Мозъчна атака

"Не ме питайте за интернационални или такива неща, питайте ме за бедни, за болници."

Сестрата на премиера Симеон Сакскобургготски Мария Луиза пред репортери


"Подобни доклади Държавният департамент изготвя за широк кръг страни, които влизат в сферата на интерес на Съединените щати. Такива доклади са били готвени и по отношение на България. Тогава, когато те са били по отношение на България, ние сме си взели съответните бележки. Точно и заради това в момента сме прекрасни партньори със Съединените щати."

-----------

Правосъдният министър Антон Станков пред bTV

"Във вашето студио вчера г-н Кисьов каза, че не е необходимо да вадим кирливите ризи от гардероба, а след като "Софийски имоти" е извадена на тезгяха, това означава, че тя е една от най-чистите ризи в общинския гардероб."

-----------

Тошко Добрев, бивш шеф на "Софийски имоти", пред bTV

"Това, което министър Паси ще предаде на своя колега тук, разбира се, е директно и задочно, макар поканата на президента Първанов към либийския лидер Кадафи да посети България."

-----------

Заместник-министърът на външните работи Гергана Грънчарова пред БНР

"Смятам, че и тримата, които стигнаха до последния тур, бяха достойни кандидати. Който и от тях да беше избран, щях да го подкрепя."

-----------

Валя Ахчиева за избора на нов генерален директор на БНТ пред в. "Сега""Таралежът прочиства градините от змии, гущери и други гадинки. В политиката най-страшната змия е инерцията. И безхаберието."

Председателят на ПГ на "Новото време" Мирослав Севлиевски пред в."Стандарт"

"Имаме добро ограмотяване, защото между І и ІV клас се пише на ръка, чете се на глас, детето се социализира. Оттам нагоре, в следващите класове, обаче няма нищо. Затова не след дълго ще произвеждаме единствено много ниско квалифицирани работници. Африка ни зове."

Главен асистент д-р Емилия Евгениева, преподовател по методика на езиковото обучение в СУ "Св. Климент Охридски", пред в. "Новинар"


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK