Аз мога да дам повече пари за благотворителност  отколкото Йончева може да ме осъди!

Статистика

  1. 192182 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 130
ivan_ ivan_ / Весело
До коментар [#110] от "rootless": Никой, никой не им забранява, как ще им забранява... Само МП на Великобритания не им даде позволение и те не могат да направят законен референдум без това позволение:) Интересно как ли не се сетиха да направят незаконен референдум?
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 130
zg zg / Весело
До коментар [#73] от "ivan_": И още нещо. Не може ли да си пожлаем пеолитическите лидери - особено десните - да са повече с всичкия си? Особено когато става дума не за икономически регулации, а за по-обширни теми? Писах съвсем скоро, че ме вбесява идиотската индоктринирана агитка, която смята, че десен означава, да подкрепиш обявил се за десен. Приятелю, ти да не си десен от греберастията? А може би фен на "десния" Тръмп? Ако си такъв тип "десен", нещата се наместват. Такива същества поглъщат и най-големите тъпотии. Стига да иде от лидера.
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 130
leon555 leon555 / Неутрално
До коментар [#28] от "Modestmouse": [quote#28:"Modestmouse"]До коментар [#8] от "klecho":Признаването на Косово пък е върха на лицемерието, и не пишете за зверствата в Косово защото всякакви военни действия там, започват много след като косовската освободителна армия, въоръжена от Албания, вече бе започнала да атакува институции на официалната власт. При Каталуния поне става въпрос за усилия единсотвено на местното население, без да е подтиквано от чужда държава. И Каталуния е част от ЕС, защо ЕС иска да изхвърли Каталуния от ЕС?[/quote] Всъщност на вас, ушанките, Каталуня в случая ви е само повод между другото. Истинската ви болка е шамара, който майчицата ви Русия отнесе с Косово. А покрай нея и балканската ѝ пчавара Сърбия. Същата тази Сърбия, на която по заповед от Москва ѝ е подарена българската Македония, а в перспектива се е планирало и присъединяване на цяла България към Югославия. И това не се осъществило само, защото през 48-ма година Сталин и Тито са се скарали кой е по-велик пълководец. Та, айде вие, Каталунските адвокато, вземете се застреляйте. Дайте да си дойдем на думата. Мед ми капе на сърцето как избомбиха Сърбия и ѝ взеха Косово. А вас, българските комуняги, трябваше да ви окачим по уличните стълбове с главите надолу още в края на 89-та година. Покрай румънската революция това щеше да мине незабелязано, а и положението в България сега ще ше да е много по-различно без вас. В смисъл по-добро.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.