Скорост

Вчера

Фоторазказ: Смяна на професията, или шофьор на Scania за един ден Фоторазказ: Смяна на професията, или шофьор на Scania за един ден Фоторазказ: Смяна на професията, или шофьор на Scania за един ден

Фоторазказ: Смяна на професията, или шофьор на Scania за един ден

За автомобилните компании е нормално да пускат нов модел почти всяка година. Производителите на камиони обаче обновяват гамата си много по-нарядко. След 15-годишна пауза шведският производител "Скания" лансира наследника на легендата при камионите за международни превози "Стриймлайн".

/ Скорост 8

25.03.2017

Още

Фоторазказ: Джобна ракета Фоторазказ: Джобна ракета Фоторазказ: Джобна ракета

Фоторазказ: Джобна ракета

Моделите "М Пърформанс" на БМВ намират все повече почитатели. Причината е ясна - пригодни са за ежедневна употреба, но не биха се изложили и на писта.

/ Скорост 30
Спортният "Мерцедес" на бъдещето - с над 800 конски сили и еко

Спортният "Мерцедес" на бъдещето - с над 800 конски сили и еко

Предните гуми се задвижват от бензиновия мотор, задните от електрическия, а всяко от колелата може да получава точно прецизирано количество тяга, така че чрез нея да се подпомага и послушното следване на зададената с волана траектория.

/ Скорост 35
Лек, по-лек, "Зероуно"

Лек, по-лек, "Зероуно"

Дизайнерското студио "Италдизайн" представи в Женева проекта "Зероуно", създаден с мисъл за максимално олекотяване.

/ Скорост 23
"Рено" са заподозрени в над 25 години манипулации на данните за разхода

"Рено" са заподозрени в над 25 години манипулации на данните за разхода

Цялото ръководство на "Рено", включително нейният президент и главен изпълнителен директор Карлос Гон са замесени в предполагаемата измама, се казва в доклада на службата за противодействие на измамите.

/ Автомобилна индустрия 102
Нова визия и технологии в обновения "Нисан Кашкай"

Нова визия и технологии в обновения "Нисан Кашкай"

От "Нисан" отбелязват, че от началото на следващата година "Кашкай" ще се предлага с технологии от автономно управление, като автомобилът ще може да следва кривата на пътя, стига да има маркировка, да се ускорява, намалява и спира, в зависимост от темпото на предното превозно средство.

/ Скорост 27
Наследникът на "Фолксваген Фаетон"

Наследникът на "Фолксваген Фаетон"

"Артеон" съчетава дизайна на спортен автомобил с вътрешното пространство на лимузина. Това е възможно благодарение на дългото междуосие (2.84 метра) и напречното разполагане на двигателите.

/ Автопремиера 26

още