Коментари на часа

Терористична атака уби поне 19 души на концерт на Ариана Гранде в Манчестър (хронология)

/ Свят 33
Арон Арон / Неутрално
Господ да прости невинните души! Един пореден трагичен резултат от анти-политика от политици с все по-ниски чела и все по-голямо самолюбие, анти-политика на празните обещания и безпринципните алианси, на наглите лъжи и непрозрачните кроежи.
(Виж повече >)

Терористична атака уби поне 19 души на концерт на Ариана Гранде в Манчестър (хронология)

/ Свят 33
миглен локумев миглен локумев / Неутрално
Може да е борец против брекзита,за всеки случаи не е мюсюлманин получаващ заповеди от имами обучавани в саудитска арабия

Видео: В Москва хиляди чакат часове за мощите на Св.Николай

/ Видео 14
gr52 gr52 / Неутрално
Мдаааа.... Когато единият кабел - социдиотическата, комунистическата, ако ви е по-удобно, идеология, успяхме да го измъкнем от мозъците си, за кратко, съвсем кратко време комунистическата аристокрация - номунклатурата, беше в паника. Ами сега с какво ще ни управлява? Защото идеологията е много удобно нещо - биеш и вкарваш в лагерите, разстрелваш само докато я приемат. После всеки се управлява самичък - защото си му подменил не мисленето, а цялото съзнание с това, което искаш да бъде. И тогава се сетиха за православието. Малко демоде, наистина, ама дали пък поповете няма да свършат същата работа? Нали за да оцелеят, че и кариера да правят, декларация са подписвали? И тогава видях чудо невиждано - и нечувано. Всички онези, които си бяха градили кариерата освен на доноси и на "научния атеизъм", и бяха дежурили с тефтерчето пред църквите, за да записват "агентите на империализма" и "индивидите с буржоазно самосъзнание", хукнаха да палят свещи и да реват с цяло гърло, че българският народ бил православен народ. И лошото е, че много хора се хванаха на тази огромна политическа лъжа. Повярваха, че българи ги прави това, че са православни. Не беше трудно: "те, турците - мюсюлмани, ние, българите - православни". Колко му е да се хване един наивник - след толкова много неща за историята си, които не знаем. Никога не сме били народ от православни Винаги сме били народ от еретици. И точно като такъв сме оставили огромна следа в историята. Та дори и само Умберто Еко - "Името на розата" да отворите. Или да се поинтересувате за единствения кръстоносен поход, насочен не към Ерусалим, а в обратна посока - към Южна Франция; или защо на монаха Доминик било разрешено да основе орден, и защо на този орден първо била поверена Светата Инквизиция. Християнството е религията на римските РОБИ. То те превръща в роб. А ние, колкото и да сме намалели и поучукани, не сме робски народ. Робски народ са тези от Руската Педерастия.
(Виж повече >)

Читателски галерии

Всички >
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах