзки винаги съществуват и са „неизбежни като данъците и смъртта“– човек не може да избяга от тях, колкото и бързо да бяга. Г-н Пенетрейтинг е прав, че всичко е въпрос на „вкуса на местните жители, тяхната организираност, задружност и отговорност“ – неща, които болезнено ни липсват. Не знам дали винаги е било така, но още Иван Хаджийски пише: „Какво да кажем най-сетне за прочутата масова болест у нас – завистта; за тази болест на посредствеността, на несполучилия дребен собственик на морални и материални блага, която е превърнала почти всяка уста в стискало, което дъвче злъчка и пръска. Колцина разбират правилото: комуто много е дадено, много сам раздава?“ Трябва ли още да се питаме защо и как стигнахме дотук?
(Виж повече >)

Иван Костов: Да се премахне давността за приватизацията означава всички сделки да се обявят за престъпни

/ Политика 97
bez_ime2 bez_ime2 / Неутрално
До коментар [#85] от "atmanpg": Ти нормален ли си? Кои са тези, "високотехнологични предприятия", които Костов е фалирал? По-големи глупости не мога да си представя...
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.