Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

EU like YOUАбониране за RSS емисията на рубрика Европейски парламент Повече за проекта

Избери да научиш повече

Гласувайте за темата от дневния ред на Европейския парламент, за която искате да научите повече. Темата (законопроект или резолюция), която събере най-много гласове ще бъде разгледана в дълбочина през целия месец - по нея ще може да задавате въпроси на ресорните евродепутати и експерти. Ще търсим и различни гледни точки "за" и "против" приемането на предложения законопроект на европейско равнище.

Към темите за избор
  Избери да научиш повече по темата

  Свободата на медиите в ЕС се влошава

  Готов ли е Европейския съюз да разработи инструмент за защита на словото

  Стани евродепутат

  Играта "Стани евродепутат" има за цел да представи важните решения на Европейския парламент, които касаят ежедневния ни живот. Прочетете повече за въпросите гласувани в онлайн пленарната ни зала и дайте позицията си "за", "против" и "въздържал се". Всеки месец ще избираме по два въпроса от решенията, гласувани в ЕП, като в края на месеца ще сравняваме тук резултатите между виртуалния и релания вот в парламента. Коментирайте темата и сравнете гласа си с този на истинските европарламентаристи. Вашите коментари и гласуването на потребителите по въпроса ще изпратим на българските евродепутати и ще потърсим тяхната позиция. Отговорността за съдържанието е изцяло на Икономедиа АД. Европейският парламент не носи отговорност за публикуваната информация и за нейното използване!

  Гласуване 1

  166
  гласували

  Светослав Малинов, евродепутат: Хуманитарните визи са начинът ЕС да разбие трафика на имигранти

  "Бизнесът на трафикантите според някои анализатори надминава по приходи наркобизнеса. Ако бъде приета тази система, на практика ще се унищожи този бизнес."

  Теодора Ангелова, 25 коментара

  Гласуване 2

  29
  гласували

  Андрей Новаков, евродепутат: ЕК спешно да запълни вакуума в борбата срещу цигарената контрабанда

  През юли тази година изтича срокът на споразумението за борба с подправянето и контрабандата на цигари между Европейския съюз и Philip Morris International (PMI). Брюксел е изправен пред решението дали споразумението да бъде преподписано, или да бъдат използвани алтернативни европейски и международни правни инструменти за борба с контрабандата на цигари.

  Теодора Ангелова, 5 коментара

  Още новини от Европейски парламент
  Реклама
  ЕП в социалните мрежи