И да знаеш, че ние направихме Земята  кръгла! Всички знаят, че първоначало тя беше плоска!

Статистика

  1. 194789 Комикса общо
    /
    88 Комикса за деня

Коментари на часа

Маскирани въоръжени мъже и танкове отцепиха центъра на Луганск

/ Свят 232
c.b.o. c.b.o. / Неутрално
[quote#4:"stanislavdi"] Плотноцки беше казал преди седмица две, че Луганск е Украйна. Това е проблем за Кремль, явно неподчинение [/quote] Ако избухне гражданска – по–скоро междуплеменна – война в Луганда, това ще е краят и на Донбабве, а Путя сам ще моли "укрите" да го играят "горски" и в двете бананови республики. Шахматист, баце!
(Виж повече >)

Маскирани въоръжени мъже и танкове отцепиха центъра на Луганск

/ Свят 232
etar etar / Неутрално
Стандартна практика. Московия има навика да зачиства тези, които са свършили черната работа а.к.а. полезните най-големи идиоти и да слага по-послушни идиоти. Миналата година позачистиха малко донски казаци от крим. https://www.youtube.com/watch?v=NmytRl3hdc8 Същия сценарий беше в Грузиа и Приднестровието. Стрелков наскоро каза, че и той не се надява да изкара дълго. Бай дъ уей след преврата от 09.44 Гошо тарабата беше зачистен по аналогичен сценарий. А Плотницки е избягал в Масква - направо в устата на вълка.
(Виж повече >)

Маскирани въоръжени мъже и танкове отцепиха центъра на Луганск

/ Свят 232
Binko Georgiev Binev Binko Georgiev Binev / Неутрално
До коментар [#178] от "ka2": обвиняваха в началото украинците че били антисемити и тогава евреи излязоха с фланелки с надпис жидобандеровец май ви трябва малко предистория за да разберете смисъла
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.