Умората си казва думата

Всяко управление уморява. Една власт, наистина, за 4 години в която и да било държава, в която има по-интензивен процес, първите хора видимо стареят. Това не е от спокойствие. Ясно е също, че една коалиция като тази, която сега е в мнозинство, със своите различия, много съществени, не е най-лесната за функциониране. Но именно на този фон ми се струва, че си заслужава отново да се отбележи, че тя съумява да поддържа едно стабилно управление. Че основните закони, нужни на страната, се приемат, и то се приемат не с безпринципни компромиси, а с една трезва преценка за това, което е възможно и нужно. Тъй че естествено е, че сигурно умората си казва думата.


Председателят на Народното събрание Георги Пирински, пред "Дарик радио"


Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK