Регистрация

Твоето е-влияние върху ЕППовече за проекта

Избери да научиш повече по темата

Европейската инициатива срещу младежката безработица - как върви прилагането й

Гласувайте за тема

Гласувайте за темата от дневния ред на Европейския парламент, за която искате да научите повече. Темата (законопроект или резолюция), която събере най-много гласове ще бъде разгледана в дълбочина през целия месец - по нея ще може да задавате въпроси на ресорните евродепутати и експерти. Ще търсим и различни гледни точки "за" и "против" приемането на предложения законопроект на европейско равнище.

Към темите за избор
  •  

    19 гласа

    1. Анализ на Комисията БарозуI На пленарното заседание тази седмица, ЕП обсъжда и разглежда успехите и слабостите в работата на Европейската комисия, ръководена от Жозе Мануел Барозу.

  •  

    22 гласа

    2. ЕП планува да отмени съкращенията на Съвета на ЕС в проектобюджета на съюза за 2015 г.I EП подкрепя увеличаване на средствата по европейските приоритети за бюджет 2015 г.

Стани евродепутат

Играта "Стани евродепутат" има за цел да представи важните решения на Европейския парламент, които касаят ежедневния ни живот. Прочетете повече за въпросите гласувани в онлайн пленарната ни зала и дайте позицията си "за", "против" и "въздържал се". Всеки месец ще избираме по два въпроса от решенията, гласувани в ЕП, като в края на месеца ще сравняваме тук резултатите между виртуалния и релания вот в парламента. Коментирайте темата и сравнете гласа си с този на истинските европарламентаристи. Вашите коментари и гласуването на потребителите по въпроса ще изпратим на българските евродепутати и ще потърсим тяхната позиция. Отговорността за съдържанието е изцяло на Икономедиа АД. Европейският парламент не носи отговорност за публикуваната информация и за нейното използване!

Гласуване 1

49
гласували

Читателите на Дневник също одобриха новата Европейска Комисия

В сряда сутрин новоизбраният председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер представи 27-те комисари от екипа си и обсъди с политическите групи приоритетите от програмата на бъдещата Комисия.

Дневник, 3 коментара

Гласуване 2

294
гласували

Удължаването на безмитния достъп на Украйна до европейския пазар получи одобрение и от читателите на Дневник

Около 98% от митата за внос от Украйна на желязо, стомана, земеделски продукти и машини, които се плащат по границите на ЕС, бяха премахнати вследствие на предложение, което беше подкрепено от Европейския парламент.

Дневник, 15 коментара

Фокус образование

Безплатен бюлетин за стипендии, магистратури и стажове

Въведете e-mail:

Известия за: