Компрометирането на изборите е единственият шанс на статуквото

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (164)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Читател
  *****
  Неутрално

  Мисля че по скоро подобни методи ще активизират българите да отидат да гласуват срещу триглавата ламя.

 2. 2 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Доцентееее, къде беше досега, за да констатираш. Късно е да правиш коментари, по този начин дразниш дясномислещите хора.

 3. 3 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 829 Весело

  Синята коалиция трябва да победи!

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 4. 4 Профил на 10 стинки
  *****
  Неутрално

  По-скоро ще ги накарат да зарежат всичко. Българите са депресирани, смачкани, не им пука за нищо друго, освен за собственото им оцеляване...

 5. 5 Профил на sw
  *****
  Неутрално

  "Демотивирането на избирателите е ключово условие за съхранението на олигархията."

  Много точно казано!
  Демократичният и силен отговор е: Масово гласуване за проевропейските партии ГЕРБ и Синя коалиция!

 6. 6 Профил на Храбър
  *****
  Неутрално

  Напълно се съгласявам с изразеното мнение в статията! Опитите на олигархията да разбие противниците и само ще консолидират десните. Това е неизбежно. Необходимо е само време. Колкото повече българи разберат това по-рано, толкова по-рано и без трусове ще стане преходът към истински демократично управление. Трябва да ни е ясно, че от нас (обикновените граждани) зависи скотостта на прехода. Това от началото на прехода до сега не беше истинска демокрация. дължиме го на нежеланието на БКП/БСП и нейните креатури ДС и ДПС. Колкото по-рано ги изхвърлим от властта, толкова по-добре ще преживеем.

 7. 7 Профил на Uю
  *****
  Неутрално

  Управляващата коалиция няма начин да загуби тези избори, след като тя определи правилата и тя ще брои бюлетините. Трябва да сте много наивни, да смятате, че това ще се случи... Останалото са подробности от пейзажа.

 8. 8 Профил на ДА Да
  *****
  Неутрално

  дано повече хора прочетат и разберат тази статия!

  привържениците на десницата трябва да гласуват за " СИНЯТА КОАЛИЦИЯ" за да спрат тази бесепаро-депесарска олигархия!!

 9. 9 Профил на Нъм № 5
  *****
  Неутрално

  Не заблуждавай! Не "Синя коалиция" а СИНЯТА КОАЛИЦИЯ"

 10. 10 Профил на Забелязал
  *****
  Неутрално

  От досегашния форум, №2 и №4 се явяват като типични форумни ченгета.

 11. 11 Профил на Забелязал
  *****
  Неутрално

  Прибавям и №7!

 12. 12 Профил на Гневен
  *****
  Неутрално

  Докога ще анализираме и самоанализираме случващото се в България!? Какво още трябва да стане, за да се раздвижим?! Къде са тези сини коалиции, като няма кой да застане начело и да консолидира това недоволство на дясномислещите хора. Защо ББ и синьо-десните не започнат да правят нещата заедно? Ще ни бият поотделно, докато съвсем ни затрият? Аз поне не виждам ходовете на триглавата змия някой да ги анализира и най-вече да ги предвижда, респ. да има действия за неутрализирането им. Търчим след последствията и не знаем утре сутринта с какъв нов ход ще ни изненадат. Ако наистина искат да сменят модела и да стават алтернатива на ностоящето управление, много се надявам да започне противодействие. Не искам, но засега съм съгласен напълно с Uю (#7).

 13. 13 Профил на dgadjeva29
  dgadjeva29
  Рейтинг: Неутрално

  Абсолютно прав сте в заключенията си колега! Тройната хунта начело с бившите комунисти трябва да слезе от власт и тя го чувства и за това ползва всички приоми - позволени и морално осъдени. Госпожата, която с парите на Доган закупи торба вестници ведно с продажните им журналисти, така се е надупила на БСП, което става от ясно по-ясно, ако се прочете някой от контролираните от нея салфетки. От там се храчи системно, настъпателно, гадно само мръсотии срещу всеки, чиято политика не е успоредна на правата линия. Явно се е споразумяла да не бъде разследвана за произхода на парите си с г-н Дмитриевич срещу подобна услуга.
  Наистина сме олигархична държава! У нас цените се диктуват чрез забранени от закона споразумения - на горивата, на дрехи, обувки, храните, транспорта, лекарствата, много услуги - много от тях надхвърлят средноевропейските при среднобългарска заплата - най-ниската в ЕС. А тройната хунта краде като за последно / от нас зависи последното / - най-нахално и нагло ни лъжат от всички медии, че при всяка тяхна далавера държавата печели! Аз още не съм виждал губещ частен бизнес при сделка с държавата.
  Затова! Да ги свалим с гласуване! Хора, Българи, гласувайте! Знайте, че Доган ще развее байрака на етническата си партия!
  Ако ние българите не гласуваме ще заприличаме на неговите български ибрици!

 14. 14 Профил на gatzev2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 15. 15 Профил на Дядо Иван
  *****
  Неутрално

  За Николай Гацев: Ето как нищожествата влизат в новините - чрез подлост.

 16. 16 Профил на Дядо Иван
  *****
  Неутрално

  За Николай Гацев: Ето как нищожествата влизат в новините - чрез подлост.

 17. 17 Профил на некомунист
  *****
  Неутрално

  Аз пък организирах синовете си, които по-рано не гласуваха - сега ще гласуват за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Мобилизация - не трябва сиамския близнак ДПС-БСП да е на власт. Тяхната съдба е свързана завинаги - но нека сега бъдат заедно в опозиция.

 18. 18 Профил на Софиянец
  *****
  Неутрално

  Докога хора на науката като Гълъбов ще се държат като партийни секретари ??? Гълъбов - като казваш, че изборите са компроментирани дай доказателства за това ! Нали си човек на науката, а науката работи с факти и доказателства ?! И защо СДС да отсъства от изборите ? Документите за регистрация са подадени. Нима не знаеш това ? Защо се държиш като партиен секретар, за който има свята истина и не се интересуваш отдокументацията ? Но това е положението - бившите Аонсуджийски кадри и тези от Комитета за младежта да се правят на хора на науката))
  Гълъбов - начело на листата на Синята коалиция е Надежда Михайлова. Защо не казваш тази жена как компроментира синята идея с гаража на ЦК ? Защо не казваш как тази издигна кандидатурата през 2003 г. за кмет на София на Орешарски ? Защо не казваш как самата тя участва в изборите за кмет на София и се провали с гръм и трясък ? Дори до балотаж не можа да стигне ? Че София я изрита, а тя най-безсрамно иска да влезе в Европа ?! Защо мълчиш за това ? Ами спомняш ли за това как даваше акъл да се нахранят журналистите ? Ами Надежда Михайлова е председател на управителния съвет на съюза на малките и средни предприятия в България:
  http://www.smeunion-bg.org/Managing%20body.html

  Какво направи тя за малкия и средния бизнес ? Ами помниш ли как преди години се плюха с Костов заради фондация "Демокрация" ? А сега е начело на листа заедно с хората на Костов ?!

  Гълъбов - кога най-после ти и други като теб ще кажат имат ли ангажименти (разбира се срещу заплащане или други изгоди) към така наречените "десни" ?

 19. 19 Профил на Bulgar
  *****
  Неутрално

  Доценте, малко са хората в БГ които ще разберат Вашия анализ. Един милион от десните избиратели са в чужбина! Тук останаха пенсионери щастливи, че партията им даде панелки с баня и тоалетна!

  Не се залъвайте братя, нивото на образование в БГ е много ниско! Бойко правилно каза - материала е зле!

  Дано се намерят достатъчно избиратели да свялат триглавата ламя и да и отрежат и трите глави!!!

 20. 20 Профил на Софиянец
  *****
  Неутрално

  Нека си отиде ламята, но пък дано не дойдат Надежда Михаловците, Александър Йордановците и др. подобни елементарни хорица, които от 20 години са на далаверата и се правят на демократи. Елементарната преводачка и жалкия Сашко завършил института за детски учителки в Шумен ли са алтернативата))) ?
  Апропо - Гълъбов не е доцент, а старши научен сътрудник втора степен. Защо ли се представя за доцент ? Вероятно защото звучи по-авторитетно.

 21. 21 Профил на LvM
  LvM
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Комуноиди, направо забранявайте опозиционните партии като бащите си, какво се лигавите с половинчати мерки.

  "Socialism is not an alternative to capitalism; it is an alternative to any system under which men can live as human beings."
 22. 22 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1639 Гневно

  Олигархия, Молигархия... Казано е отдавна - от свиня мас и от комунист власт се взимат само по един начин!

  Гореописаните сценки и постановки (БРАВО на автора за добрия анализ!) само доказва едно.
  Или Ние (нормалните хора, с европейско мислене, ценности, за които демокрацията не е параван за племенните гешефти) или Те - пипалата на мафията/олигарси/поколения на номенклатурата.

  Ако искаме да има смислени Бъдеще на България следва да ги махнем от властта. Дано да стане "с добро" - т.е. демократични процедури. А те явно много се страхуват, понеже "отбират от това (демокрацията) колкото свиня от кладенчова вода" (по баба ми).
  Ако не - ами иска ми се да има и насилие. Да ги е страх от физическа разправа! 20 години мирен преход не ни доведоха до нищо освен плутокрация и мизерен балкански живот.

  А понеже това е малко вероятно да се случи (все пак ФОРМАЛНО сме в ЕС) - остава еднопосочния билет. И в Булгаристан ще останат само зомбита, които твърдо вЕрват че "всите са маскари"

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 23. 23 Профил на y.yon
  *****
  Неутрално

  Необективно г-н доцент! Ако има напъни за "компрометиране на политическата алтернатива" то те бяха и са спрямо НДСВ а не спрямо СДС. Защтото вниманието на българина трябва да баде отклонено от тази партия, която единствено е национално отговорна, проевропейска, компетентна. Която е доказала,че работи за България. А със СДС нещата са ясни. Зароди се надежда след избирането на Димитров за нов разцвет, която беше набързо попарена от избранника. Отново в Синята коалиция ни се предлагат старите крадливи и корумпирани муцуни! Sorry!

 24. 24 Профил на АноНимен
  *****
  Неутрално

  Анализът на доц.д-р А.Гълъбов е както винаги обективен и точен. Форумът на в.Дневник е посещаван от достътъчно грамотни люде и мястото му е тук.

 25. 25 Профил на Петър Младенов
  *****
  Неутрално

  По-добре е танковете да дойдат!

 26. 26 Профил на Дърво
  *****
  Неутрално

  В политиката ударите под пояса са нещо нормално. Това е спорт без правила. Само умният гласоподавател може да чете под редовете и по деянията да познава. Половината от нашия електорат изобщо не може да чете. Да не говорим за писането. На феодална държава феодал й дай! Или султан.

