От вас

Днес

Вчера

Да прекосиш пустинята

Да прекосиш пустинята

На път за Рилския манастир се отбихме в с. Стоб, където по маркирана екопътека посетихме забележителните стобски пирамиди.

/ xali 8

Още

Страсбург Страсбург Страсбург

Страсбург

Страсбург е не само седалище на европейските институции, но и много красив град.

/ Тsonkooo 11
Лято в Кюстендил

Лято в Кюстендил

Слънчевото време носи много приятни часове и емоции. А в горещите часове на деня предпочитани места са парковете и пейките в близост до шадравани, рекички или езерца.

/ xali 14
България се сбогува с Кристиян Таков

България се сбогува с Кристиян Таков

Днес и времето скърбеше за отишлия си тъй рано изключителен българин. Дали научихме достатъчно от него, за да продължим усилията му за изграждане на една по-морална и одухотворена България?

/ Хелиана 25
"Молът" в Малашевци

"Молът" в Малашевци

Вкусът ми към маргиналното в съботния ден ме отвежда до емблематичния битак в Малашевци. Мястото, където личната история на продаваните вещи се сблъсква с публичността и се надява да придобие нови измерения чрез смяна на собственика им. Там, където английският израз 'the nuts and bolts of life' има едновременно действително и символно значение.

/ abdelhaqq 22
Пожар до София

Пожар до София

Гъст черен дим се вижда в посока Богров. Снимката е от гората над Локорско.

/ Shiznitz 2
Антична вила "Армира" Антична вила "Армира"

Антична вила "Армира"

Антична вила "Армира" се намирa на 4 км. от Ивайловград и е била открита при строителни работи за язовир. Издигната е на р. Армира, десен приток на Арда през I век сл. Хр.

/ xali 11
"Мулен Руж" "Мулен Руж" "Мулен Руж"

"Мулен Руж"

Легендарното кабаре "Мулен Руж" е една от емблемите на Париж и вече 130 години предоставя своята сцена не само за изпълнение на френския танц канкан, но и на известни певци като Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Далида, Ив Монтан, Елтън Джон...

/ tsonkooo 4
Дърво падна на бул. "Вапцаров" в София

Дърво падна на бул. "Вапцаров" в София

Точно пред мен се срути дърво от парка върху платното в посока телевизионната кула, малко след Софияленд и преди разделянето на платното заради надлеза...

/ fpyyh 12

още