Регистрация

Твоето е-влияние върху ЕППовече за проекта

Избери да научиш повече по темата

ЕП планува да отмени съкращенията на Съвета на ЕС в проектобюджета на съюза за 2015 г.

EП подкрепя увеличаване на средствата по европейските приоритети за бюджет 2015 г.

Гласувайте за тема

Гласувайте за темата от дневния ред на Европейския парламент, за която искате да научите повече. Темата (законопроект или резолюция), която събере най-много гласове ще бъде разгледана в дълбочина през целия месец - по нея ще може да задавате въпроси на ресорните евродепутати и експерти. Ще търсим и различни гледни точки "за" и "против" приемането на предложения законопроект на европейско равнище.

Към темите за избор
  Стани евродепутат

  Играта "Стани евродепутат" има за цел да представи важните решения на Европейския парламент, които касаят ежедневния ни живот. Прочетете повече за въпросите гласувани в онлайн пленарната ни зала и дайте позицията си "за", "против" и "въздържал се". Всеки месец ще избираме по два въпроса от решенията, гласувани в ЕП, като в края на месеца ще сравняваме тук резултатите между виртуалния и релания вот в парламента. Коментирайте темата и сравнете гласа си с този на истинските европарламентаристи. Вашите коментари и гласуването на потребителите по въпроса ще изпратим на българските евродепутати и ще потърсим тяхната позиция. Отговорността за съдържанието е изцяло на Икономедиа АД. Европейският парламент не носи отговорност за публикуваната информация и за нейното използване!

  Гласуване 1

  200
  гласували

  Читателите на Дневник подкрепиха асоциирането на ЕС с Молдова (обновена с резултатите от анкетата)

  В анкетата "Стани евродепутат" мнеието на читателите ни съвпадна почти напълно с това на евродепутатите

  Дневник, 33 коментара

  Гласуване 2

  278
  гласували

  Приключи гласуването в анкетата "за" или "против" държавите в ЕС сами да забраняват отглеждането на ГМО

  През 2011 евродепутатите одобриха предложенията, като направиха няколко поправки. Съветът постигна политическо споразумение на 12 юни 2014, което позволи на парламента и на Съвета да продължат преговорите.

  Дневник, 25 коментара

  Фокус образование

  Безплатен бюлетин за стипендии, магистратури и стажове

  Въведете e-mail:

  Известия за: