Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
17 фев 2017, 18:22

Кабинетът се готви за "Костинброд-2", обяви Лиляна Павлова

От Дневник
Последна промяна в 18:22 на 17 фев 2017, 4253 прочитания, 203 коментара
Бившият строителен министър Лиляна Павлова изрази предположение, че служебното правителство се готви за "Костинброд-2". В ефира на БиТиВи тя посочи, че не иска да е лош пророк, но нещо се случвало с изборите и "с този електронен вот".

"Костинброд" е скандалът, предизвикан преди предсрочните парламентарни избори през 2013 г., чрез ефира на "ТВ 7" и водещият тогава Николай Бареков след сигнал, подаден му от тогавашния депутат от БСП и настоящ омбудсман Мая Манолова. Твърдението, оповестено в деня за размисъл, беше, че в печатница в Костинброд са отпечатани фалшиви бюлетини.

Освен това тя обвини служебното правителство, че днес оповести нередности в проведени от правителството на ГЕРБ обществени поръчки, но ще обяви целия доклад в понеделник. Според Павлова целта е документът да бъде дописан през уикенда като същевременно през двата почивни се дава възможност за определени внушения. "Хвърля се във въздуха храна за кучета, за да може в събота и неделя да се направят предизборни внушения, лов за вещици, пиар, предизборнивнушения, инсинуации и манипулации срещу Борисов и понеделник ще дадат доклада".

Павлова смята, че трагедията в тунела "Ечемишка", където загина жена от паднала лампа, се използва за нездрави интереси, които се проявявали и в посока държавното дружество "Автомагистрали", което явно се готвело за приватизация, тоест за фалит.
  • Зарче
Етикети