 27. 27 Профил на Kralev
  *****
  Неутрално

  Определено действията на управляващите са недопустими за демокрация. Но ние не сме такава. Иначе искрено се надявам десните да имат достатъчно подкрепа, за да са управляващи в коалиция в следващия парламент.
  Дано повече хора гласуваме за Синята коалиция!

 28. 28 Профил на zatrudnen
  *****
  Неутрално

  Vlizaneto na SINIATA KOALITSIA v sledva6tia parlament 6te e silno zatrudneno.Kolebae6ti se privargenitsi na GERB ili na RED ZAKONNOST SPAVEDLIVOST,GLASUVAITE ZA SINIATA KOALITSIA,GERB za6toto 6te vleziat a RED ZAKONNOST SPRAVEDLIVOST za6toto nima da vlezat!Da ne gubim demokrati4nite glasove.

 29. 29 Профил на 3.14
  3.14
  Рейтинг: 418 Гневно

  Както беше написал (може би) Иван Бедров по подобен повод - лека-полека нещата отиват на бой!

 30. 30 Профил на BBC
  *****
  Неутрално

  Съд на България в Стразбург, суспендиране на ве4е компрометираните избори, Велико народно събрание и метла на вси4ки съдии, прокурори агенции. Това е единственот, което може да оправи тази страна.

 31. 31 Профил на Студентка
  *****
  Неутрално

  КАКТО НАПИСА ЕДИН ЧОВЕК В ЕДИН ДРУГ ФОРУМ: КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАТАПВАМЕ ПООТДЕЛНО, ЗАЩОТО В СТАДОТО СИ СЕ ЧУВСТВАТ СИЛНИ! САМО СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 32. 32 Профил на Шоп
  *****
  Неутрално

  Мразиме ентелегентнете ора, най-обичаме да си крадеме!

 33. 33 Профил на Шебек
  *****
  Неутрално

  "Олигархията се нуждае от ниска избирателна активност, за да гарантира възпроизвеждането си във властта."

 34. 34 Профил на Иван Петров
  *****
  Неутрално

  Когато СДС беше Съюз на Демократичните Сили, печелеше избори и България трудно, но дръпна напред, мина време и се появи Демократи за Силна България - без комунисти, без догановци без спетема кафе.
  КОмунистите, чисто физиологически намаляха, догановите се увеличават.
  Тези, които оставаме БЪЛГАРИ трябва да си извоюваме държавата.
  Ако не - не заслужаваме нищо.

 35. 35 Профил на Виж карикатурата
  *****
  Неутрално

  карикатурата на Иван Кутузов е върха.

 36. 36 Профил на за лека нощ
  *****
  Неутрално

  Е/== си майката и лека ви пръст на синята каруца.

 37. 37 Профил на СТУДент
  *****
  Неутрално

  За съжаление (и радост едновремено), описаното в статията сякаш се доближава максимално до бруталната реалност.
  Може би именно тази близост е и причината някой да имат проблеми с приемането му, но дано след всичко видяно през тези 20години преход повече хора да го разберат (до колкото им е възможно) и от това да последват не просто още 100 поста във форумите, а реални политически действия,
  защото държавата - това сме Аз и Ти

 38. 38 Профил на stoyan
  *****
  Неутрално

  Безпогрешен анализ на Антони Гълабов.Засга притежаваме поне само едно но то е много важно СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.Да не допускаме манипулацията да го обезличи.

 39. 39 Профил на Сър Тоби
  *****
  Неутрално

  Много добър анализ. Зад цялата тази конструкция наднича ехидната усмивка на Путин. Създателите й са консултирани от него. Целта е в политическото пространство да останат само удобни и взаимно съгласни "партии" Както преди. И както в путинова Русия.

 40. 40 Профил на ЧИПЪРФИЙЛД
  *****
  Неутрално

  ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРТРЕТ НА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ:

  "Цинизъм, омраза, страх." "Тоталитарен репресивен апарат."
  "Дясно политичско пространдтво.""Граждаска пасивност."
  "Недоверие в институциите." "Преходът на Бг от тоталитарианизъм към демокрация зовърши с олигархия."
  "Олигархичен политически режим." "Демотивиране на избирателите." "СДС - фалшива патица."

  Таова направиха от България преходчиците. Добре, че никой от старите емигранти не взе участие в това пораженско сборище.
  ... Освен двама емигранти - Цар Симеон и Г-жа Мозер и капелмайсторите които стоях зад тях.

 41. 41 Профил на ru
  *****
  Гневно

  Анонимен, Софиянец, остана ви много малко време за подобни коментари. Скоро няма да ви има!!!

 42. 42 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Истинска демокрация би имало ако БКП и всички деривати, без изключение бъдат отстранени от властта за 60 години. Това никога няма да се състои, за съжаление. Плановете на КГБ и ДС сработват и няма никакви признаци да се провалят. За тях е по-добре да загине България, но Партията и Правителството да си останат. И те ще останат, дори в "тази страна" да живеят и гласуват само 1 пенсионер, 1 ром, 1 с майчин език, 3 бандити, а емиграцията да включва 3 млн. българи, прокудени завинаги.

 43. 43 Профил на elle-na
  *****
  Неутрално

  Изключително точна статия на г-н Гьльбов. Дано повече бьлгари се вслушат и се явят да гласуват. Алтернативата на триглавото змеище е синята коалиция, естествено.За която и аз ще гласувам. Просто е.

