Въведохме нова тактика, блокираме форума за тези които не ни харесват

Статистика

 1. 194960 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Брюксел: Българската здравна система е неефективна срещу предотвратимата смъртност

/ Новини от ЕС 65
jelev_jelqzko jelev_jelqzko / Неутрално
Преди седмица чаках пред кабинет в поликлиника с баша ми.Почти пред всички кабинети имаше чакащи.В един момент някъде в средата на коридора чакащ около 60г мъж нокаутира друг на негова възраст.Нямаше и пререкания преди това. Отивайки в болница,поликлиника хората са крайно стресиране,И май болеста има най малък дял. Не знам как обучават докторите но аз и колегите ми при словосъчетанието 'не може' получавахме автоматично двойка, Във всяка бюджетирана сфера има безброй дейности които не струват пари или с малко могат да се свършат.И години наред нищо.Няма "меринджеи" на всички нива в бюджетната свера. Няма ,не може,няма пари,тези преди нас виновни. Да де ама тоя с юмруците можеше и да нокаутира и доктор.И едва ли щеше да се намери някой да озапти поредния изнервен пациент. За 27г реформи стигнахме до тук.И ВИНОВНИ няма,А да има-ПАРИТЕ не СТИГАЛИ.
(Виж повече >)

Тръмп към американците за Деня на благодарността: Вижте какви неща постигнах

/ Свят 58
convince convince / Неутрално
До коментар [#1] от "dogwoman": Според теб откъде трябва да им говори? Например Румен Брадавицата, досега не им е занесъл и една баница с късмети, камо ли да им говори лично, а само чрез медиите, пуска някакви шаблони...
(Виж повече >)

Европейският комисар за здравеопазването прикани противниците на ваксините да обиколят гробищата

/ Здраве 38
oziris7 oziris7 / Неутрално
Проблемът в случая се представя много умело в светлина - "за" и "против" всички ваксини. А истината, е че конкретни ваксини имат доста неприятни странични ефекти, като MMR ваксината, и има доказани опити да се манипулират резултати от изследванията за безопасност с тази конкетно ваксина (препоръчвам филмът Vaxxed). Специалистите, които предупреждават за риска от MMR ваксината, твърдят че едновалентните ваксини (само за 1 заболяване) са били значително по-ефективни и с по-малко странични ефекти от тривалентната (за 3 заболявания) и е добре да се обърне внимание на научните факти.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 1149 Весело

  Ми правилно,стига овчи "размисли"!

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.