Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

EU like YOUПовече за проекта

Избери да научиш повече по темата

Бъдещето на единния дигитален пазар на ЕC

Амбициите на евродепутатите се простират от премахване на геоблокирането до единно европейско пространство на киберсигурност. 

Гласувайте за тема

Гласувайте за темата от дневния ред на Европейския парламент, за която искате да научите повече. Темата (законопроект или резолюция), която събере най-много гласове ще бъде разгледана в дълбочина през целия месец - по нея ще може да задавате въпроси на ресорните евродепутати и експерти. Ще търсим и различни гледни точки "за" и "против" приемането на предложения законопроект на европейско равнище.

Към темите за избор
  Стани евродепутат

  Играта "Стани евродепутат" има за цел да представи важните решения на Европейския парламент, които касаят ежедневния ни живот. Прочетете повече за въпросите гласувани в онлайн пленарната ни зала и дайте позицията си "за", "против" и "въздържал се". Всеки месец ще избираме по два въпроса от решенията, гласувани в ЕП, като в края на месеца ще сравняваме тук резултатите между виртуалния и релания вот в парламента. Коментирайте темата и сравнете гласа си с този на истинските европарламентаристи. Вашите коментари и гласуването на потребителите по въпроса ще изпратим на българските евродепутати и ще потърсим тяхната позиция. Отговорността за съдържанието е изцяло на Икономедиа АД. Европейският парламент не носи отговорност за публикуваната информация и за нейното използване!

  Гласуване 1

  138
  гласували

  За или против специален европейски защитник на религиозните свободи?

  ЕП: Незачитането на правата на религиозни малцинства в Близкия изток е равностойно на военно престъпление и геноцид.

  Дневник, 47 коментара

  Гласуване 2

  48
  гласували

  За или против европейски орган за превенция на труда в сивия сектор?

  Необходимият бюджет е предварително изчислен на 2.1 млн. евро на година.

  Дневник, 9 коментара

  Реклама
  Фокус образование

  Безплатен бюлетин за стипендии, магистратури и стажове

  Въведете e-mail:

  Известия за: