Анализи

Коментари на часа

Борисов, сделката за ЧЕЗ, или как ни правят на идиоти

/ Анализи 48
penetrating penetrating / Неутрално
А най-интересно е твърдението на Борисов, че стратегически сделки в България, засягащи националната сигурност между чужди фирми по чудждо законодателство могат да станат пред изумения поглед на България. Не, че поне веднъж не го наблюдавахме при Борисов (сделката за БТК). Дали и тук собственикът не е същият?
(Виж повече >)

Борисов възложи на ДАНС и НАП пълна проверка по сделката за ЧЕЗ

/ България 80
Хи-хи Хи-хи / Неутрално
БГ е разграден двор. А бръснатите упрвляват от 2009, преди тях другите внуци на БКП. И к'во точно ще проверят НАП? За касови бележки ли? Осрахте страната. Ако някой талибан взриви Козлодуй, кой ще пратиш бе..... ОСТАВКА. МАХАЙТЕ СЕ
(Виж повече >)

Борисов възложи на ДАНС и НАП пълна проверка по сделката за ЧЕЗ

/ България 80
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#26:"Kami"]До коментар [#6] от "samoedin":"Защо са тия димки ! На всички е ясно, че скандал се забравя само когато дойде следващия по - голям скандал......Докога ? Не е ли време да разберем, че цената се плаща от нормалните хора ?"Озапти малко революционния плам друже. Предозираш и ставаш неубедителен.[/quote] А ти си повече от неубедителна ! До преди 2-3 години плака във форума, че си от турски етнически произход, че семейството ти е пострадало от т. н. " Възродителен процес " инициииран и осъществен от БКП, а вече защитаваш комунистите . Забележка : Комуниста Бойко Методиев Борисов СЪЩО е участвал във " Възродителния процес " !
(Виж повече >)