Откъс от "Това съм аз, а ти кой си" на Йеспер Юл

Корицата на "Това съм аз, а ти кой си"

© Дневник

Корицата на "Това съм аз, а ти кой си"Тази седмица "Детски дневник" публикува отново откъс от "Това съм аз, а ти кой си" на Йеспер Юл, като част от поредицата"Начинаещи родители".Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (5)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 10506 Неутрално

  Сложна работа е това нещо възпитанието.Всички родители си мислят,че най добро възпитание дават на децата си.Според мен поне,за възпитанието на едно дете влияе и околния свят,приятелите на родителите му,постъпки,миризми,звуци,това което вижда от други деца.

 2. 2 Профил на didko8
  didko8
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Наистина не е лесна работа да отгледаш и възпиташ човек. Напоследък все повече хора подхождат с обиди и агресия, само защото самите те са нервни, което не е редно. Правило за възпитание няма, защото хората имат различни гледни точки и характери. Но знам със сигурност, че с крясъци обиди и агресия не става.

 3. 3 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1557 Неутрално

  Разумен текст, който показва как е съвсем нормално да се случва да се караме на децата, но не и да ги засрамваме или унижаваме.

  Не че възрастните помежду си непрекъснато се унижават взаимно, това им е любимият подход при разправии, да подметнат ядно на противника: "Ти си такъв и такъв!"

 4. 4 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Ще е добре повече коментатори да се замислят над това:“...Няма нищо нередно в това понякога да си неблагоразумен – да изпитваш необосновани чувства, да имаш необосновани граници и необосновани нужди. Това е просто доказателство, че си живо човешко същество, което не е сведено до някаква социална роля
  и че в живота далеч не е най-важно непременно да получиш одобрението на околните...“

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 5. 5 Профил на smart
  smart
  Рейтинг: 756 Неутрално

  Страхотен текст. Както и горните постове и аз се присъдинявам с мнението, че да отгледаш човек си е трудна работа.
  С момчетата един подход, с момичетата друг.
  Мисля, че крайният резултат ще си заслужава ако и детето като порастне намери средата за която е възпитано, иначе става аутсайдер.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах