Aнтоне, отиай сега при Виктор! Нали видя там празно столче!

Статистика

  1. 192182 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Скица на Доналд Тръмп беше продадена за 16 хил. долара

/ Развлечение 3
православна цоциалистка православна цоциалистка / Неутрално
Охаххаха, ние социалистите не приемаме това като изкуство!! Изкуство е да крадеш без да те хванат. Изкуство е да си мажеш маслото направо върху кашкавала.. защото е нямало хляб..ь, когато нападахме мандрите изкуство е да избиеш интелигенцията на държавата за да си лансираш собствената доктрина? Ние сме изкуствоведи...
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 133
zg zg / Весело
До коментар [#73] от "ivan_": И още нещо. Не може ли да си пожлаем пеолитическите лидери - особено десните - да са повече с всичкия си? Особено когато става дума не за икономически регулации, а за по-обширни теми? Писах съвсем скоро, че ме вбесява идиотската индоктринирана агитка, която смята, че десен означава, да подкрепиш обявил се за десен. Приятелю, ти да не си десен от греберастията? А може би фен на "десния" Тръмп? Ако си такъв тип "десен", нещата се наместват. Такива същества поглъщат и най-големите тъпотии. Стига да иде от лидера.
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 133
ivan_ ivan_ / Неутрално
До коментар [#118] от "zg": Е сега аз не те разбирам? Живея от 5 години в Испания/Андалусия. Не ми е цел, но все пак имам някаква информираност за политическия живот в тази страна. Това с оста ляво-дясно особено в наше време може да се коментира само по-отношение на икономическа политика. В това отношение Рахой и ПП са дясна партия, като по-важното е партия. Тоест и те са популисти, просто се съобразяват повече с бизнеса отколкото другите. Рахой си е доста с "всичкия" си. Това изключително сериозен и отговорен човек. Не се подлъгвай на форумните писания. Но и не забравяй, че ПП е по зародиш фашистка партия. ПП и Рахой не са най-либералните политици на света, не зная тези в Каталуния какво имат в главите си да се заблуждават, че с нещо ще накарат ПП и Рахой да клекнат.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.