Абе щъркелите как носят бебетата. Това не е нищо, паяците пък дигат коли.

Статистика

  1. 189637 Комикса общо
    /
    75 Комикса за деня

Коментари на часа

Меркел печели историческа победа на изборите (на живо)

/ Свят 191
Nikolai Tsekov Nikolai Tsekov / Неутрално
Икономическият бум в Германия през последните три години задържа Меркел на власт въпреки фаталната грешка с бежанците. Старата госпожа ще има обаче сериозни проблеми в намирането на достатъчно подкрепа за коалиция. Комунистите и нацистите не влизат в сметките, зелените пак приказват за зелен хайвер, либералите възкръснаха, но не стигат, така че може пак единствената опция да е тандемът Меркел-Шулц...
(Виж повече >)

Меркел печели историческа победа на изборите (на живо)

/ Свят 191
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
[quote#134:"Norman Granz"]След Австрия, Холандия и Франция - нова голяма победа за НОРМАЛНОСТТА!Европа си остава европейска, а Меркел и Макрон са новите лидери на Свободния свят.[/quote] Венсеремос! Мисля че по случая трябва да се импийчне Тръмп. Случайно да ти прави впечатление, че "нормалността" губи 8+4.7=12.7% от гласовете си? И почти същият процент отиват при AfD и FDP. Това означава, че въпреки жестоките медийни атаки (или неглижиране, както в случая с FDP), хората си променят мнението и разбират, че са управлявани не от "леви" или "десни", а от една елитистка олигархия, която практически няма различия помежду си (както забелязаха и що се касае до икономическите програми на ХДС и ГСДП). Интересно ще се развият нещата от тук нататък, особено ако Зелените и FDP не се съгласят на коалиция и трябва пак да се ходи на "голяма" такава. Щото на следващите избори (особено ако има твърд Брекзит и съответните загуби за германската икономика) ХДС и ГСДП може и да не са първа и втора сила, а трета и четвърта.
(Виж повече >)

Меркел печели историческа победа на изборите (на живо)

/ Свят 191
puknatastotinka puknatastotinka / Весело
[quote#23:"vesolr"]До коментар [#6] от "EU defender":И сред руските преселници. Парадоксално, на факт - както в САЩ, където доста българи-имигранти станали впоследствие американски граждани са върли противници на ... имигрантите?! [/quote] Всъщност нищо парадоксално. Бягайки от беззаконието в собствените си страни, като съвестни граждани гласуват за опазване на законноста в приемниците си. Предимно нелегалните имигранти са отхвърляни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.