Коментари на часа

САЩ отмениха принципа интернет да е еднакво достъпен за всички

/ Свят 104
Emil Dimov Emil Dimov / Весело
САЩ отмениха принципа интернет да е еднакво достъпен за всички?! Учат се бързо от нас?! Току виж даже ни и "изпреварили"?!!!! Но противниците на новите правила твърдят, че потребителите може да бъдат принудени да плащат допълнително за определено съдържание и че изборът им на доставчици да бъде ограничен, а цената на широколентовите услуги да се повиши! "Правилата за интернет неутралност опазват интернет отворен и гарантират на потребителите достъп до сайтовете и приложенията, които те - а не доставчикът избират", заяви Джонатан Швантес от неправителствената организация Consumers Union. Е да "безплатни" обеди няма и да всяко удоволствие па макар и използвано от няКОЙ за наблюдение, манипулация, реклама и какво ли още не ... струва пари?!!!!
(Виж повече >)

САЩ отмениха принципа интернет да е еднакво достъпен за всички

/ Свят 104
oziris7 oziris7 / Неутрално
Тук републиканците настъпиха мотиката. Неутралността на мрежата се ползва с близо 80% доверие и това определено ще се използва от демократите. А и може съвсем скоро републиканците да загубят мнозинството си в сената и това скандално решение да бъде отменено със закон.
(Виж повече >)

Три столични квартала излизат на протест срещу мръсния въздух

/ Зелен 34
Emil Dimov Emil Dimov / Весело
Три столични квартала излизат на протест срещу мръсния въздух?! До коментар [#3] от "lustmord": Крана поляна, Овча купел и Западен парк - точно кварталите дето обграждат Татарли и Факултета - станциите, които при тихо време отчитат тройно по високи нива на замърсяване от Орлов мост или Сточна гара ама някой все държат да ни обясняват как основния проблем бил транспорта...? Не, че транспорта (адски или градски) не е от значение, но и в трите посочени квартали живеят от избиратели на "баце", а те требе да се "обгрижват"?!!!! Така, че "споко" - малко "мръсен" въздух няма да ви се отрази зле?!!!! Важното е да има разбиране и стабилност - нал' тъй!!!! Гарантирано от ....., но вие си знаете от КОЙ!!!!
(Виж повече >)

Читателски галерии

Всички >
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах