Кум стана мръсна дума, вече ще иползвате кръстник. И кръстник не може,нали помните романа "Кръстникът." Ще ни обявят за мафиоти.

Статистика

 1. 192301 Комикса общо
  /
  76 Комикса за деня

Коментари на часа

Фотогалерия: Обновеният дом на Яворов в София

/ Галерии 6
pariah pariah / Неутрално
Много красиво обзавеждане и вещи, дано ги съхранят... Да не "предадат" къщата без тях, ако въобще се осъществи прехвърляне преди да рухне... Яворов е бил човек с огромен талант, дух и самоотверженост. Вечна му памет и да го учат и знаят децата. Не само с лириката му, ами и с биографията - един истински македонец, ака БЪЛГАРИН.
(Виж повече >)

Разпищолената държава

/ Анализи 40
Lemmy Lemmy / Весело
А можеше, ах как можеше: "Автентична държава е държавата, която е управлявана от автентичния човек, който на свой ред назначава на повечето държавни длъжности други автентични хора. Който създава такава образователна система, която да произвежда нови попълнения от автентични хора..."
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 1011 Любопитно

  Много от комиксите на Дневник.бг се въртят около премиер-министъра Бойко Борисов.

  Би било ми интересно, ако в Германия има подобна на дневник.бг уебстраница, дали ще публикуват подобни комикси за канцлерката. Досега, тя е канцлерка от 2006 г. насам, не съм видял, а пък съм посетил милиони страници за новини.
  Как различните хора виждат различно управляващите ги политици?
  Интересна карикатура на канцлерката беше при протестен марш в Гърция срещу политиката на спестяване. На дясната си ръка носеше знака на националсоциалистите. Тя самата е против националсоциалистите, давала е указания на държавната прокуратура да се търсят всички управляващи нацисти между 1938-1945 г. и съответно, въпреки възрастта им от 85+ години, да бъдат осъдени.

  Schnell sein ist die Lösung!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.