Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
09 яну 2017, 09:06
Тази статия е част от темите "Годината" и "На път".

Фотогалерия: Къде да пътуваме през 2017

Последна промяна в 09:06 на 09 яну 2017, 46899 прочитания, 51 коментара

  Къде да пътуваме през 2017 година?Началото на годината е подходящото време ако не правим конкретни планове, то поне да помечтаем.Специализираните издания за туризъм още от есента на миналата година са подготвили предложенията си за интересни дестинации. Препоръчват маршрути заради предстоящи кръгли годишнини и подготвяни за тях програми, места, станали внезапно изгодни заради промени във валутните курсове или просто слабо познати обекти с потенциал, попаднали във фокуса на вниманието на журналистите, пишещи за туризма. Обръщат внимание и на лидери, наложили се на туристическия пазар.Световната туристическа индустрия раздаде през декември своите награди, като посочи най-добрите в бранша. Националните туристически бордове също са подготвили своите програми, с които да привлекат интереса.Ето една примерна селекция от посоки:

1/12 снимки в галерията Къде да пътуваме през 2017 година?

Началото на годината е подходящото време ако не правим конкретни планове, то поне да помечтаем.

Специализираните издания за туризъм още от есента на миналата година са подготвили предложенията си за интересни дестинации. Препоръчват маршрути заради предстоящи кръгли годишнини и подготвяни за тях програми, места, станали внезапно изгодни заради промени във валутните курсове или просто слабо познати обекти с потенциал, попаднали във фокуса на вниманието на журналистите, пишещи за туризма. Обръщат внимание и на лидери, наложили се на туристическия пазар.

Световната туристическа индустрия раздаде през декември своите награди, като посочи най-добрите в бранша. Националните туристически бордове също са подготвили своите програми, с които да привлекат интереса.

Ето една примерна селекция от посоки:
Фотограф: Eugene Wineblat [flickr (CC)]

Реклама
Етикети
Реклама
Реклама