Защо никой не ме забелязва?

Статистика

  1. 186258 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Вероника Имова: Лични амбиции искаха да овладеят съдебната власт

/ България 1
plebs plebs / Неутрално
"Тя изтъква съмнения за влияние, споменавайки и "съсловни организации" в един ред с "олигархични и политически"..." - Политически партии, контролирани от олигарси - Пропорционални избори за партии, да не се счупи хатъра на олигарсите - Мрежа от авторитети /НПО-та/, поддържани от олигарси - Зависим съд, държан такъв от олигарси ... Това са само най-грубите щрихи на олигархичната държава, сътворена по време на така наречения "преход" до приемането ни в ЕС. Каква конкретика иска Петя? Че аргонавтите са олигархичен тумор? Ами такива са. Барабар с Манджуков, Батков, Краси Гергов и Силва Зурлева. Барабар с "консултанта" Доган, с Ирена и наследника и, със салфетката и сивия кардинал на сините. Плътно до приватизаторката на Костов - Корни...
(Виж повече >)

След октомври курортите щели да се разпределят на шумни и семейни, обяви Ангелкова

/ България 46
nik_77. nik_77. / Неутрално
Питан дали е съгласувал с Ангелкова акциите срещу мутренските чалготеки, Валери Симеонов се учуди как ще съгласува нещо с ведомство, попадащо в ресора му на вицепремиер. С премиера е съгласувал и той се изказа, че законите и правилата трябва да се спазват. Но да съгласува с Ангелкова!? Друг е въпросът дали Ангелкова е съгласувала с ресорния си вицепремиер подобни нелепи, неадекватни изяви като това изказване. Които я окачествяват като страхлив и конюктурен службаш, биещ темането на мутрите. А иначе е смела срещу палатките в "Корал".
(Виж повече >)

Политиците в България обявиха война на постоянно пияните и шумни британци, пишат на острова

/ България 62
historama historama / Неутрално
До коментар [#57] от "Darth Plagueis": Пич, работя в неголяма туроператорска агенция (4 човека персонал), с около 450 хил. лв годишни приходи. Предлагаме само хотели на първа линия, 4 звездни, но само в северната част на Златни пясъци, далеч от дискотеките които са в южната част. Продаваме и обиколни турове, и уверявам те, участниците в тях изобщо не са трезвеници, за 7 дена посещават 2 или 3 известни изби в близост до главните пътища (в Брестовица, братя Минкови, Старосел и др.), но на никой не му минава и през ум да се налива с концентрати. И уверявам те, всеки пенЦионер от нашите клиенти реално оставя в страната почти 1000 евро за 1 седмица.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.