"Малка книжка за Коледа" на Ирина Катеринска омайва предпразнично

© Димитър Катерински

"Малка книжка за Коледа"



Когато четеш рецептите в блога ѝ, неминуемо изпадаш пред дилемата да продължиш да четеш нататък или да изтичаш в кухнята, за да сготвиш последното изкушение, за което си прочел.



Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (4)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на izabell
    izabell
    Рейтинг: 1442 Неутрално

    От моя опит...когато приготвям някакво ястие за специални случаи обичам да добавям и семена.Например към сармите с лозв лист най -подходящи са семената на копъра.За сладкиши семена от сусам,мак или кокосови стърготини.Понякога експериментирам,не спазвам точната рецепта или комбинирам от няколко рецепти.

  2. 2 Профил на Музар
    Музар
    Рейтинг: 1846 Весело

    "Когато готви сладкиши, например, прави в двойна или дори тройна доза, защото обича да ги подарява."

    А у нас - защото до фурната стига само една малка част . Най-тежко е положението със сладкишите, които трябва някак си да оцелеят до следващия ден... дори тези, които чак след няколко часа в хладилника добиват пълноценния си вкус...

    Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
  3. 3 Профил на SStan
    SStan
    Рейтинг: 861 Неутрално

    Интересна е фамилията на фотографа – Димитър Катеринска!!!

  4. 4 Профил на studentka
    studentka
    Рейтинг: 1025 Неутрално

    Поздравявам Ирина, честичко чета за готварските й приключения, защото снимките винаги ме грабват. Не съм много по готвенето, но тя действа вдъхновяващо. Много се радвам на хора, които успяват да се занимават професионално с хобитата си. Поздравления!





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах