Анализи

Коментари на часа

Във Франция е разпусната известна крайнодясна групировка

/ Свят 77
benefikato1 benefikato1 / Неутрално
До коментар [#34] от "vesolr":Тези не са убили никого. Те просто искат във Франция да има усмихнати бели лица и камбаните да бият свободно. 99% от престъпленията във Франция се вършат от негри и ислямисти. Белият човек навсякъде по Света подава ръка на по- ощетените от Господ- научи ги какво е това колело, календар, тъкани дрехи, постои им пътища, къщи от камък, електричество, даде им модел на правосъдие и организация на държавата, а в отплата получава омраза и хули. Както казавше Льолюш- когато обява Африка на африканците всички ми ръкопляскат, когато заявя Алжир на алжирците ми казват браво, но когато кажа Франция на французите ме наричат расист. И стига си привеждал като аргументи някакви дребнотемия- имало всякаква храна, то бива и ядене да няма. Завчера имаше статия, че в Лион кмета затоплист спрял месото на децата в училищата. Та не знам дали и това няма да отнемат на французите.
(Виж повече >)

Скандал заради "Спутник V" разтресе правителството на Словакия

/ Свят 147
Alex Ivanov Alex Ivanov / Неутрално
[quote#91:"half truth"]До коментар [#87] от "rexdog2004":Модификацията искала още пари и още време за тестове. Днес слушах доктора от Пфайзер. Каза че, 3-та доза от същата ваксина ще свърши работа.[/quote] Спокойно, по-късно ще се окаже, че е нужно и 4-а доза, и 5-а ..... лека-полека лъсва това, за което се говори отдавна.
(Виж повече >)

Във Франция е разпусната известна крайнодясна групировка

/ Свят 77
benefikato1 benefikato1 / Неутрално
До коментар [#32] от "dgs42646262":Ква Русия те гони пък теб ? Имам чувството, че на вас статия за половия живот на костенурките в Галапагос да ви пуснат пак Русия ще намесите. Във Франция има над 3000 джамии, където всеки ден се проповяда смърт на французите християни, ама и тях сигурно Русия ги е построила ?ЖИ проповадвали омраза, а имамите в Марсилия говорят едни такива хрисими приказки не ти е работа. Мислете!
(Виж повече >)