Турските служби пак посочили "Булгартабак" за  основен източник на нелегални цигари в Турция. Те пък, нали бяха приятели на Борисов.

Статистика

  1. 194701 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Американски топ журналист е поредният, отстранен след обвинения в сексуален тормоз

/ Свят 18
zg zg / Неутрално
"Чарли Роуз беше незабавно отстранен, докато проучим ситуацията." ----------------- А бе хора, проучете я ситуацията, но основен принцип в правото е че си невинен, до доказване на противното. Това с наказанията само по обвинения (недоказани) е много лош атестат. Американското общество трябва да е еталон в това отношение. Оказва се, че не само Тръмп руши авторитета на великата страна. Правят го и мнозина други. Дано да е неволно...
(Виж повече >)

Кой би отписал с лека ръка платените вече пари за АЕЦ "Белене", попита Теменужка Петкова

/ Бизнес 148
transvaal transvaal / Неутрално
[quote#23:"transvaal"]Другарката Теменужка е време да си събира парцалите и да се маха в матушката си. Винаги съм подкрепял Бойко и ГЕРБ[/quote] Извинете за прекъсването, но имам доста работа в момента, та, да продължа - винаги съм подкрепял Бойко, понеже дава един про-Европейски или по-скоро про-Германски нюанс в политиката, но знам, че избирам между тъмно-червени и светло-червени (каквито са ГЕРБ). И напоследък прекалиха с толерирането на Русия. В обобщение искам да кажа, че да се строят АЕЦ в днешно време е пълна глупост и няма как АЕЦ да са ефикасни - един ден, може след 60, може след 80 или 100 години, но всяка една АЕЦ трябва да се закрива при изтекъл експлоатационен срок. Тогава, средствата необходими за демонтаж на АЕЦ-а, възстановяване на мястото в предишното им състояние и пр. са два до три пъти повече пари, отколкото за построяване на нова АЕЦ. Отделно от това, средствата за третиране на отработено гориво са огромни. Отделно от тия неща, опасността и рискът при случаи на аварии и пр. са неизчислими. Заради руското лоби у нас, да застрашаваме природа, чистота и живота и здравето на хората при наличие на такова невероятно развитие на ВЕИ и средствата за акумулиране на енергия, да се хвърлят още пари на вятъра заради едното руско лоби си е направо престъпление от вида ДЪРЖВНА ИЗМЯНА.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.