 44. 44 Профил на 1
  *****
  Неутрално

  Много елейна статия. Даже се зачудих за нашите сини ли пише, или за сонм ангели, слезли на нашата грешна земя за да творят добро след добро ...
  И така, всичко е ясно. СДС са честни, почтени, добри, алтруисти, хуманисти, без нито едно петънце, без нито една грешка. Ама има едни лоши хора, които постоянно им ръгат прът в колелото на политическата им каруца.
  Всичко това би било чудесно, ако отговаряше на истината. И аз желая да има такива хора, и аз искам да мога спокойно да се облегна на някое идеално същество или организация на идеални същества. За съжаление авторът се е въздържал от посочване на каквито и да било доказателства. Просто целият материал почива върху тези две презумпции - че сините са идеалната политическа алтернатива и че съдебните перипетии, през които минаха, са инспирирани от някой друг, а не от тях самите. Не приемам нито едната презумпция, нито другата. И при това положение всичко останало виси. Празна риторика.

 45. 45 Профил на читател
  *****
  Неутрално

  Добра статия, браво на автора.

 46. 46 Профил на Истината
  *****
  Неутрално

  Неотдавна четох една полит.историйка - опозиц.кандидат бил изряден отвсякъде - примерен гражданин, съвестен данъкоплатец, морален семеен тип с 3 деца, дори нарушение от КАТ нямал, никакво провинение никъде. Управляващите комуноиди изпаднали в шах - как да го компрометират, щото иначе губят. Взели службите им, че повредили сфетофара пред дома на човека. Чакал, чакал, ама то все червено свети. И понеже бързал, за да не закъснее, взел че стъпил на пътеката да пресече. И хоп! - изникнали хората на реда и го арестували за нарушението. И партията му била срината след очернянето му като престъпник. Очаквате ли от БСП нещо по-различно? Тази най-антинародна репресивна партия, пълна с безхаберници и подли същества / не ги наричам хора, защото при тях всичко човешко им е чуждо/ . Който гласува за тях, е просто същият.

 47. 47 Профил на Батката
  *****
  Неутрално

  АнтониЙ Гълъбов да не се прави на ощипана госпожица. И той през последните десет години бе едно от оръдията на тази посткомунистическа олигархия чрез което тя атакуваше СДС и нагнетяваше вътрешни "междуличностни" конфликти както и посочването на СДС като партия на прехода, която няма бъдеще. Лично той с неговите анализи обслужваше комунистическата деветосептеврийска олигархия, която открадна парите на България и вечно управлява страната. Ако чак сега е осъзнал на кого е служил до сега - това е друг въпрос. Да каже сега на кого служи - на Бат'Бойко ли? Ако е на него означава, че пак служи на тях.

 48. 48 Профил на ph
  *****
  Неутрално

  Да има ли руски ченгета в европейския парламент?
  В Търново има една формация съставена от ченгета и военни завършили съвътски академии и вербувани от съотвените съветски органи , която се нарича Нова зора. Та тази Нова зора публикува в 24 часа заплахи, че ако се гласува за Бойко Борисов се гласува за Иван Костов и от това щяла да загуби България.
  Ясно е къде ги стяга сапогата руските разведки и затова изливат реки от петродолари срещу СДС и ДСБ и най-вече срещу Иван Костов , който единствен в новата историа на страната хвана по бели гащи руски агент и го тури където му е мястото!

 49. 49 Профил на rycher
  *****
  Неутрално

  ХОРА !
  Гласувайте за "Синята коалиция", не се поддавайте на
  истеричните и объркани бръщолевения на червените дупета!
  Само така ще можем да се отърсим от тази многогодишна зараза. 80% гласуващи на лято - това е правилния път!

 50. 50 Профил на bg
  *****
  Неутрално

  Вестник 24 часа започна да публикува предизборни реклами на БСП ,същото прави и Нова ТВ с предизборни клипове на БСП.
  Рекламите и клиповете са позитивни в смисъл ние направихме това и това , но можем да направим повече
  Например :НИЕ РАЗМЕНИХМЕ ЗА 7 ДНИ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВНИ ИМОТИ ЗА ЧАСТНИ ОТКОЛКОТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ , НО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ И ПОВЕЧЕ.
  Много пара имат червените щом отсега почват с реклама, но явно че искат още да бъдат “полезни” за България –има още много за крадене.

 51. 51 Профил на mom4il
  mom4il
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Наглостта на управляващата олигархия трябва да бъде наказана с всички законни средства. Първо трябва да се протестира пред съда за фалшивата криминална регистрация на несъществуващо СДС (с "легален" (засега!), но абсолютно нелегитимен!!!, при това изключен от СДС за предателство "лидер"(подставено от мафията лице) Пламен Юруков), което взема противоуставни и незаконни решения от името на СДС, организация, в която не членува и предлага от свое име листа с кандидат-евродепутати, без дори да ги е питал! И с фалшив печат!
  Къде е прокуратурата да се самосезира?
  Второ ! Съдът е длъжен да спре тази фалшива регистрация по същата логика, с която спря регистрацията на легитимния лидер на СДС!
  Трето ДАНС незабавно да разследва лицето Пламен Юруков какви са връзките му с тайните служби на една неевропейска страна. Разследване на финландски (!) журналисти разкрива, това лице е издало в България "гениалната" книга на туркменския диктатор Туркменбаши (Рухнаме", а всички издатели на тази книга от Чехия, Дания, Франция САЩ и пр. са получили солидни подкупи и и концесии в нефтодобивната промишленост на тази средноазиатска сатрапия.
  "

 52. 52 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Нещо много съществено!

  Младежът - лидер на СДС, който дори не познава (или умишлено погазва) устава на СДС, оказва се, е работил (доколкото е работил) къде?

  Ами как къде? В института на оня Красен Станчев!!!!!

  Същият Станчев, който подписа направената от комунистите конституция, с която си бием главите всеки ден вече 19 години!

  Същият, който направи маса безобразия срещу СДС тогава (през 1990 г.)!

  Същият, за когото комунистите казваха преди изборите за ВНС: "Аааа, това е наше момче, няма страшно!" Станчев бил син на индивиди с абревиатури АБПФК!

  И сега лидер на СДС е лице, което не само явно е напълно некомпетентно (това се доказва и от непознаването на устава, и от невъзможността да се справи с елементарен казус около регистрацията на партията), но се оказва и протеже на един изхвърлен от СДС и подписал конституцията!?!?

  Същата конституция, за която самото СДС уж винаги заявява, че е лоша и правена от комунистите с цел запазване на позициите им!

  Какво става, а?

  Е как какво става? Ами става поредно безобразие, сътворено от българската некомпетентност, безпринципност и простащина!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 53. 53 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1639 Весело

  Какак4иев, стига спамил бре!

  И на моята улица в София живее6е едно време един министър на... (по времето на То6о); и какво от това?

  Вземи си лекарствата и иди да поди6а6 4ист въздух...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 54. 54 Профил на ***
  *****
  Неутрално

  Красимир Кабакчиев, иде, иде

 55. 55 Профил на Петко
  *****
  Неутрално

  Комунетата са страхливи и ще си потрошат краката да бягат, ако народът ги подгони. Трябва да се говори, да се обяснява на простия народ. Няма да е лесно, но сме длъжни да ги прогоним !
  Иначе и Белорус и Молдова ще ни изпреварят по заплати и Куба и Сев.Корея ще ни изпреварят по свобода на словото.

 56. 56 Профил на glavnoto
  *****
  Неутрално

  След още един такъв ”успешен” мандат вместо села ще имаме буренясали селски гробища, а малките градчета ще заприличат на днешните села -едва кретащи старци с бастуни. Кой може да спре тази трагедия на БГ е главното.

 57. 57 Профил на Независим
  *****
  Весело

  Анатоли Гълъбов да не се прави много морален!
  На СДС се случва това , което се опита да направи на НДСВ през 2001!
  Ясно е ,че Юруков търси жена с име Надежда Михайлова за да подмени вота , затова казва , че Надежда Михайлова ще води листата!
  Гълъбов е слаб и посредствен писач, с много претенции и без грам визия за развитие на политическата обстановка и винаги неподготвен за случващото се!
  Откъде имат самочувствие да пишат и да замърсяват нета тез хора бе!

 58. 58 Профил на ***
  *****
  Неутрално

  Независим, ти си бил глупак бе, ченгенце

 59. 59 Профил на Българин
  *****
  Неутрално

  Всички, които четете този вестник - в деня на изборите- 5 юли, моля затворете вашите баби и дядовци някъде и не ги пускайте до другия ден!!! Моля ви!!

 60. 60 Профил на ВЪПРОС
  *****
  Неутрално

  МОШЕ,

  право казваш, КРИВО действаш.

  СТАДНО.

  Защо така?

  Студентка
  * 31

  КАКТО НАПИСА ЕДИН ЧОВЕК В ЕДИН ДРУГ ФОРУМ:
  КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАТАПВАМЕ ПООТДЕЛНО,
  ЗАЩОТО В СТАДОТО СИ СЕ ЧУВСТВАТ СИЛНИ!

  САМО СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 61. 61 Профил на Забелязал
  *****
  Неутрално

  "поредно безобразие, сътворено от българската некомпетентност, безпринципност и простащина", наречено Красимир Кабакчиев се появи на форума.Нека не му обръщаме внимание, защото ,за да си избива комплексите, той търси точно това, да бъде забелязан.

 62. 62 Профил на Оптимист
  *****
  Неутрално

  Не знам какъв е бил и какъв е Гълъбов, но статията му е ВЕЛИКОЛЕПНА!
  Българското стадо има много голяма нужда от такива статии, та дано му светне лампата най накрая.
  Не забравяйте, че Мойсей е обикалял 40 години за да измрат всички, които са родени в робство! И закърмени със социализъм!

 63. 63 Профил на концептуален
  *****
  Неутрално

  Г-н Петко № 55 - Изглежда сте много,ама много умен или сте
  някое платено перекенде,което си позволява да обижда най-безцеремонно българския народ.Първо трябва да спрете да правете глупави коментарии и да седнеш да преосмислиш преди
  всичко какво си разбрал от политическата компилация в статията на небезпристрастния социолог / може би придворен
  на Командира и сина на Командира / Антоний Гълъбов.Ако бяхте ходили да се запознаете с обикновените избиратели днеска нямаше да разчитате само на вашите безумни заключения в драсканиците,които всички сини коментатори вече повече от месец натворявате в сайта на Дневник и всеки
  опит да се изкаже мнение различно от вашето се закрива.При
  гласуването сте направили така,че когато се гласува за вашето
  мнение с минус резултата ви се увеличава с 2 или 3 в плюс.
  А за тези мнения,които не Ви харесват Вие сте настроили системата да се гласува винаги в техен ущърб.С тези прийоми
  нито ще спечелите повече гласове,нито ще можете да изясните доколко е вашето влияние и какви мерки трябва да прилагате
  за да се увеличи то.Не забравяйте,че социалистите са равноправни граждани на страната ни и ако някой се опитва да
  ги гони от себеподобните като Вас ,законът трябва да ги защити както защитава Вас.Мина времето когато като лакмусова хартийка беше пробата отстрана на Командира, който не скача е червен и така нататък.Забравихте ли широкомащабната операция "ЛУСТРАЦИЯ",която се проведе по
  време на управлението му.Освен това такива инструкции ли имате или такива са разбиранията Ви та се проявявате като
  южноамериканските робовладеци навремето към негрите,а сега
  Вие към комунистите.Ето само една от вашите констатации : добри са само мъртвите комунисти.Други ще грабват тоягите
  и ще гонят комунистите и т.н. Какво ще разяснявате на "простия" народ,че сте фашизоиди или тем подобни.Предлагате дясна политика и отправяте заплахи,които
  не са никак безобидни и очаквате да получите подкрепата на
  бедните.В чий интерес е дясната политика? Естествено,че на богатите да станат още по-богати.Не може Вие да спечелите
  без да осигурявате правата на гражданите и без да водите
  социална политика.Така че огледайте се,ослушайте се и тогава преминете,защото може да идва влак.А по отношение на заплахите трябва да Ви кажа,че те са атрибут на слабите духом,които вечно се съмняват в себе си,защото знаят,че не са
  дошли на власт законно или че при управлението нарушават
  закона.Не знам дали г-н Ю. Москов /в-к Спорт/ е от вашата
  гилдия и доколко той е демократ,но най-официално заяви в
  предаването "Полет над ноща",че такова е положението -
  силните командат слабите.Изглежада и вашето верую е подобно и затова заканително размахвате пръст.Но след като
  ние бедните избиратели не сме Ви нужни и ни обиждате с прикачването на най-различни епитети,а и може би да си вземете власта сами,не е необходимо да вдигате толкова пара за неща породени от Вашите вътрешно партийни борби.Не съм
  чул досега НДСВ и БСП да са Ви обвинили,че сте отлюспили отделни групи от партиите им. УСПЕХ със "СИНЯ КОАЛИЦИЯ".

 64. 64 Профил на След изборите
  *****
  Неутрално

  Прогнозата ми е, че няма да може да се състави правителство. Ще има служебен кабиет и нови избори. Страната ще мине през период на политическа нестабилност.

 65. 65 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  страхотна карикатура

 66. 66 Профил на ANALYST
  *****
  Разстроено

  ВСИЧКО Е ВЯРНО!!! ЛОШОТО Е ЧЕ ТРЕЗВИТЕ ГЛАСОВЕ КАТО ТОЗИ НА АВТОРА НЯМА КЪДЕ ДА ПОЛУЧАТ ШИРОКО ОГЛАСЯВАНЕ! ВСИЧКИ ЕФИРНИ МЕДИИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДНА СА КУПЕНИ ОТ БСП/ДПС ОЛИГАРХИЯ И СА ПЪЛНИ С ПОДКУПНИ ЖУРНАЛЯ!! А ОТ ВЕСТНИЦИТЕ САМО В. СЕДЕМ ОТСТОЯВА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ЧЕСТ НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ПРОФЕСИЯ!
  НЕОБХОДИМО Е ДА ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ (ЕДНОВРЕМЕННО И КРИМИНАЛНИ!).
  ТОВА ЩЕ СТАНЕ ДОСТА ТРУДНО - САМО ПУТИНОВИЯТ КРЕМЪЛ КАКВИ ОГРОМНИ ПАРИ НАЛИВА В "АТАКА" И В ДРУГИ МАШИ НА ОЛИГАРХИЯТА!

 67. 67 Профил на RedZax
  *****
  Гневно

  За непросветените - а дано да прогледнат - ДПС=Атака!!!
  Не ги слущайте какво говорят, а ги вижте какво вършат!
  А на оптимистите, които смятат, че проблемите с регистрацията на СДС само ще мотивират и мобилизират избирателите ще кажа, че ако е така, но само за тези, които така или иначе ще си гласуват, а за колебаещите се не е така, поне аз познавам такива хора - това ги разколебава още повече!
  И накрая Мартине, харесваме те, но не ги бави - изхвърляй всички ченгета от СДС, иначе рано или късно те ще ти подлеят вода.
  И друго не мога да разбера - уважението към институциите си е уважение към институциите, но изобщо не заявявай, че имаш доверие в българската съдебна система, когато нито един българин няма, а за Европа да не говорим... Когато българският съд постанови, че си нелигитимен председател на СДС и регистрира СДС с документите на Юруков и тово се потвърди от горните инстанции и тогава ли ще заявищ, че имаш доверие в българския съд???

 68. 68 Профил на СВОБОДЕН
  *****
  Неутрално

  ...ВСИЧКО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ,"ИЗБОРИТЕ"-ФАЛШИВИ .
  ....САМО ГЛУПАЦИТЕ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ...
  ...70 % СА ХОРАТА С МОЗЪК , .ГЛЕДАТ СИ РАБОТАТА ИЛИ УДОВОЛСТВИЕТО И СЕ ДИВЯТ НА 10 % ,НЕЩАСТНИЦИ ,ПОМАГАЩИ НА ФАЛШИФИКАТОРИТЕ ,И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ИЗМАМАТА - "ИЗБОРИ" . .ДЕРЗАЙТЕ НАИВНИЦИ .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 69. 69 Профил на EU
  *****
  Неутрално

  Моше, обикаляй из пустиня колкото си щеш,
  само не си пъхай носа където не ти е работа.

