Кум стана мръсна дума, вече ще иползвате кръстник. И кръстник не може,нали помните романа "Кръстникът." Ще ни обявят за мафиоти.

Статистика

 1. 191853 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Накъде ще поеме Кубрат Пулев след пропуснатия златен шанс

/ Спорт 69
Радко - СВОБОДА или РОССИЯ Радко - СВОБОДА или РОССИЯ / Неутрално
''Накъде ще поеме Кубрат Пулев след пропуснатия златен шанс'' ---------------------- Е как накъде ? Махленския бияч отива в политиката . Що забравихте изцепките му с Бялата златка и оня урод от руската кочина в залата на Пулев . Та не го мислете ......... за читав ..... НЕ Е такъв !
(Виж повече >)

Нинова: Властта няма желание да се бори с корупцията! Цветанов: Имаме!

/ Политика 109
Радко - СВОБОДА или РОССИЯ Радко - СВОБОДА или РОССИЯ / Неутрално
[quote#105:"gr52"]Хммм... Многото повторения ме карат да се абстрахирам от конкретната тематика, с която БСП и резидентът радев се опитват да си правят КРИЗИСЕН пиар, и да се вгледам в тенденцията. А тя май доста ясно се очертава. Нинова не я ебават за слива, но я ебат - политически преносно, разбира се, под път и над път. Що се отнася до оня, дето главата му има изящната форма на пипоноиден кретеноид, оня с тъжния поглед на крава, преяла с детелина, резидентът радев, демек, то цялата политическа класа саботира огромното му желание да я включи в поредното си осиране. Този човек е до такава степен неадекватен на всичко около себе си, до такава степен ощетен в развитието си от елементарна - даже не политическа, а просто нормална човешка култура, че всички усилия на екипа му са насочени само и единствено към търсенето на тема, по която би могъл да произнесе цяло изречение, без да изглежда като току-що доведен от малоумницата. [/quote] ++++++++++++++++++++++++ Поздрави .
(Виж повече >)

Нинова: Властта няма желание да се бори с корупцията! Цветанов: Имаме!

/ Политика 109
gr52 gr52 / Неутрално
Хммм... Многото повторения ме карат да се абстрахирам от конкретната тематика, с която БСП и резидентът радев се опитват да си правят КРИЗИСЕН пиар, и да се вгледам в тенденцията. А тя май доста ясно се очертава. Нинова не я ебават за слива, но я ебат - политически преносно, разбира се, под път и над път. Що се отнася до оня, дето главата му има изящната форма на пипоноиден кретеноид, оня с тъжния поглед на крава, преяла с детелина, резидентът радев, демек, то цялата политическа класа саботира огромното му желание да я включи в поредното си осиране. Този човек е до такава степен неадекватен на всичко около себе си, до такава степен ощетен в развитието си от елементарна - даже не политическа, а просто нормална човешка култура, че всички усилия на екипа му са насочени само и единствено към търсенето на тема, по която би могъл да произнесе цяло изречение, без да изглежда като току-що доведен от малоумницата.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 1108 Любопитно

  Много от комиксите на Дневник.бг се въртят около премиер-министъра Бойко Борисов.

  Би било ми интересно, ако в Германия има подобна на дневник.бг уебстраница, дали ще публикуват подобни комикси за канцлерката. Досега, тя е канцлерка от 2006 г. насам, не съм видял, а пък съм посетил милиони страници за новини.
  Как различните хора виждат различно управляващите ги политици?
  Интересна карикатура на канцлерката беше при протестен марш в Гърция срещу политиката на спестяване. На дясната си ръка носеше знака на националсоциалистите. Тя самата е против националсоциалистите, давала е указания на държавната прокуратура да се търсят всички управляващи нацисти между 1938-1945 г. и съответно, въпреки възрастта им от 85+ години, да бъдат осъдени.

  Schnell sein ist die Lösung!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.