Професор до професор в растящи проценти, скоро ще станем страна от доценти...

Статистика

  1. 192182 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 130
ivan_ ivan_ / Весело
До коментар [#110] от "rootless": Никой, никой не им забранява, как ще им забранява... Само МП на Великобритания не им даде позволение и те не могат да направят законен референдум без това позволение:) Интересно как ли не се сетиха да направят незаконен референдум?
(Виж повече >)

Скица на Доналд Тръмп беше продадена за 16 хил. долара

/ Развлечение 3
православна цоциалистка православна цоциалистка / Неутрално
Охаххаха, ние социалистите не приемаме това като изкуство!! Изкуство е да крадеш без да те хванат. Изкуство е да си мажеш маслото направо върху кашкавала.. защото е нямало хляб..ь, когато нападахме мандрите изкуство е да избиеш интелигенцията на държавата за да си лансираш собствената доктрина? Ние сме изкуствоведи...
(Виж повече >)

Пучдемон обяви за незаконно замразяването на автономията на Каталуня

/ Свят 130
zg zg / Весело
До коментар [#73] от "ivan_": И още нещо. Не може ли да си пожлаем пеолитическите лидери - особено десните - да са повече с всичкия си? Особено когато става дума не за икономически регулации, а за по-обширни теми? Писах съвсем скоро, че ме вбесява идиотската индоктринирана агитка, която смята, че десен означава, да подкрепиш обявил се за десен. Приятелю, ти да не си десен от греберастията? А може би фен на "десния" Тръмп? Ако си такъв тип "десен", нещата се наместват. Такива същества поглъщат и най-големите тъпотии. Стига да иде от лидера.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.