  Ясно?

  Оптимист
  * 62

  Не забравяйте, че Мойсей е обикалял 40 години за да измрат всички, които са родени в робство!

 70. 70 Профил на айдеде
  *****
  Неутрално

  Стига сте рекламирали този съветски агент Костов! Аман от руски рубли. Искаме независима България - НЕЗАВИСИМА ОТ МОСКВА!!! ДОЛУ КОСТОВ - АГЕНТ НА ГРУ!!!!

 71. 71 Профил на Златната ябълка
  *****
  Весело

  Ей, СВОБОДЕН,заради такива като тебе изборите трябва да са задължителни!!
  Заради такива като тебе триглавата ламя ще да глътне и Черния Юнак и неговия млад помощник.
  Не ти е мястото при ония 70% с мозък , ще знаеш, свободен си ,колкото лудите в лудницата!
  Ако 70% са с мозък в главите си,нямаше да има триглава ламя.......,а само едноглава!

 72. 72 Профил на mom4il
  mom4il
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До "Свободен" - свободен си от разум, човече... който не гласува гласува за статуквото, за олигархията, за мафията!
  Аман от неграмотници!
  А това че Атака е "българско" ДПС, финансирано от същото място - Кремъл това само идиотите не са го разбрали, но те май са мнозинство в Българско...

 73. 73 Профил на RR
  *****
  Неутрално

  Няма ли Европейска институция която да санкционира
  тази медия и модератора й за толериране и насърчаване на
  Фашистки нацистки античовешки тормоз и пропаганда?

  Оптимист
  * 62

  Не забравяйте, че Мойсей е обикалял 40 години
  за да измрат всички,
  които са родени в робство!

 74. 74 Профил на Iwanina
  *****
  Неутрално

  В атака Е СПАСЕНИЕТО !

 75. 75 Профил на Костов
  *****
  Весело

  ПРИЗИВ
  До всички баби и дядовци !

  В деня на изборите, вземете, че вържете в къщи внучетата си - всичките тия деца-идиотчета, дето бълват глупости във форума и мислят с костния си мозък

 76. 76 Профил на БОЙКОТ
  *****
  Неутрално

  .....БОЙКОТ Е РЕШЕНИЕТО С/У ФАЛШИВИТЕ "ИЗБОРИ" .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 77. 77 Профил на Колумнист
  *****
  Неутрално

  Призив
  до Внуците

  моля ви в деня на изборите , скрийте личните карти на бабите и дядовците си. Да са живи и здрави ние си ги обичаме, но....нека на изборите да си готвят мирно и кротко вкъщи

 78. 78 Профил на .
  *****
  Неутрално

  МБМД: Само ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака" влизат в НС и ЕП, Възходяща тенденция за РЗС, низходяща за Синята коалиция
  10 Май 2009

  На изборите за национален парламент през юли за ГЕРБ биха гласували 26.2% от избирателите, за БСП – 11.6%, за ДПС – 8.5%, за "Атака" – 5.6%, за РЗС - 3.5%, за Синята коалиция – 3%, за НДСВ – 1.2%. Над 40 на сто от запитаните не са дали отговор. Ако тези резултати се потвърдят на вота на 5 юли, в парламента ще попаднат само четири политически сили – ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака".
  mediapool.bg

 79. 79 Профил на Iwanina
  *****
  Неутрално

  САМО В АТАКА Е СПАСЕНИЕТО

 80. 80 Профил на sw
  *****
  Неутрално

  #79 Iwanina: Мутрата-архонт Бинев говори английски, но от това не следва, че Атака е европейска партия. Азиатците панслависти
  да ходят в Азия при патрона си дядя Путин!

 81. 81 Профил на EU
  *****
  Неутрално

  Много точен коментар, дълбок анализ , но какъв е изходът ?

 82. 82 Профил на Вторий Стамбул
  *****
  Неутрално

  Дърво, явно са те насадили в почва която не ти понася.

  Go home.

  Go to the ussR.

  Може и в големия брат Первий Стамбул.
  Нямат си вече султан, но феодализъм бол.

  Дърво
  * 26

  В политиката ударите под пояса са нещо нормално. Това е спорт без правила.

  Само умният гласоподавател може да чете под редовете и по деянията да познава. Половината от нашия електорат изобщо не може да чете. Да не говорим за писането.

  На феодална държава феодал й дай! Или султан.

 83. 83 Профил на Моят "дрийм тийм"
  *****
  Неутрално

  Абе чухте ли, че Янето стигнало 3.8 на сто. Аз мислех, че вече е 38 на сто, а то гледай го къде още седи. Проектът "Янето" е поредното свидетелство за покъртителна некадърност на милиционерския ДАНС. Толкова пари изсипаха, толкова папки разнесоха - Янето се спихнало на "няма го". Наложи се лично Мира от Ем Ти Ем Аз да му направи свирка за надуване до 3.8 Ако бях на Сертов - щях да разжалвам водещия офицер на "Ред законност и справедливост". Предлагам: спешно към проекта "Янето" да бъде командирован другия Остап Бендер - Стефчо Гамизов - от проваления проект "Идеалист". То не че някой е провалял "Идеалист", само дето на Гамизов му дожаля да плати на журналистите заплати за 3 месеца. Пришиването на Гамизов към Янето ще внесе свежа либерална вълна в заблатените пространства на ДАНС-консерватизма, чийто фюрер е Янето. Ще се съберат анархист + консерватор (Янето) + либертарианец (Стефчо) и ще покрият голямата част от политическия спектър. Може да се привлече и партийния лидер Пламен Юруков като деликатна нишка на помияр-ибрикчийство. Това е моят "дрийм тийм" за сезона - Янето, Стефчо Гамизов и Юруков - Читаков като преден пост на милиционерската демокрация.

 84. 84 Профил на Демократ
  *****
  Неутрално

  СДС остана без избиратели, но платените социолози на Командира продължават да словоблудстват на гърба на десния избирател. Никой не ви вярва вече господине! Никой! Вероятно и вие вече не си вярвате! Никого не можете вече да заблудите. Вие, ДСБ, ГЕРБ, МВРО, РЗС, Гергьовден сте пародия на десни и демократични партии... Вие сте огледално копие на БСП и ДПС. Не алтернатива, а копие!

  Жалко за "синята идея"... Жалко за СДС, жертва на егото на един самозабравил се политикономист и на неговото обкръжение.

 85. 85 Профил на мислител
  *****
  Неутрално

  За всичко има варианти-БКП се разкри като откровено мафиотска организация,която е готова на ВСИЧКО ама наистина на всичко ,за да остане на власт.Те разбраха-натрупаха толкова негативи,че вече могат и да влязат в затвора за игричките си.
  Това може да обедини всички трезвомислещи да отделят малко време и да отидат да гласуват и да издухат турско-червената мафия.
  Другото е лошо-трезвомислещите да решат,че всичко вече е решено и да не отидат да гласуват.Тогава добре дошли нови стари мафиоти-който не е емигрирал да отива към цивилизования свят-тука остават само пенсионерите и мафиотите.

 86. 86 Профил на Демократ за силна България
  *****
  Неутрално

  На калпавия *уй космите му пречат

 87. 87 Профил на Демократ за силна България
  *****
  Неутрално

  На калпавия *уй космите му пречат

 88. 88 Профил на скептик
  *****
  Неутрално

  Чудесна статия. И чудесна карикатура, с една малка забележка - кракът, който настъпва опашката на лъвчето, е обут в миризлив партизански цървул. Или в миризлив руски ботуш. Или в двете едновременно

 89. 89 Профил на л и л и
  *****
  Неутрално

  от краха на власта и от боричкането в дясно ще спечели партия а т а к а-.друга алтернатива няма и ще бъде втора сила

 90. 91 Профил на *
  *****
  Разстроено

  А у лево, а у десно... Непреодолими препятствия

  Демократ за силна България
  * 87

  На калпавия *уй космите му пречат

 91. 92 Профил на либертака
  *****
  Неутрално

  ние от а-т-а-к-а не сме идиоти а сме патриоти-родолюбци на всички шествия митинги и дори нац сбор си плащтаме с ъс собстени пари автобусите християнин съм ако лъжа господ гледа и да ме накаже а вас не ви изнася стремглаво набъбване на членове и симпатизанти на а-т-а-к а и тя ще бъде 2 сила на изборите

 92. 93 Профил на ataka
  *****
  Неутрално

  ДПС + БСП + Атака = Love Forever

 93. 94 Профил на Марчела
  *****
  Неутрално

  Поздравления за чудесната статия!!Не ми допадна само лачената обувка,която настъпва Лъвчето,защото цървула/визирам турците и комунягите в управлението на всички нива/никога не може да стане лачена обувка!!!!

 94. 95 Профил на V I V A 4 E
  *****
  Неутрално

  До привържениците на АТАКА,

  Драги Л И Л И и Iwanina,заложете на изпитаните антикомунисти и гласувайте за Синята коалиция!


 95. 96 Профил на напомняне
  *****
  Неутрално

  http://zaprehoda.blog.bg/biznes/2009/04/15/kak-si-byrshehme-zadnicite-edno-vreme.322855
  полезна информация за социалистите - революционери и техните съюзници

 96. 97 Профил на  л и ли
  *****
  Неутрално

  разбрах ги с-и-н-и костовисти 20 г виках -с-д-с и сочех с два пръсти нагоре та хванаха ревматизъм

 97. 98 Профил на Шпатула
  *****
  Неутрално

  Гълъбе,
  Ти си анал-лизатор а не анализатор.
  Ближеш г**ове пич.
  Истинският проблем е,че трима-четирима пребоядисани комунюги ни предлагат написани на лист избрани от тях хора, които са им удобни.
  Това са партийните листи в момента.
  Нещо гнило има тук.
  Не може за една партийка,която едва събира едва 3 процента ,да се говори непрекъснато повече от месец.
  Просто гледате да ни пробутате пак мавъра.
  Той ви е най-удобен понеже лесно се корумпира.


 98. 99 Профил на ТИГЪРА
  *****
  Неутрално

  Коментарът е силен като внушение, но не съм съгласен, че "старата десница" има потенциала да превърне България в либерална демокрация. И не става въпрос за това, че вече имаха един шанс и го пропиляха, за това че техните кметове подържат същите обръчи от фирми, а става дума за липсата на идеали, за липсата на концепции за развитието на Републиката. Успешното еврочленство и т.н. не може да бъде българския идеал, то е много важно безспорно, но няма да може да вдъхнови българските граждани да вземат в ръце собствената си съдба!

 99. 100 Профил на либертака
  *****
  Неутрално

  браво тигре-затова си цар

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK