Европейския съвет искал контрол над  Главния прокурор! Искам да ги видя тия хубавци, как аджеба ще ме контролират!

Статистика

  1. 192182 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Скица на Доналд Тръмп беше продадена за 16 хил. долара

/ Развлечение 3
православна цоциалистка православна цоциалистка / Неутрално
Охаххаха, ние социалистите не приемаме това като изкуство!! Изкуство е да крадеш без да те хванат. Изкуство е да си мажеш маслото направо върху кашкавала.. защото е нямало хляб..ь, когато нападахме мандрите изкуство е да избиеш интелигенцията на държавата за да си лансираш собствената доктрина? Ние сме изкуствоведи...
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 134
ivan_ ivan_ / Неутрално
До коментар [#118] от "zg": Е сега аз не те разбирам? Живея от 5 години в Испания/Андалусия. Не ми е цел, но все пак имам някаква информираност за политическия живот в тази страна. Това с оста ляво-дясно особено в наше време може да се коментира само по-отношение на икономическа политика. В това отношение Рахой и ПП са дясна партия, като по-важното е партия. Тоест и те са популисти, просто се съобразяват повече с бизнеса отколкото другите. Рахой си е доста с "всичкия" си. Това изключително сериозен и отговорен човек. Не се подлъгвай на форумните писания. Но и не забравяй, че ПП е по зародиш фашистка партия. ПП и Рахой не са най-либералните политици на света, не зная тези в Каталуния какво имат в главите си да се заблуждават, че с нещо ще накарат ПП и Рахой да клекнат.
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 134
leon555 leon555 / Неутрално
До коментар [#119] от "rootless": [quote#119:"rootless"] Веенето на знамена по площадите е нищо, а 10 милиарда са нещо, огромна сума, една трета от цялата евровноска на Германия! Сметни в магистрали или болници колко е.Няма начин да се намери решение на проблема, освен ако някой друг не се съгласи да плаща тези пари на мястото на каталунците, но желаещи няма....[/quote] То и в самата Каталуня има региони, по-развити и по-богати от други, които издържат по-бедните си събратя. Тогава и те ли да се отделят? А не може ли София-град да се отдели като самостоятелна държава, че ми писна да издържаме селяните? Нищо, че повечето народ в София са именно такива.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.