Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
23 фев 2017, 00:00

Реклама

Платете с Visa за своя Europcar автомобил

От Visa Premium Cards
Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник". В секцията "PR Сфера" на Dnevnik.bg се публикуват съобщения на компании.
Последна промяна в 00:00 на 23 фев 2017, 200 прочитания
България е дестинация, която съчетава възможности за културен, развлекателен и природен туризъм и привлича посетители от цял свят. Притежателите на карти Visa Gold, Platinum или Infinite могат да се насладят на отлични условия, лукс и красива природа по време на своята почивка или бизнес пътуване през всеки сезон с отстъпките в избрани хотели в страната. Карта Visa Premium не само дава свобода и сигурност, а предоставя и възможност за повече мобилност. Всеки притежател на карта Visa Premium може да получи 12% отстъпка от редовната цена при наем на автомобил от Europcar и плащане с карта Visa Gold, Platinum или Infinite.

Офертата важи при резервации, направени на телефон 0700 18 688, на мейл reservations@europcar.bg или в офисите на Europcar на територията на България.

Europcar предлага краткосрочни и дългосрочни експертни решения за наем на автомобили. С автопарк, наброяващ над 200 000 автомобила, Europcar обслужва милиони клиенти по целия свят. Компанията се отличава с дългогодишен опит, присъствие в над 140 страни по света и коректно отношение към всеки клиент.

В България Europcar присъства на всички международни летища и посреща клиенти в 6 модерни офиси (4 в гр. София, включително на Летище София - Терминал 1 & 2, както и във Варна и Бургас), като отдава под наем над 350 превозни средства (със средна възраст от 12 месеца), като предлага голям избор на автомобили от разнообразни марки и модели, селектирани според нуждите на клиента. Можете да видите повече тук.

Официалният сайт на Visa в България www.visabg.com съдържа повече информация за различните отстъпки и преференции, които картите Visa Premium дават не само при наем на транспорт, но и при плащане на множество други стоки и услуги по света и в България.
  • Зарче
Етикети